What... Torsdag.!
Är det bara jag som tycker det är måndag oxå är det fredag.!

Här har det varit jobb hela dagen lång, kom hem 19.20 & är redan klar med ett stycke nattning & dusch. Ja som Ni förstår så var min sovpartner aningen trött, tror han sov innan huvudet landade på kudden 😂 men jag kunde inte annat än ligga kvar lite & snusa lite ❤.

Har det hänt något roligt i veckan eller har Ni några roliga planer för helgen?!

Här är det simskola & äntligen, äntligen ett hemmasammandrag i handbollen, det första för denna säsong, yaaay. Det innebär lite jobb & mycket tittande 😊, jag har även några turer ner till hobbyrummet men det i sin tur innebär ju att söndagen är helt blank. Vi kan göra det vi känner för, blir kanske skidbacken & skridskoplan men även ett besök på något eller några byggvaruhus.
Känn ingen press älskling men visst hinner vi väl med att fixa lampan i hallen, kanske även måla lite 😉!?

Nu blir det lite Skam, är inne på säsong 3, har inte sett alltför många avsnitt men i våra ögon, svagaste säsongen by far.
Vad tycker Ni?

Nu blir det middag/kvällsfika, Chiapudding med mango, hallon & naturella nötter.

Kram


And of to work 😊

Hyfsad himmel imorse 👌🏼

Men yaaay, första gången jag vinner något 😃.

Likes

Comments

Om Ni ställs inför ett svårt beslut, låtsas du som om ingenting, skjuter du det framför dig el facear du det direkt?

Hur reagerar Ni på kritik, negativ såväl som positiv? Naturligtvis beror det ju på hur den förmedlas men i allmänhet?!
Rinner den av dig? Suger du åt dig & ser framåt, lär av dina misstag/vill förbättra & utvecklas ännu mer? Tycker du att det är jobbigt, drar du öronen åt dig? Eller blir du defensiv eller kanske rentav arg eller aggressiv?

Vi är alla olika, vi reagerar alla olika. Säkerligen så varierar det beroende på avsändare & budskap, vår egen dagsform, fanns det ett syfte mm.

Jag har extremt höga krav på mig själv, jag vill ständigt utvecklas, jag har hög ambitionsnivå. Jag vill uppåt, vägen kanske inte är spikrak, den kan svänga åt vänster eller höger, ibland kommer det en raksträcka men det viktiga för mig är att det hela tiden går framåt.

Jag är långtifrån perfekt, jag fick exempelvis reda på idag att jag gjort ett fel eller det var tydligen inte ett regelrätt fel, vissa saker är svårtolkade & jag hade tolkat det på ett sätt, vilket inte var riktigt rätt. Min chef satte sig, förklarade ärendet & utfallet. Vi har nu löst det & påföljden blev att vår kund blev nöjd & att just det specifika är förtydligat & inte längre kan misstolkas vilket är super.
Jag tycker inte om att göra fel, jag tycker det suger BigTime, gaaah jag rentav avskyr det. Jag vill vara så nära perfekt man bara kan vara, samtidigt så försöker jag intala mig själv att det är ok att göra fel. Det viktigaste är att sålänge det var omedvetet & ännu viktigare att jag lärde mig något av det.

Det jag uppskattar & värderar otroligt högt är rak, tydlig & ärlig kommunikation.
Min chef växte idag ännu mer, hon var lugn när hon lade fram det & därefter just tydlig & rak.
Min fack med positivitet & egenskaper fylldes på ytterligare.

Jag ska fortsätta sträva uppåt, jag ska varje dag visa att jag både vill/kan som ger positiva efterdyningar.

Enough said.

Nu blire mys.

Kram

Vad passar väl bättre på en lillördag än lite spets? Åh eftersom jag är en "frysa" så åkte koftan på 😂

Första rätten i Viktväktarkassen är nu tillagad, Nasigoreng. På förhand ingen hit, då jag inte är ett fan av varma räkor men det var helt ok, en klick av både SweetChili & Fishsauce fick det bli oxå.

Nu är vårt ena lilla projekt uppe på Calles andra vägg. Blev super. Lite sprejfärg & ett armeringsjärn från Bauhaus, posters från Desenio, nypor från Granit & ljusslinga från TGR.

Likes

Comments

Herre min je vad vi vart rätta imorse... Tror nog att alla kunnat sova vidare om inte klockan ringt.

Tur vi har såna morgonrutiner som sitter i ryggmärgen så att trots man går på autopilot så kommer vi iväg på utsatt tid... Peppar, peppar..!

Lämna småtroll på förskola, släppa av ett stycke pappa på jobbet & iväg på mitt.
Tisdag innebär för mig att det är min dag att sluta tidigt, ta bilen till jobbet & hämta älskade, goa ungar.
Dessa dagar är jag alltid först på kontoret, ja lixom dom allra flesta dagar egentligen är jag först på kontoret. Hos oss börjar vi inte förrän 8.30 medans Marcus börjar 08.00 & med en bil så innebär det att jag stämplar in tidigt.
Vilket inte alls är någon nackdel, en stor kopp kaffe, logga in i alla system, kika igenom intranätet, läs nyheter & därefter ju fler som droppar in, morsa & surra lite.
En riktigt härlig morgonrutin utan stress 👌🏼.

Hämtade glada & goabarn som denna dag även var supergoa mot varandra.
Fika lite & sen blev det lek, utklädningslådan upp & ner. Var lite trötta barn så dom ville ganska snabbt mysa ihop sig i soffan, när dom kändes lite väl avslappnade så var dags med en lite matinjektion så att vi inte alla skulle somna innan.

På jäsken att det gick, fick tjatas lite, många tomtuggor blev det. Efter ett visst trugande så var båda klara. Calle hoppade in i duschen utan problem men lilla Frk Isabella satt sig på tvären, blev så arg så krokodiltårar trillade längs kinden.
Blev till att lyfta in, klä av & ställa i duschen, fortfarande arg som ett bi.
Vi har humör på båda våra sidor det vet vi visa av erfarenhet men både jag & Marcus är till vardags väldigt lugna.
Vissa saker triggar igång mig & då kan jag bli riktigt arg men ju äldre jag blir desto mer sällan inträffar detta, då jag numera känner igen dessa energitjuvar & drar åt ett annat håll.

Efter duschningen så ville båda krypa upp i soffan igen, sagt & gjort, jag i mitten med varsin nyduschad gospropp. Jag fick den bästa kvällen jag 🙏🏼❤.

Vi var dock tvungna att bryta upp strax före 18 då en pappa oxå ville komma hem & mysa å än en gång blev den minsta topp tunnor rasande, tårarna rann & bitsk som få.
Som tur är går det över fort.

Hem & fixa kvällsfika, arg igen, jösses Amalia unge, Ge dig.
Jag vill titta på Booooompa tv.
Ja men Bella gör det då så fixar vi fika, Neeeeeej.
Iiiiiii, ok.!

Calle han kommer lommandes med en IPad han, hoppar upp på stolen & börjar käka sin macka & lillasyster, ja hon vill möta muskler hon 🙈.

En unge klar, one to go. Calle, kan vi lägga oss nu. Vi, strax gubben, Bella ska bara äta upp. Calle, ok.
Älskade lilla farbror, du är så underbar.

In i sängen efter ännu ett mindre världskrig, dockan ska sitta på pottan, Bella på golvet & inte alls borsta tänderna. Bit hop, hehe. Vad skoj det är, jämt. NOT.!

Calle lade sig på kudden vände huvudet inåt väggen & somnade. Bella, -pappa, jag är hungrig, -pappa, jag är så törstig, -pappa, jag är bajsis, pappa, jag älskar dig, -pappa, älskar dig hela värden pappa.

Haha, ha Ni förstår ju själva. Jag sitter här i soffan, Marcus ligger kvar i sängen 😂🙈😍.

Väntar nu med en hatkärlek på att han ska komma ut så att vi kan fortsätta kika på Skam. Vi har ju varit lite tröga i starten då vi haft typ 8 andra serier på G men nu är vi iallafall på säsong 2 & typ i mitten. Vi lade oss iallafall med en obehags känsla i magen igår efter att Noora kom hem till William & den obehagliga storebrodern var hemma.
Gaaah, vilken obehaglig typ, vill vi fortsätta eller bara spola fram till nästa säsong. Blir det kattskit eller löser det sig?!

Somna unge somna 😂.

Hoppas Er tisdag varit bra, tänk imorgon är det redan onsdag & nedräkning mot ännu en helg 😊.

Kram

Tisdag & working mood :)

Utklädningslådan är en hit. Flera gånger om dagen plockas den ihop.

Calle "piraten" Christensen & Bella "sötnöten" Christensen 😍

2 nyduschade & myssugna barn. Ja, jag klagar inte ❤

Likes

Comments

Marcus.!

Min älskade sambo han har det inte lätt. Varje dag kommer jag med nya idéer, funderar över något eller allmänt tjejig dvs bl.a. velig, irriterad, otålig, kelsjuk.
Ja Ni fattar 🙈.

Utan honom skulle jag inte ha något, dom små skulle inte finnas, mina stora tjejer skulle inte ha någon som hjälper dom med komplexa mattetal, inte ha någon som skjutsar & hämtar till & från träningar när jag jobbar & som finns där som en extra vuxen att prata med när man väl behöver.
Han är något helt utöver det vanliga i sanningens alla bemärkelser.
Han älskar mig trots alla mina galna idéer, trots mina otyg & upptåg & stöttar mig i allt jag tar mig för. Han kommer med kloka råd & säger alltid sanningen, om än lite inlindat i bomull ibland.

Du är min klippa, min idol & min förebild, älskar dig så ❤.

Idag hann vi inte med så mycket härhemma då jag jobbade till 17, kom inte iväg på minuten, vi var hemma typ 17.15. Käkade för oss något nytt (även detta ett recept jag hittat på nätet, slängde iväg ett sms & frågade om det kunde locka.
17.30, sitter vi vuxna till bords & äter just detta 👌🏼.

Har varit fullt ös på jobbet som vanligt på en måndag men på lunchen surfade jag runt efter lite inspiration & nu har jag hittat vår nya hallampa, den ville jag ju naturligtvis ha helst igår. Sms till Marcus, svar; skitsnygg. Nytt sms, kan vi göra den, svar; allt för dig. Ännu ett sms, hinner vi till helgen, svar, Haha.

Livet måste verkligen vara superenkelt med mig, eller vad tror Ni 🙈😂😉!?!

Utöver det som skall hängas upp på väggen i Calles del av rummet, så har jag/vi följande projekt;

- Heltäckningsmatta på barnens rum
- Måla skänken
- Fixa lampan i hallen
- Byta kök (alles från golv till tak)
- Måla vårt sovrum
- Nytt golv vårt sovrum
- Bygga in garderoberna i vårt sovrum
- Bygga elementskydd
& längst ner på listan står vardagsrummet.

Kort lista va!

Mitt i allt detta frågar mäklaren om att sälja. Vi har nog landat i att vi trivs så otroligt bra här att vi nog kommer bo kvar. Naturligtvis ska man aldrig säga aldrig & till tätt pris men vi kommer påta på & boa in oss än mer här hemma & blir det någon förändring såblir det :).

Efter middagen överraskade min blivande hälft med han hade hastat iväg ut till Birsta på lunchen & inhandlat tavelkrokar & olika sorters ljusslingor, nu inväntar vi bara dom posters jag beställt samt byta en av slingorna till en lite längre & lämna tillbaka en annan.

Ja som Ni förstår är min blivande den absolut bästa du kan tänka dig & så mycket mer.

Nu sover våra småtroll, jag med ett begynnande blåöga efter en närkamp med en docka & Lilla Frk Christensen.

Nu nyduschad & Skam.

Trevlig måndagskväll på Er

Kram

Måndagspeppen 👍🏼...

Of to work...

En ny smakupplevelse. Gnocchi.

Recept från Ica, Potatisgnocchi med ratatouille & chorizo.

Supergott 👌🏼

Denna vecka provar vi en ny matkasse 😊

Hur söta är inte dessa småtroll. Dom har tydligen lekt superbra hela em.

Likes

Comments

& batterierna är laddade inför en vecka på förskola respektive jobb.

Morgonen började med Gofrukost, termometern utanför fönstret visade på -15, brrrr.

Skulle vi åka till backen? Småtrollen fick bestämma & då valde dom utklädningslådan & lek.

Anar vi ett visst budskap i dessa bilder 😂?!

Lollo & Bernie, 3 små björnar på tv.n & 2 först simmande småtroll (om än med en lätt annorlunda stil 😂) & sen show.

Inte alls sugna på att resa 😊.

Lek inomhus fram till lunch & vila för den minsta.

Calle kröp som vanligt upp tätt intill med en IPad. Han hade nog lätt kunnat sova idag, en fm med fullt ös resulterade i röda kinder.

Bella drog på en lång sovning, far & son blev tystare & tystare 😂. Tillslut kände nog Calle att om han låg kvar så skulle han somna så då blev det lek... igen.
På med utklädningskläder, denna gång var det tjuv & polis. Pappan försökte smita & sätta upp bannern ovanför Calles säng, sådär populärt men snyggt blev det 😃👍🏼.

Mini vaknade & jag sprang ner i hobbyrummet, upp & fixa mellis.

Nu var alltså frågan, sätta sig i en kall bil för att handla tavelkrokar & leta en ljusslinga eller gå ut i det kalla men fina vädret!?

Svaret blev ganska självklart, rummet står kvar, vi drog på oss varma kläder & fram med snowracers. Idag var det inte lika mycket folk på isen & inga vi kände så vi drog iväg på en promenad, perfekt träning gör oss & glada barn = perfekt kombo.!

Väl hemma igen så blev det lek i snöhögar & ännu ett besök i tvättstugan.

Vår middag idag var redan klar, dom små hade sin egengjorda pizza kvar sedan i fredags & även vi käkade resterna från vår fredagsmiddag (gratinerad pastagratäng).

I måndags gjorde vi alltså spagetti & köttfärssås på drygt 500g, 4 personer åt.
Kokade den nya favoritpastan, Campanelle i fredags, blandade ner med köttfärssåsen, på med spetspaprika, körsbärstomater & mozzarella, det resulterade i din tur i middag för 2 personer i fredags & 2 personer idag samt 1 portion kvar i kylskåpet.

Maximerad utdelning på dessa 500g, eller vad säger Ni?

Efter middagen var det idel trötta familjemedlemmar, vi hamnade alla i soffan en stund innan den stora söndagstvagningen var ett faktum. Inte så muntert men med naglar klippta & med nytvättade pj.s var det nog ganska skönt ändå när det var klart.

Kvällsfika & säng. Min tur att sova med mysfarbrorn & han somnade på mindre än 5 minuter, Marcus har ännu inte kommit ut men det är tyst så det kan även betyda att far & dotter snusar i kapp 😂.

Jaja, går väl ner i hobbyrummet en sista sväng för denna gång & förhoppningsvis har jag sällskap när jag kommer upp. Några avsnitt Skam & sen ropar sängen mitt namn.

Hoppas Ni haft en minst lika avkopplande söndag & att Era batterier är laddade,

Kram

Bannern sitter nu uppe iallafall. Ett steg närmare färdigställande 😉

Vår dag i mat...

Frukost; Limpmackor med ost & blåbärssoppa

Lunch; Bananpannkakor, hallon & mango. Som jag har längtat både efter dessa & kombon, lunch & vinterstudion. Perfektion 👌🏼

Middag; Rester med gester. Gratinerad pastagratäng med en stor sallad

Likes

Comments

En lite bättre lördag är nu snart över men åhhh så välkommen du varit.

Morgonen startade som vanligt tidigt härhemma, vardag eller helgdag. Skillnaden är ju dock att det i regel inte är någon stress. Simskola kl 09.00 blir ju ingen stress när man ätit frukost kl 07.00, har hunnit med både mys & lek innan det är dags gör pappan & Calle att åka.

Bella & mammamyset idag var något utöver det vanliga, vi lekte "taiboys" & doktor, bakade både muffins & filmjölkslimpa, Pulled Pork in i ugnen, vi dammsög & dammtorkade, allt var klart strax före 11 när grabbarna kom hem. Snacka om effektiv morgon 👍🏼.

Lunch & sovning för Bella, nybakade limpmackor till oss & mys med lillprinsen i soffan.

Inte särskilt lång sovning men desto mer hann vi då med. Stjärnstickers sitter nu uppe, ögonfransar likaså & en ommålad tavelram. Så himla fint 😍. Nu väntar vi bara på en svan som jag beställt, den skall få sitta i den ommålade tavelramen.

Imorgon skall Calles sida få sig en liten piff, där saknar vi dock lite grejor men snart så 👍🏼.

Mellis & besök av farmor & farfar. Ut i det vackra vädret, perfekt snowracer väder & heja på flera kompisar som hittat upp till isen som tydligen är perfekt här bakom huset.

In & fika lite & sen gomiddag 😋.

Mys i soffan med farmor & farfar medans vi plockade undan, pj.s på, kvällis & Zzzzzz. Calle somnade på typ 5 minuter, pappan tassade ut, min lilla tjurskata krigade på med övertrötthet i över 1 timme, Ssssssnark 😫.

Nu väntar några avsnitt av 🙈, SKAM & glass med saltlakritssås.


Hur har Er lördag varit? Cozy, fullspäckad eller sådär Svenskt lagom?

Kram

Bella/mamma mys 😍...

Nytt på tavlan från Granit i köket 😍

Tavelramen före & efter 😊

Bellas sida av rummet är snart klar 😍

Världens finaste Darth Vader ❤

Vår dag i mat & bak...

Frukost; Hallon, keso, banan & naturella nötter

Muffins, Leilas filmjölkslimpa (ngt modifierad) & Foodprep (Pulled Pork)

Lunch; Limpmackor & mjölk

Fika; Yoghurtkvarg, vanilj & hallon

Middag; Pulled Pork, tomatsalsa, vitlökssås, guacamole, sallad & pitabröd

Likes

Comments

Tur eller otur?

Är Ni skrockfulla eller är sånt "bara bull"?!

Jag är nog inte skrockfull men jag tänker mig säkert omedvetet för, ni vet lägger nog inga nycklar på bordet eller går under stegar.


Nu har tjejerna åkt till sin pappa så nu är vi en något desarmerad, kärleksfull styrka, det är tur veckorna går fort ❤.

Min/vår dag har nog varit smått underbar, pigga & glada barn, förväntansfulla & glada kollegor & en blivande man som varit upp över öronen kärlekskrank. Så nä här hemma har vi inte haft någon otur.
Jag blev hämtad av 2 små & 1 stor älskling, möttes av en stor bukett med vad som kommer bli vita liljor när dom slår ut, gratinerad pastagratäng plockades ur ugnen & avnjöts vid ett middagsbord blandat med en skål med godis, kikandes på PawPatrol, 2 rödblommiga barn & en underbar man.

Helgen kunde verkligen inte startat bättre ❤🙏🏼...

Diskmaskinen plockades ur, middagen plockades bort & vi förflyttade oss till soffan, alle man under Calles mysfilt.

När ögonen började bli mindre så gjordes kvällsfika, åts snabbt upp & nu sover båda små gott.

Vi har duschat & nu väntar ett efterlängtat fredagsmys med ostkrokar & Pepsi Max 👌🏼.

Hoppas Ni alla haft en fantastisk dag & att kvällen fortsätter i samma anda. Om inte! Bryt ihop & mys igen.

Kram

Friyay... Fredagsklänning & fredagsfeeling 🌟✨💫

Visst är det väl så.!

Detta möttes jag av denna fredag den trettonde ❤

När resterna är köttfärssås finns det inte mycket som slår denna måltid. Gratinerad pastagratäng 😋.

Då familjen är desarmerad så blir det ännu en dag med rester men vad gör väl det när det är så himla gott 👌🏼

Pappa, jag har ont i natten 😳.

Haha, ja vad säger man 😍😂🙈

Fredagsmys men en underbar & trött kille 😍

Likes

Comments

Redan torsdag, peeps. Dvs en härlig helt väntar.!

Några planer?

Här kör simskolan igång igen efter uppehåll på lördag morgon, vi har väl en förhoppning att greja lite mer på barnens rum (lite av det vi beställt har nu kommit), ska iväg på Bauhaus & ett armeringsjärn & sprejfärg, kanske ta ett beslut om mattan. Vem vet 😂?!

Framför allt hoppas vi att vädret visar sig från sin allra bästa sida så att vi får spendera lite tid ute, önskelista från småtroll om både backe & plan ✊🏼😃.

Hur har Er torsdag varit? Hittat på något skoj?

Vår morgon började på allra bästa sätt, alla var klar långt innan utsatt tid så vi myste ner oss i soffan framför barn-tv.
Slirade iväg mot förskola & jobb (snorhalt 😡).
Småtroll som studsade iväg & in, blev kanske några snöbollar med.
Gled ur bilen utanför jobbet som Bambi på hal is, parerade snyggt upp men det kan ha sett aningen roligt ut 🙈.

Några koppar kaffe senare & surr med trevliga kollegor så var det dags att möta kunder & fylla på ryggsäcken ytterligare (boring tycker Ni kanske, en fantastisk känsla säger jag).
Vi är ett stort härligt gäng i spridda åldrar & med olika erfarenheter & intressen. Jag som är en socialsvamp tycker det är superskoj & ju längre tiden går ju fler nya människor pratar man med & eftersom vi växer stadigt hela tiden så är varje dag en ny utmaning & utvecklande.

Hem till en god middag bestående av kyckling, ris & currysås 👌🏼.
Bus, mys & kvällsrutin.

Nu sover båda små, Marcus har skjutsat till veckans fjärde handbollsträning, så himla glad att Natalie tycker handbollen är så skoj, fantastiska ledare, idag ska hon & en till tjej träna med tjejer födda 02-03, aningen pirrigt var det men det går nog super 😊. Medans tjejerna tränar så handlar han.
(Så himla härligt att veta att imorgon när vi kommer hem från jobbet så har vi en massa gottigheter hemma).
Lina gör läxor & jag har precis myst ner mig i soffan efter en efterlängtad dusch.?

Har sett & hört att HM har en härlig kollektion med vårkläder till stora & små, tror minsann jag ska slösurfa runt lite.

Njut nu av denna torsdagkväll.

Kram

Torsdags outfit, blus från Lindex, loosefit chinos från VeroModa & dom nya favvosskorna 👍🏼

En rätt från barndomen. Söndagsmiddagar hos farmor när man var yngre, inte alltid så uppskattat men ofta så var det något som något av barn eller barnbarn önskat & om frågan kom till mig så var det just kyckling, ris & currysås som alltid önskades.

Ja vad säger man 😍😂🙈!?!

Likes

Comments

Ska det vara vinter eller? Jag/vi vill ha riktig vinter ett tag till men vädret nu är ju bara blääää.

Ena dagen -25, andra dagen nästa + osv... Vilket blir snorhalt, moddigt & allmänt trafikfarligt.

Ni som befinner Er i Sundsvallstrakten kör försiktigt, inga roliga vägar ute nu.

Vi har fått en klass 2 varning häruppe, skojsigt värre, verkar vara lika roligt neröver, NOT.

Visst var det väl ändå bättre förr (som mormor/farmor skulle sagt), hihi.
Ähhh men ni förstår vad jag menar, då hade vi lixom 4 årstider.
Inte för inte man funderar ibland på hur mår vår planet egentligen?!

Idag är en sån där dag som spenderats på jobbet fr morgon till kväll. Fullt ös medvetslös.

Nu är vi alla hemma, småtrollen har precis somnat, Natalie är hemkommen från dagens träning, Lina gör läxor & vi ska duscha & sen mysa ner oss under täcket med en massa tända ljus & snusa på varandra.
Härligt va 😉.

Tänk så underbart det är att ha en stor härlig familj med så mycket kärlek.
Livet är inte alltid rosenrött, det har sina ups & downs, ibland drömmer man sig bort med önskan om något annat eller bara mer av det man har.
Kontentan är fortfarande dock detsamma & det är att allt jag har & allt jag gör är för min familj.

Kram på Er i stugorna 😘

Visst är dom fina, örhängena från Lily and Rose 😍

Likes

Comments

Hur trött får man vara egentligen?!

Vi kvalar nog just nu in på Topp 10 tröttaste familjerna 🙈. Vi som längtat efter snö & vinter, kikar nu på resor till sol & värme.

Hur knäpp är man inte 😂.

Hur har Er dag varit? Kommit tillbaka i "gamla" rutiner eller svävar Ni fortfarande runt i ovisshet 😉!?

Våra småtroll får för tillfället väckas på morgonen men sen blir det fart av, några som längtat efter kompisar & förskola 😊.

Jobb, efterlängtade jobb. Mycket som händer hela tiden, nu är det bara att suga åt sig som en svamp.

Hem & mysa med alla dom bästa. Fixa en av dom godaste vardagsrätterna som finns, Spagetti & köttfärssås, så himla gott. Paltkoma Deluxe.

Lek & håll igång för att inte somna till 😂. Kvällsfika & skjutsa handbollstjejer till träningen.
Hem & lägga varsin vilding, Calle somnade med pappan tätt nära, Bella not so much. Alltså hon är ett stycke, vårt lilla hjärta.
Skulle kunna spela in flera filmer/dag med denna underbara, galna Lilla Donna.

Tvätten hängd, nyduschad. Nu blir det soffan (ovanligt va 😂?). Lite Narcos men först ska vi nog lägga en beställning på det sista för att färdigställa de smås rum.

Hade ju en vision om hur vi ville det skulle se ut, men pengarna räcker ju inte till allt & samtidigt inser man att trots att rummet är stort är det inte gigantiskt & funktionalitet måste således blandas med hur vi vuxna vill ha det.
Nu är det bara lite som skall upp på väggarna & beslutet om heltäckningsmatta el ej.

Men snart så 😂.

Hoppas Ni får en supermysig kväll

Kram

Cozytuesday med ny pjuxen på & allt 👌🏼.

Dom är svinigt dyra dom här RM Williams, inget jag skulle unna mig själv men jag kan nu säga att dom är bland det skönaste jag haft på mig.
Första gången på en hel dag & inga krämpor what so ever, perfektion 👌🏼

Bella & mamma leker, frågor på det 😍😂!?

En av världens goaste rätter 😋👌🏼

Likes

Comments