Hej på er hoppas allt är bra med er! < 3

Igår pratade jag med min socialsekreterare och chefen här och  fick reda på att jag äntligen ska få flytta här ifrån (hvb hemmet) till ett familjehem i Eskilstuna! Är väldigt taggad på att komma här ifrån  och få träffa nytt folk, nya möjligheter med mera men mest taggad är jag på att Brownie och Jumbo, mina marsvin ska flytta med mig, har i 11 månader bott utan dom då man inte får ha djur på detta hvb men har ju såklart träffat dom varje gång jag varit hemma. Sen har familjen jag ska flytta till egna djur och bor ute på landet låter verkligen jätte mysigt! Flyttar redan på måndag, är lite nervös men tror dom flesta skulle vara det i mitt läge Idk? Kommer uppdatera här rätt ofta framöver då jag har mycket på gång just nu och framöver! Många kramar < 3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I Augusti blev jag lovad att få flytta från detta hvb hem pga att jag inte alls trivshär. Jag skulle inte få flytta hem för det skulle jag enligt min social sekreterare "inte klara". tan till ett familjehem men det sa jag ok till eftersom jag inte trivs här En vecka senare fick jag beskeddet att jag skulle flytta strax efter jag kommit hem från Grekland. Men när jag väl kom tillbaks hörde min social sekreterare av sig via telefonen och sa att det får bli 2 veckor till. Efter 1 och en halv vecka hörde hon av sig och sa att det ytterligare blir förlängt med två veckor och så håller det på ett tag och varje gång slutar hon med jag lovar denna gång. Veckan innan höstlovet ringer hon och säger att det inte blir någon flytt och att min plats här förlängs, hon bad om ursäkt men jag säger såhär hennes förlåt betyder ingenting lika lite som hennes löften. Igår ringde jag henne för att fråga hur det blir men fick inget vettigt svar överhuvud taget ush vad ska jag göra när folk lovar saker dom inte kan hålla. Det gör mig så jävla frustrerad puss hej!

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår hade jag en fruktansvärd dag med många jobbiga tankar och ångest som flög över mig. Jag känner mig så ensam jag vet verkligen inte vem man kan lita på när så många svikit mig och så många löften brutits. Ni vet när man förlorat en bra vän hur ensam man känner sig ungefär så känner jag. Jag är tacksam att jag har en bra familj och mina djur som alltid funnits där för mig och min bästa vän. Men just nu bor jag i en stad där jag inte har någon trygghet överhuvud taget, jag vet inte vem jag ska vända mig till så jag vänder mig till mig själv , efter ett tag blir det för mycket och jag bryter ihop. Jag försöker alltid vara upptagen och göra så mycket som möjligt för att tänka så lite som möjligt men så fort jag blir själv och oupptagen dyker allting upp i mitt huvud, lika snabbt kommer ångesten över mig och jsg vet inte vart jag ska ta vägen men jag försöker att vara stark hur svårt det än känns! För jag har lärt mig att det blir bättre bara man forsätter kämpa och inte tappar bort sig själv i mörkret.

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Klara och jag är en 16 årig tjej. Jag kommer från Norrköping ,men bor för tillfället på ett hvb hem i Västervik, där jag inte trivs överhuvudtaget. Jag ska förhoppningsvis snart få flytta här ifrån. Mitt liv har varit ganska upp och ner det senaste året men nu är jag på rätt väg igen. Mina djur har hjälpt mig väldigt mycket under denna perioden, djur förstår utan att man behöver berätta. Eftersom djuren betyder så mycket för mig valde jag gymnasie linjen djurvård på Gamleby gymnasiet som ligger cirka 30 minuter från Västervik. Efter skolan brukar jag träffa kompisar eller vara i stallet. På helgerna åker jag hem, mina föreldrar är skilda men bor i samma område så jag träffar dom båda jag har en storebror och fyra små syskon på mammas sida och 2 småsyskon på pappas sida (kanske lite krångligt?) MIna husdjur heter Brownie och Jumbo marsvin, Charlie kanin. Vår familj har även en gemensam hund och 3 katter plus 3 kattungar. JA vi är en väldigt stor familj tillsammans. Världens bästa och galnaste familj <333Men det var iallafall lite om mig. Ha en bra kväll kram!!!

Likes

Comments