View tracker

Gladaste hej ❤️

Året har gått så fort och det är snart dags för 2017 men vi har en hel månad kvar för idag är det december. Jag har dock ingen julkalender i år för jag glömde köpa... Har ni köpt julkalender och öppnat första luckan ännu?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag har jag och mamma skapat lite julstämning här hemma men julgranen är inte klar ännu, vi måste köpa fler julgransprydnader. Jag längtar till julafton som är om 25 dagar. Gör ni också det?

Likes

Comments

Någonting som inte många vet om mig är att jag älskar wrestling. Det är något jag titta på varje vecka och jo, eftersom sändningen är live i USA så sover jag inte förrän ca kl.4.00 på måndagar, tisdagar och ibland söndagar. Om någon skulle fråga mig om vi kunde umgås och det är en av dessa dagarna, svaret hade varit nej. Jag sover på dagen så jag kan vara vaken på natten. Man kan säga att jag är beroende av WWE.

Men detta inlägg handlar egentligen om en bok som jag har förbeställt, "Second Nature: The Legacy of Ric Flair and the Rise of Charlotte" och det är en bok om deras liv/wrestling. Jag tycker inte om att läsa böcker men jag vill verkligen läsa denna boken.

Likes

Comments

Hej på er ❤️

Det är helg och jag kände redan imorse att jag ville ha en lazy weekend så jag har tillbringat hela dagen framför Supernatural som är en av de bästa serierna enligt mig. Men det kommer självklart att ta ett tag innan hela serien är slut eftersom det finns 12 säsonger fast det är ju trots allt helg. Perfekt för maraton!
För er som inte har sett Supernatural så rekommenderar jag verkligen att ni titta på det om ni gillar fantasy/thriller/actionäventyr/skräck.

Likes

Comments