Nu har jag äntligen lite tid att ägna mig till nöjen efter att har pluggat i fyra timmar nu på förmiddagen. Bloggen har ju tyvärr blivit lite drabbad av mitt plugg nu då jag inte haft tid att uppdatera er på vad som hänt i livet nu. Det är nämligen så här att för ungefär en månad var jag och älsklingen på soffjakt och efter många om och men hittade vi äntligen en soffa som hade allt vi sökte. Tänk att det skulle vara så mycket svårare än vi trodde att hitta en soffa som va både, snygg, bekväm, rymlig, hade rätt armstöd och passade in i vardagsrummet. Jag är supernöjd nu när soffan är på plats i alla fall då den har varit på plats i en vecka.

Men det är inte soffan som är den stor nyheten ändå. Det är nämligen så att jag och Jesper äntligen har blivit sambo! Så förra lördagen flyttade han in till mig och det var soffan som fick sätta den första prägeln på vårt gemensamma hem ❤ Det är så otroligt skönt att få vakna upp vid hans sida varje morgon. Och det var väldigt skönt att komma hem till färdiglagad mat flera gånger under veckan. Jag har verkligen längtat efter att få se hans namn på dörren och veta att man kan komma hem till sin andra halva.

Det kommer bli en del förändringar hemma också nu när han har flyttat hit så vi har redan börjat jaga efter de andra möblerna som vi ska byta ut. Snart kanske jag äntligen får det som jag alltid har drömt om hemma. En del av mig har liksom känt att det inte vart något idé att köpa massa nya möbler och dekorera som jag vill då jag vetat att vi kommer flytta i hop ett tag. Men även innan jag och Jesper blev tillsammans kunde jag inte riktigt få det som jag ville hemma ändå, då hade jag kompissambo och hade inte råd att köpa de sakerna jag ville ha ändå. Så nu ska det blir så roligt att tillsammans med min älskling skapa ett hem som är vårt med saker som vi gillar i hop och som symboliserar oss!

Som tur är så har vi väldigt lika smak i de flesta fall så det kommer nog inte bli så svårt att komma överens över vad vi vill ha. Svårigheterna för oss blir nog att de sakerna vi vill ha kommer ta tid att hitta eller inte finns överhuvudtaget 😜 Haha.

Är så otroligt glad över att han är min och han kommer göra min vardag så mycket bättre😍

Kramar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sjukt jobbig och stressig vecka avslutas med helg! Idag laddade jag upp med en power frukost, omelett med spenat, champinjoner och majs. Nu är jag på väg till stan och ska träffa min älskade Malin och köpa hennes present för hon fyllde år i onsdags. Därefter blir det träff men Linus, en kille från min gymnasieklass. Vi har inte träffats på sjukt länge så det ska bli riktigt roligt 😀 Precis en såhär dag jag behöver nu känner jag.

Ska ni göra något speciellt i helgen? 💕

Kramar!

Likes

Comments

Nu har jag börjat min praktik (VFU) igen men fick byta skola till denna omgången. Ganska skönt ändå att faktiskt ha gångavstånd till min praktikplats. I dag var jag med i förskoleklassen på förmiddagen och vi gick på en musikteater om världens underverk. Sedan har min lärare från universitetet varit och hälsat på och kollat när jag höll i fritidsgympan i dag. Snacka om att jag var nervös, men det gick bra ändå!

Jag ska ha hand om halloween pyssel under en hel vecka på fritids med så ser fram emot detta. Trivs väldigt bra och känner verkligen hur jag växt in i rollen bara på den första veckan som har varit. Tyvärr så är jag redan förkyld och har apont i halsen... Så otur att jag alltid blir sjuk när det är en så viktig kurs som dessutom kräver 100% närvaro.

Har tyvärr inte varken tid eller ork just nu till att blogga så mycket men sist lovade jag att lägga ut en stor nyhet, men det får vänta till i helgen då jag har mer tid. 😘 Det är galet hur tiden springer i väg när man ska både vara på praktikplatsen ett visst antal timmar plus ska ha tid och ork att plugga vid sidan av... Så nu blir det nog en del stress och huvudvärk, men det är också galet roligt!

Bild från teatern // Här är ett av de pyssel som jag ska göra under min halloween vecka.

Likes

Comments

Har ni någon lista med saker ni vill göra/uppnå i livet? Själv har jag några olika listor där jag skrivit ner mina stora drömmar. En del är saker jag vill hinna med innan jag dör och en del är lite mer tidsbegränsade, exempelvis har jag en lista med saker jag vill hinna innan jag fyller 25 och en innan 30. Jag kommer fortsätta fylla i listor med åren också tror jag. I vilket fall många av de drömmar som står med på listorna har jag haft sedan jag var yngre men först när jag fyllde 20 som jag började skriva ner och bocka av.

I går fick jag bocka av en av de drömmar jag haft under längst tid i livet. Jag fick en biljett till musikalen CATS av mamma i julklapp. Som jag har längtat hela året efter denna dagen som dock inte fick så bra start... Dagen började med att det var strömavbrott som skulle pågå hela dagen enligt min elleverantör. Detta gjorde att vi blev tvungna att åka till mamma för att äta frukost, duscha och fixa ordning oss. Därefter var vi äntligen på väg in till Göteborg, men oturen slutade inte där... Eftersom det var stora demonstrationer i hela stan i går så åkte bussen inte genom stan och avspärrningarna gjorde att vi var tvungna att gå massa omvägar för att komma fram. Vi försökte undvika att gå just där de demonstrerade men insåg efter ett tag att det var oundvikligt då de var samlade precis utanför där musikalen skulle vara. Aja vi kom fram i tid ändå som tur var!

Musikalen var helt underbar och jag rös väldigt mycket. Vi satt väldigt högt upp så jag var orolig först att man inte skulle se så tydligt men de hade satt upp dukar vid sidan av scenen som då filmade närmare. Jag blev lite förtjust i katten Rum Rum Tugger, kanske inte så konstigt eftersom han var katternas charmör 😘 Så sjukt mäktigt att äntligen få se CATS... Jag blev till och med tårögd när jag insåg att den var slut och kan knappt förstå att jag har fått uppleva detta ännu! Första gången jag bestämde mig för att jag skulle se musikalen var jag bara 10 eller 11 år, men jag trodde att det skulle dröja till jag kanske var 40 innan jag kunde bocka av denna punkten. Ren lycka!

Vad står med på era listor? Ge aldrig upp på era drömmar ❤ Kramar!

Likes

Comments