Header

Klicka på bilden för att komma till bloggen

Tänkte om det fortfarande finns folk som läser denna blogg och som inte hängde med min Bloglovin flytt! Följ mig gärna där också för att inte missa mina små flyttar som jag verkar ha lite då och då haha. Ville mest flytta denna gång på grund av mitt blogg namn. Jag kör på mitt vanliga namn då Vasko inte har någon som helst koppling till mig som person. Är också osäker på Nouw.com som blogg portal då dem tydligen äger all rättighet till mina bilder och text vilket känns lite otrevligt.. Så kommentera gärna på min andra blogg om ni vet en bättre portal så skulle ni SUPER GULLIGA.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu testar vi detta igen med att börja blogga! Detta är min passion - kanske inte att blogga, men att hålla på med smink. Men också att teckna, hålla på med naglar och videos, och ja.. allt inom konst helt enkelt. Och vart är inte det bästa stället att förmedla sin kreativa sida om inte genom en blogg! Så nu har jag bestämt att lägga upp mina så kallade "verk" av olika slag på denna blogg. Sounds great? Dröj kvar för en tutorial på denna look.

Likes

Comments

​Hej på er! Vet att det var ett tag sen men nu är jag tillbaka. Och nu med en 'Unboxing my Glossybox' video! Har alltid velat göra denna videon, men då jag int mått sisådär jättebra så har det legat på is. Men jag känner mig mer och mer peppad för var dag som går, så idag hände det! Hoppas ni gillar den, så ses vi snart igen förhoppningsvis! Puss 

Likes

Comments

Ja, jag gjorde det. Jag rakade av håret... Och jag älskar det(!!!) , även om jag ibland får panik av tanken på att det kommer ta 1-2 år tills det är lika långt som resten av håret. Men men, det är hååår, det växer ut. Kommer nog inte uppdatera här så mycket mer då jag bestämt för att lägga ut de flesta bilderna på min Facebook sida. Känns som bloggar sakta men säkert börjar försvinna mer och mer. Youtube är den nya grejen. Angående det!

Jag har varit så dålig på att uppdatera där. Jag vet, FÖRLÅT. Men snart, snart blir det bättre, och det lovar jag. Jag gör faktiskt det. För just nu, som det ser ut nu i mitt liv, så har jag kommit fram till att jag har GAD - Generaliserat ångestsyndrom. Det som har fått mig att känna mig såååå annorlunda och konstig har jag nu äntligen fått ett svar på vad det beror på. Det som förstört ALLA mina kärleksrelationer, mina kompisrelationer samt skämt ut mig på mina jobb/skolor eftersom jag inte kan kontrollera när jag ska bryta ihop eller inte för minsta lilla anledning. Allt på grund av att jag har låg serotoninnivå i hjärnan. ÄNTLIGEN! Äntligen ett svar och äntligen hopp om att jag kommer leva ett ångest/stress/oro- fritt liv. Att jag kommer klara av att ha en relation med en kille utan att skrämma iväg han, att jag kanske kan njuta i en relation och kunna slappna av och vara mig själv. ÄÄÄÄÄNTLIGEN!

Ville bara säga det, till alla er som känner mig också och som kanske tyckt jag varit konstig. Ja, jag var lite konstig, men det var inte mitt fel. Och det är det som är skönt att veta. Det är inte min personlighet som fått mig själv att hata mig själv, eller tro att andra hatat mig, utan jag har gömt mig bakom en vägg. Jag har inte fått vara mig själv eftersom jag konstant oroat mig för vad andra ska tycka och tänka vilket gjort att jag till slut dragit mig undan från folk, för det drar för mycket energi. Det är väldigt krävande att konstant vara på helspänn och vara orolig för vad andra ska tycka. Så där har ni anledningen till varför jag satt för mig själv i skolan, varför jag inte va sådär normalt social, varför jag inte vågade komma på olika tillställningar och varför jag gjorde dem valen jag gjorde, fast de kanske inte var de smartaste. Jag säger inte att allt beror på detta, men en stor jävla del. Okej?

Allt har verkligen en förklaring nu och jag känner för första gången i livet att jag kommer klara av livet med ett leende!

Tack o hej!

Likes

Comments

​Här kommer alltså min tutorial på den blåa sminkningen jag gjorde för inte så länge sen. Jag har varit upptagen med en massa saker vilket har resulterat i sen uppladdning. Men nu så! 

Hoppas ni gillart ;D

Likes

Comments

​Häng kvar för att se en Tutorial på denna look som kommer inom kort. Där beskriver jag hur jag gjort och allt jag använt mig av! Puss på er ♥

Likes

Comments

​Kollar nu på mina bilder på en samsung skärm som jag fått låna av min pojkvän nu då jag bor hos honom, och jag kan bara säga en sak; FAN! Jag ser verkligen skillnaden på denna skärm och min egna på min laptop.. Jag måste seriöst införskaffa mig en iMac senare eller en skärm med rätt färger. Det är ju pinsamt. Bilderna är ju gröna och gula och jag blir bara så himla rädd att fortsätta redigera eftersom allt bara blir fel. Men redigering är ju så kul! 

Jaja.. Ska sluta tjata om detta nu, det är ju löst nu och jag har en bättre skärm för tillfället :) Ursäkta för dålig uppdatering men livet kom emellan och jag har varit i både Stockholm och Åsele och nu efter Åsele vart jag sjuk. Men killen och hans kompis ska ut och fiska snart så då kommer jag FÖRSÖKA spela in en video. Jag har tänkt satsa mer på videos eftersom det känns mer kul än att skriva. Men jag kommer fortfarande fotografera mina makeup looks osv här, samt videos so no worries :)

Likes

Comments

Har äntligen hittat mina drömbrillor som jag vart på jakt länge för kan jag lova.

Och jag hittade dem på ICA Maxi av alla ställen, för två hundralappar endast... Varför köpa brillor för ett och ett halvt tusen då jag kan få brillor som är mer snäll för plånkan, lika snygga(om inte snyggare) samt gör så att min syn blir exakt lika bra som med det dyrare alternativet. Jag har ju såklart inte ett sånt stort synfel, utan jag ser lite dåligt på långt håll, samt har brytningsfel. Men dessa passade mig, och jag skiter i om de bara är läsglasögon eller något liknande, för jag ser bra på alla håll och kanter i dem så dem passar bra för mig.

Likes

Comments

​Beställde hem en fake-septum ring från Ebay för ungefär 6:- för några veckor sedan, och idag kom den.
​​Jag själv vill faktiskt pierca septum, men har lite fobi för nålar och blod. Jag fattar inte hur det kommer sig, för i 15 års åldern tog jag en spik och piercade läppen själv utan att göra en min, men nu klarar jag knappt av att besöka läkaren för att ta en spruta. Näe.. Kanske jag själv som orsakat denna fobi utan att tänka på det? Eller så har man kanske mer skinn på näsan i tonåren, vad vet jag?


Nu tänkte jag iallafall gosa ner mig bredvid min nyblivna sambo, ja ni hörde rätt, SAMBO (!!!) Jag är så himla tacksam och lycklig över att ha en sån fin kille som pojkvän och nu, sambo. Kan knappt beskriva det ♥ Och kan inte heller beskriva lyckan då han helt från ingenstans frågade mig om jag ville flytta in igår kväll. Åååååh!!!! Näe! Puss och godnatt på er ♥♥

Likes

Comments