åhhh idag har jag haft världens mysigaste dag med mina favorit brudar! Först så åkte jag in till stan för att lunscha med min favorit Amanda sen så gick vi på stan efter vi hade käkat, sen blev det att träffa favorit skåningen loviza så vi gick och fikade och snackade massa skit. sen träffade man på carro. Så jävla bra väder ut och man blir bara så jävla glad av massor med sol och blå himmel. har haft en toppen dag ;)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

som många vet så har jag bloggat väldigt mkt i mitt liv och jag älskar att skriva av mig och vara öppen med mina tankar. Innan hade jag höga krav på mig att min blogg skulle vara bäst i sverige och så här. Det är väl klart att man vill uppnå väldigt mycket med sin blogg men för tillfället så vill jag bara kunna skriva av mig. Det hade ju självklart varit jättekul om folk hade följt den, det är väl det alla bloggare vill att man ska ha många läsare. Det kan jag inte förneka att jag också vill. Jag hade jättemånga läsare på min gamla blogg och det uppskatta jag. Men jag har väl ganska mkt att bevisa för mig själv när jag kommer börja blogga. Det är inget ni kommer få reda på nu men senare kommer ni såklart få reda på det.


Dem tankarna jag har och ide det är mitt. Folk kommer verkligen inte älskar alla tankar och sånt som jag kommer ta upp i min blogg och jag kommer få väldigt mkt kommentarer om varför jag tänker så men det är helt okej.

Jag hoppas att ni kommer läsa den i alla fall ;)


Likes

Comments