Kolla mina extremt snygga byxor som jag köpte idag. De sänktes från 599 till 75 kr på HM?! Verkligen bland de bästa kapen jag har gjort. De sitter verkligen som en smäck och de är extremt snygga. Hett tips att springa in och kolla deras rea på byxor. De har sänkt alla sina jeans extremt mycket.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon godförmiddag eller goddag! Torsdag, vilket betyder helg i eftermiddag. Verkligen välbehövt. Jag har inte mått bra den här veckan. Jag är påväg att bli sjuk tror jag och min kropp håller på att vänja sig vid mina mediciner. Jag har varit helt förstörd. Men jag har haft min stunder där jag har skrattat mer än någonsin den här veckan. Det gör mig ändå så glad.
Jag är riktigt taggad på den här helgen. Imorgon ska jag ha körlektion sen ska jag åka till en kompis och umgås. På lördag ska vi fira en kompis som fyllde 18 igår. Det ska bli extremt roligt. Det är tema fest, det var längesen det var fest med tema. Jag har dock lite ångest över det för jag har beställt kläder men de har inte kommit. Så jag håller tummarna för att de kommer imorgon. Så nu ska jag samla krafter för denna dag. Jag hoppas att den här dagen blir bättre än gårdagen för att igår mådde jag riktigt dåligt. Min farbror kom förbi igår. Han skulle köpa en av våra bilar. Tills vi flyttar vill vi inte ha tre bilar ifall att det blir tid mellan att huset måste lämnas och inflyttning. Så jag umgicks med familjen en del igår. Det behövs ibland. Jag har börjat vara mer hemma. Vilket är så skönt. Förut kunde jag inte vara hemma, jag blev extremt stressad och rastlös. Men nu har jag varit hemma en del på senaste tiden så nu är det skönt att bara vara hemma ibland. Hoppas alla får en bra dag. Pussar

TB när det var soligt ute och man fick energi av ljuset. Nu är det så grått och trist ute. Man blir verkligen så trött och deppig av det.

Likes

Comments

Jag skriver en debattartikel i skolan som ska handla om problem som kan bättras inom just skolan. Man får då välja mellan att skriva om grundskolan eller gymnasiet. Det största problemet jag ser (från mitt perspektiv) inom gymnasiet, som jag då har valt att skriva om. Det är extra hjälp i skolan samt all press samhället ställer på oss ungdomar. Den pressen vi ställs inför leder ofta till stress, vilket leder till utmattning och många ungdomar går tyvärr in i väggen redan under tonåren. Jag googlade runt idag för att hitta referat till min text, då hittade jag en artikel där det stod just om alla normer, all press, stress osv som vi behöver möta. Vi ska prestera på topp hela tiden, inte en enda dag kan vi göra något snett för då kan våra betyg rasa. Har du A på alla kriterier i ett ämne men ett C så drar det ner ditt betyg osv. Det sätter en otrolig press på oss. Alla påverkas inte av den pressen, men många gör det. Jag har under alla mina år varit en stressad elev. Men det hänger mycket ihop med just hjälp i skolan. Jag har alltid och är fortfarande beroende utav extra hjälp i skolan. Något jag har fått extremt lite av i skolan. Det har gjort att jag har känt mig förminskad, sämre än alla andra mm. Det är ett stort problem inom skolan tycker jag. Jag har pratat mycket med mina föräldrar om det och de håller med. Jag har mått så dåligt under alla dessa år på grund av skolan. Samtidigt som skolan har förminskat mig genom att inte ge det stöd jag behöver och har behövt så har jag även förminskat mig själv. Jag slutade tro på mig själv väldigt tidigt, när det kommer till skolan. Jag gav upp på att jag någonsin skulle kunna lära mig, för allt jag gjorde blev fel. Alla ska vara inom en viss ram. Kliver man utanför den ramen så är man inte som alla andra. Då påverkas din skolgång kan man säga. Det är extremt tråkigt att det ska behöva vara så. En skola vill väl att deras elever ska prestera, vilket borde vara på den nivån individen är kapabel att prestera på. För vi alla är olika människor med olika behov.
I en av artiklarna för att komma tillbaka till det så stod det att ungdomar borde inte veta var stress är. Stressad ska man inte vara förens man sitter med lån på ett hus, har barn och ett jobb att sköta. Det håller jag med om. Även om stress är något som finns där och alltid kommer göra hos många så borde det inte vara så att ungdomar går in i väggen på grund av skolan. Skolan borde vara något som man tycker är roligt, man borde vilja lära sig. Men så är det tyvärr inte hos många. Vilket skolan borde bli bättre på att ta tag i. Behövde skriva av mig lite om det här ämnet för det är så viktigt att uppmärksamma det. Alla borde ha samma förutsättningar inom skolan. Men tyvärr skulle jag inte riktigt säga att det är så. På tal om skolan, nu måste jag strax åka till min skola. Där de faktiskt kan anpassa sig lite till mina behov. Så puss på er. Jag bjuder på lite härlig bilder som kan peppa morgonen med lite färg.

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter på min sist filosofilektion någonsin. Vi diskuterar meningen med livet, vad är verklighet mm. Det är väldigt intressant, nästan lite läskigt när man tänker för mycket på det. Det var kaos i trafiken imorse, godmorgon grattis det är likadant varje år. Jag förstår inte hur sl aldrig lär sig. Alla tåg var försenade idag, fick stå och vänta på tåg i Viggbyholm hur länge som helst och när tågen kom var de proppade och vi kom inte på. Igår mötte jag upp en kompis i stan efter att jag hade tagit blodtryck för att han skulle klippa sig. Sen hade jag en lugn mysig kväll hemma. Idag står jobb på schemat igen. Vi får se om jag orkar träna ikväll, är helt mör i kroppen. Jag vet inte vad som händer, men men. Vi får se vad jag orkar med. Nu ska jag avsluta min kurs. Puss

Likes

Comments

Godmorgon på er. Tisdag idag. Första dagen på mina mediciner idag, jag är spänd på att se vad som kommer att hända. Idag ska vi även simma med skolan, ska man ens göra det på gymnasiet känner jag lite. Men men. Jag hinner bara skriva ett kort inlägg innan jag måste springa och hämta en mysig kofta av mamma och gå till bilen och köra till skolan. Jag uppdaterar er i eftermiddag om hur jag mår osv. Jag går på en väldigt låg dos just nu, jag kommer höja den ca en gång i veckan tills jag hittar en som känns bra. Vad har hänt den senaste dagen annars, jobbade igår direkt efter skolan sen åkte jag till gymmet och körde ett ganska jobbigt pass. Därav ingen uppdatering igår. Fanns inget andrum under hela dagen. Idag hoppas jag på en lugnare dag. Ha en bra dag. Puss från ett kallt blåsigt Stockholm.

Likes

Comments

Hörni, jag måste få skriva av mig lite. Som vissa av er vet, ni som har läst min blogg innan allt togs bort ni vet om min adhd. Imorgon ska jag och pappa till doktorn och prata om mediciner. Jag har varit väldigt fram och tillbaka när det kommer till medicinering. Först var jag har inställd på att jag skulle börja äta mediciner. Jag var helt bombsäker. Sen vände det helt och jag var helt inställd på att jag inte skulle börja äta något mediciner alls. Men nu har jag landat i beslutet att jag ska börja, jag ska iallafall testa. Mediciner kan antingen funka jätte bra eller så funkar det jätte dåligt på mig. Men det är värt att testa ändå. Men det jag är så fruktansvärt rädd för är att jag inte alls ska vara mig själv längre. Att allt som gör mig till den jag är försvinner. Jag är extremt social, jag tycker inte alls att sociala situationer är jobbigt. Jag kan lätt prata med människor och jag är väldigt framåt. Samtidigt som jag är väldigt känslosam, jag känner alla känslor väldigt starkt. Ni som kan relatera vet vad jag menar. Men jag är så rädd för att bli tråkig och för att inte känna något alls. Jag är jätte rädd för att bli en kall tråkig människa som inte kan uttrycka mina känslor alls. Jag har hört om så många som har blivit helt kalla och tråkiga efter att ha börjat äta medier. För jag vill inte vara så. Det är inte jag, då tar jag bort allt som gör mig till den jag är och det får inte hända. Jag kommer testa och funkar det inte för mig så kommer jag förmodligen sluta. Jag har sagt det till alla som står mig nära, blir jag tråkig och kall så måste de säga det till mig. För jag måste fortfarande kunna vara mig själv. Men jag håller verkligen tummarna för att det kommer bli bra och att jag fortfarande är mig själv. Bara kanske en nedtonad version av mig själv. Vi får se vad som händer. Jag kommer förmodligen dela med mig av detta. Det är skönt att kunna skriva av sig och dela med sig. Det kanske finns någon annan som sitter i samma sits som kan tycka att det är skönt att få läsa om någon annan som är där. Men vi får se. Jag kommer uppdatera er om det när det har gått en tid och jag vet hur jag har reagerat på medicinera.

Likes

Comments

Jag tror inte att jag är ensam om att tycka att inredning är roligt. Vem vill inte ha det fint hemma, det vill väl alla. Jag behöver en ny byrå till min övervåning då min höhö har gått sönder. Så jag och pappa åkte på jakt efter en ny igår. Men vi hittade ingen som någon av oss tycker är snygg. Så vi fick med oss lite små plock hem. Då jag ska ha stora rejäla garderober när vi flyttar så vill jag gärna redan nu köpa en ny från den kollektionen som garderoberna går i. Men det här fick jag med mig hem. Lite nya kuddar och en spegel bricka att ha smycken på.

Likes

Comments

Jag har verkligen inte använt foundation eller liknande produkter på säkert fyra år. När jag var ca 14 år så använde jag foundation på ett sätt som fick mig att bli lite bortskrämd från att använda det. Jag har varit så rädd för att gå runt och se orange eller missfärgad ut i ansiktet. Men på senaste tiden har jag använt mammas när jag ax ska på fest och här om dagen införskaffade jag min första på flera. år och jag älskar den. Jag köpte en från bareminerals som man kan bygga på. Den är väldigt lätt så man kan ha ett tunt lager som ser naturligt ut eller bygga på med flera lager så att den blir med täckande. På det införskaffade jag mig en tester på Kat von D's setting powder som jag ä l s k a r! Det är verkligen så bra. Jag har använt make up forevers setting powder i flera år och visst det är bra, men det här är verkligen riktigt bra! Tips. Behövde även en ny bronser så jag bytte ut Hoola som jag har använt i flera år också mot ett från smashbox. Även det blev jag helt kär i. Den finns i två olika nyanser om jag inte minns fel. Jag har deep matte. Den funkar när jag har busat och när busen har försvunnit. Så tips för er som behöver uppdatera ert smink. Tre underbara produkter. Jag kanske inte är den rätta att tips om smink då jag inte är jätte kunnig inom ämnet egentligen. Men de här produkterna passar verkligen mig jätte bra! Så tips

Likes

Comments

Godmorgon, hoppas alla är pigga och glada idag. Jag är relativt pigg, det blev en lugn kväll igår. Vi åt god mat och hade det mysigt sen rörde jag mig hemåt. Jag var hemma runt tio tror jag, då satte jag mig i soffan och kollade på tv med mamma och pappa en stund innan jag gick och la mig. Det var skönt att bara ta det lugnt. I talande stund har jag tagit en paus från att städa och rensa mitt hus. Jag har så fruktansvärt mycket kläder och annat skit som inte får plats i mitt hus. Då har jag ändå en hel övervåning som nästan bara är garderob. Jag ska försöka få lite ordning på allt faktiskt. Jag är inte den bästa på att hålla ordning om man säger så. Lite senare kommer Fia hit. Vi får se vad vi gör. Hon var ute igår så jag tror att hon är lite seg, jag vill hitta på något men vi får se om hon orkar. Annars lär det bli en myskväll bara. Imorgon ska vi åka och kolla på ett nytt hus, då ska hon nog med eftersom att hon står min familj väldigt nära så kan man väl säga att hon har lite talan haha. Nej kanske inte, men hon kan övertala mamma och pappa. Jag älskar det huset vi ska kolla på, det är verkligen perfekt för min familj. Så jag håller tummarna. Jag kan ta lite bilder när vi är där imorgon. Annars tänkte jag mest plugga lite teori till körkortet och ta det lugnt i helgen. Jag har lite plugg att göra också så det måste jag få gjort. Ha en bra lördag. Puss

Likes

Comments

God eftermiddag. Verkar som att jag vill starta alla mina inlägg med god + eftermiddag/morgon osv. Men det är lite trevligt ändå. Just nu sitter jag placerad i en stol innan på Joe igen, nya favorit stället. Jag har spenderat min eftermiddag i stan med en kompis. Shoppat lite, inte för min del mer än ett skal. Nu ser men äntligen att min mobil är röd. Jag skulle vilja gå med den utan skal, men tyvärr kan jag ej hålla mina mobiler hela för fem öre då. Men det hör inte hit. Sitter och funderar på vad man ska göra ikväll. Jag har bestämt mig för att ha en vit helg för en gångs skull. Det låter helt sjukt när man säger det rakt ut. Men jag tänkte samla krafter till nästa vecka. Ska jobba, köra bil med körskolan och nästa helg fyller en kompis 18 så då ska vi fira henne. Så då känns det stabilt att samla krafter i helgen. Så det lär bli något lugnt ikväll, tror jag. Vi får se vart kvällen leder mig. Hoppas alla har haft en toppen dag. Puss

Likes

Comments

Instagram@breitholtzlina