Hallå! Jag såg ju det nya avsnittet av The Walking Dead igårkväll. Lugn jag ska inte spoila något men jag måste dela med mig av mina känslor för känner mig helt "overwhelmed", förlåt kom inte på vad det heter på svenska haha. Alltså jag vill typ skrika och gråta, det gör så ont i mitt hjärta. Igår när jag tittade på det med David råkade jag bokstavligen skrika, inte för att jag blev rädd utan för att det där skulle inte ha hänt! Jag satt och gapade i typ 10 minuter och mina ögon fylldes med tårar. Vilket jävla avsnitt asså!

Nog om det annars kommer jag att börja spoila haha. Efter jobbet var jag så hungrig så jag gjorde mat till mig direkt när jag kom hem. Sen satte jag på gårdagens Paradise Hotel och nu ligger jag i sängen och kollar youtube. Kommer nog inte skriva något mer ikväll så kan lika gärna säga godnatt nu!

Likes

Comments

Ingen fara! Vi har Sole Solution som hjälper mot spruckna hälar. Här har vi resultat från min kollega efter endast en användning av Sole Solution!

*Jobbinlägg

Likes

Comments

Detta är resultatet efter en användning av vår hårmask! På den vänstra bilden ser ni resultatet efter att ha använt hårmasken och på den högra bilden är innan hårmasken. Hur fint? 😍

*Jobbinlägg

Likes

Comments

Hej! Imorse hade vi 3 ett möte tillsammans hemma hos Sarah. Vi pratade lite och de hjälpte mig att göra min första beställning! Sjukt taggad på att testa produkterna själv så jag kan ge er min personliga åsikt om dem. Fick testa på mud masken hemma hos Sarah och mitt ansikte verkligen strålar! 😍

Efter mötet blev det direkt till Ica Hagsätra för jobb. Började kl 10 idag och kör till 19. Jag känner mig superpigg så det ska nog inte vara jobbigt. Nu ska jag käka upp min matlåda. Puss & kram så hörs vi sen!

Likes

Comments

Hej! Äntligen får jag lite tid att skriva. Har nämligen haft händerna fulla sen jag slutade jobbet. Skjutsade först min kollega Einar till gullmars, sen åkte jag till Tyresö centrum för att köpa sminkborttagningsservetter på Kicks, letade efter servetter med micellar vatten men hittade inget. Sen hämtade jag ut nya linser på Specsavers och innan det blev dags att köra hem gjorde jag en tacohandling på Ica kvantum där. Kom hem och satte igång matlagningen direkt och nu är jag mätt och belåten! Men ändå sitter jag här och tuggar i mig vattenmeloner haha. David är här också och vet ni vad vi ska göra nu? Kolla det nya avsnittet av THE WALKING DEAD!!! Jag är typ livrädd för att se den med tanke på vad som hände i slutet av förra säsongen. Nu sätter vi på!

Likes

Comments

​Med våran tandkräm är det möjligt till vitare tänder! Alla borstar väl tänderna varje dag? En rekommendation, byt ut din tandkräm till denna sköna ting idag! Sista dagen idag att beställa produkter och få gratis frakt!

Resultat från mina kollegor:

På båda bilderna är det efter 10 dagars användning. Jag kan se en liten skillnad!

Efter ca 2-3 veckors användning! Resultatet varierar från person till person.

*Jobbinlägg

Likes

Comments

Här har vi vår fina Sarah Tjulander som har använt sig av våran Polishing Peel och Mud Mask för att få bort porerna som alla har kring näsan. Beställ båda senast idag så bjuder jag på frakten! 😊  Resultatet varierar såklart från person till person.

*Jobbinlägg

Likes

Comments

Med våran Eyelash Treatment kan just du få det! En stärkande gel som vårdar och skyddar dina fransar. Innehåller Tricalgoxyl som stärker, maximerar volym och tjockleken på dina fransar.

Resultat från mina kollegor:

Efter ca 2 månader med vårt fransserum.

Här har vi efter 1 månads användning med vårt fransserum.

Resultatet varierar från person till person. Sista dagen idag att beställa produkter av mig och få fri frakt!

*Jobbinlägg

Likes

Comments

Jag har faktiskt bara varit hemma idag. Har inte varit och fixat fransarna som jag skulle så ser at the moment förjävlig ut. Imorrn jobbar jag ett kort pass 11-16, lyxpass! Blev hungrig nu såhär på kvällskvisten så ska hämta lite mat och sätta på The Kardashian.

Likes

Comments

​När jag städade mitt rum passade jag på att fota lite av det jag shoppade i London. 3 par jeans, 4 tröjor/toppar, 2 oversized klänningar, ett par skor, tofflor, massor med strosor och strumpor haha, det kan man aldrig ha för mycket av. 

Likes

Comments