Imorgon är en dag som helt och hållet ska spenderas hemma. Det ska städas och det ska lagas mat.

Lilla Mila har haft feber de senaste dagarna så det är bäst att vara hemma och mysa. Det är underbart att vara ledig och hemma med henne. Det bästa av allt är när man är klar med städningen och matlagningen. Att krypa ner i soffan med en filt och mysa framför tvn och vänta på att maken ska komma hem.

Och nu när det är snö ute. Jag hoppas att snön stannar ett tag. Det är så mysigt. Kanske inte för de som måste gå ut och jobba, men det är ändå kul att det blir ljusare ute pga snön.

Om (om) jag hinner så ska jag leka med mina nya produkter som jag köpte tidigare idag (kolla senaste i lägget). Paletten är så fin och färgerna är helt perfekta nu till vinter. En plus i kanten är att paletten inte alls var så dyr. 😍

Vad planerar du att göra imorgon?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag var jag på stan och shoppade en hel del, bland annat lite produkter från Isadoras Holiday Divine serie. Det blev en ögobskuggspallet och en annan ögonskugga med MASSA glitter och skimmer. Hur snyggt som helst. Necessären får man i gåva när man handlar för över 299 kr.

Jag köpte även lite nattplagg från Kappahl som var riktig sköna och mysiga (bilder kommer imorgon). Jag köpte även lite kläder från H&M och Gina Tricot.

Jag älskar snön så det var jätteskönt att vara ute och promenera och köpa en massa. Och jag hann även köpa julklappar så det var bra.

/V

Likes

Comments

Jag älskar jul och allt som har med jul att göra. I år ska vi ha en vit jul. Just nu sitter jag framför tvn och kollar på Gossip Girl för andra gången.

Under helgen har jag skadat min kropp lite genom att få i den sötsaker och onyttigheter vilket min kropp inte är van vid längre. Men idag är det en ny och jag har ätit som vanligt igen (nyttigt).

Likes

Comments

Till nästa jul vill jag att mitt hus ska helt och hållet ha jultema. Ett stort hus med en stor julgran. Trappan ska vara dekorerad från top till tå. Huset ska rött tema. Julens alla färgar ska skifta på julgranen. En riktig gran. Har ni sätt Khloés stora julgran? Och Kim o Kylies hus. Omg. Allt är planerat och snart är vi där. Denna jul kommer i alla fall också vara hur underbar som helst.

Vi har däremot inga planer för nyår. Kanske ska vi vara hemma och mysa i år. Lilla Mila är för liten för livliga fester och det blir för kallt för henne att vara ute. Men vi får se.

Till jul kommer vi ha en julfest hemma hos oss. Klapparna öppnas här och julmaten ska ätas här. Maten är beställd och flera julklappar är beställda och köpta.

Vad har du för planer inför jul och nyår? Hur skulle du vilja fira jul? Glöm inte, vill man kan man. Kan man drömma det då kan man skapa det.

Likes

Comments

När jag tänker på hur långt jag har kommit i livet så blir jag riktigt tacksam. Hittills har jag fått allt jag har velat ha. Jag har allt jag någonsin har drömt om. För cirka 10 år sen upptäckte jag något med mig själv. Jag insåg att allt jag ville och önskade mig kom till mig bara jag sa det högt till någon annan. Första gången jag det hände var när en vän befann sig i en krångel period i livet. Jag vägrade acceptera det och jag ville inte heller att andra skulle få reda på det. Så fort jag fick tillfället att prata om min vän så gjorde jag det men jag beskrev det liv jag ville stt hon skulle ha och låtsades som att det var sant. Alltså ljög jag. Men efter bara knappt en månad så började allt vända för henne. Helt plötsligt hade hon det bästa liv man någonsin skulle kunna tänka sig. Det var faktiskt hon som själv trodde att det var jag som hade påverkat allt. Som någon slags magi, för att det livet hon fick var nästan omöjlig just den perioden. Jag gav "det/mig själv" en chans och tog tag i en annan utmaning, ett familjeproblem som jag håller privat. Det funkade! Och sen en annan och en annan och en annan. Jag gjorde magi på allt och alla förutom mig själv eftersom jag på riktigt intw trodde på min magi. Men eftersom det funkade på så många så borde det funka för mig själv också. Så då började jag... jag levde det liv jag önskade mig. Jag fick andra att se mitt liv på det sättet som jag själv ville och mina önskningar uppfylldes en efter en. Några år senare så berättar en vän för mig om en bok. Och den där vännen visste/vet om min "magi/förmåga" (som vi då trodde). Hon hade hittat boken "Hemligheten" och då förstog jag vad jag i flera år hade gjort. Jag hade omedvetet använt attraktionslagen.

Det jag vill komma fram till är att jag upptäckte precis att jag har allt jag någonsin har velat ha. Jag är stark i själen och får alltid som jag vill. Jag är som lyckligast nu. Jag har en perfekt familj, perfekta vänner och ett perfekt jobb! Och att under föräldrarledigheten bli erbjuden chefsposition är mer än vad jag har bett om! Jag har verkligen allt och jag är så otroligt tacksam och glad över allt.

(bild: google)

Likes

Comments

Min man är för svår att överaska. Jag var tvungen att köpa hans första julklapp i smyg och i morse passade jag på och packade in klappen medans han är på jobber. Lillen sover och jag har även passat på och ätit frukost.

Just nu sitter jag framför TVn med en kopp varm choklad. Senare ikväll ska vi träffa några vänner ute och kanske hinner jag köpa fler julklappar. Jag har bestämt mig för att köpa julklappar långt i förväg så att jag inte missar något/någon.

Ni som har nyfikna vänner, partner, familj etc... hur lyckas ni?

/V

Likes

Comments

Contains affiliate links
/ / / / / / Tomte / / / / / / / Ljushållare 15 kr

Nu tänder vi det första huset. Jag älskar vår ljusstake. Hemma hos oss firade vi första advent med en fin middag. Vi passade även på och storstädade.

Eftersom att blogga är nytt för mig så tar det sin lilla tid att komma in i det hela. Men i slutändan gör jag det här endast för min egen skull eftersom jag tycker att det är både kul och bra att skriva av sig. Och att få dela med sig tips och råd till er är ett plus i kanten.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu närmar vi oss det nya året. 2017 har bara varit perfekt! I år flyttade vi in i vårt drömhus men det bästa som har hänt under 2017 är att vi har blivit föräldrar. Den 19 april fick vi vår dotter Mila. Nu är hon cirka 7 månader gammal och hon lyser upp och värmer våra hjärtan.

Jag har börjat träna och äta hälsosamt nu när jag inte längre ammar. Det går jättebra och jag känner mig lyckligare än någonsin. Gravidkilorna är snart helt borta.

Välkommen till min blogg. Här kommer du få läsa om allt möjligt som händer i mitt liv, tips och råd, mat, smink, kläder, stil. Ja, allt ifrån skönhet till mat, inredning och träning. Jag kommer ge dig en inblick i mitt liv.


/V

Likes

Comments