Kreativt, inspiration & äventyr, Foto & Modellande, Pälsvänner

I helgen hade jag två olika modelläventyr. Ett av dem var en tfp-fotografering inspirerad fotografering ute i Ingbo källor, en helt fantastisk sagoskog med klara källor där bottnen var alldeles blågrön. Självfallet så tog Lina och jag (mest Linas idé!) inspiration från John Bauers fantastiska motiv och skapade egna sagor i mossan. Raven fick följa med också och vara prinsessan Tuvstarrs egna vargkompis. Fast ärligt talat är hon inte världens bästa modell, haha. Åtminstone inte den mest samarbetsvilliga... Vi får öva på det. Hon ville helst stå med rumpan mot kameran eller tassa runt i leran och bada i källorna. Och vem vill inte det, egentligen? Jag hade lite för långt att köra efter själva fotograferingen för att våga mig på att hoppa i (ifall att det var kallt och jag blev frusen efteråt osv) men nästa gång vi kommer hit så ska jag absolut bada! Om det är på sommaren.

Hur som helst, bilderna från den här sessionen kan nog dröja ett tag, eftersom Lina hade en del annat att redigera först. Men den som väntar på något gott... :D Men jag har lite annat på gång också så det kommer absolut fler "riktiga" modellbilder inom en snar framtid! Det brukar ju vara uppskattat här ^_^

Sugen på att gästblogga? Läs mer i inlägget "Gästblogga hos Varganess"!

Läs Varganess Bucketlist för 2018 och bli inspirerad!


XoXo Varga

Gillar

Kommentarer

Kreativt, inspiration & äventyr, Foto & Modellande

Jag fick till en snabb fotografering ute i havet med eld med Josse några timmar innan färjan hem från Gotland skulle gå. Tanken var att komma dit i solnedgången och köra mer "ordentligt", men vi sparar det till nästa år. Det här blev ju rätt coolt ändå, eller hur?! :D Vilken bild är din favorit?

Sugen på att gästblogga? Läs mer i inlägget "Gästblogga hos Varganess"!

Läs Varganess Bucketlist för 2018 och bli inspirerad!


XoXo Varga

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkarPälsvänner, Reklam

Ibland tänker jag att det kanske vore mycket enklare om ni inte bodde hos mig. Om jag inte hade hundar att ta hand om. När jag vill åka iväg lite mer spontant på saker, eller när jag bara vill sitta framför en TV-serie hela dagen och inte alls gå en timmes promenad. Men det är ändå sällan. Det är sällan jag tänker att jag ångrar att de här monstren fick flytta in med mig. Bli en del av flocken. Att komma hem till glada ylanden och viftande svansar, att få en kall nos mot kinden när man minst anar det. Eller för den delen någon som väldigt uppfordrande stampar vid dörren för att det minsann är dags att gå på promenad.

Lobo har ju inte förändrats så mycket sedan han kom till mig. Åtminstone inte utseendemässigt. Till personligheten är han fortfarande en stor gosklump som helst ligger inne och sover, går ut och kissar på närmaste buske och går in och sover igen. Fast han känns ändå lite piggare på att göra saker sedan Raven kom in i våra liv. Henne har jag fått följa under de "mest kritiska" åren, från en darrande valp som var rädd för sin egen skugga till en fröken som faktiskt har fått extremt bra självkänsla. Så kommunikativ att det ibland är som att prata med en annan människa, inte "bara" en hund. Där Lobo råkar sätta en tass mitt på datorn, en annan rakt i magen samtidigt som han sveper omkull ett glas med svansen så har Raven full koll på sin egen kropp och omgivningen.

Jag tror inte att jag egentligen hade någon plan med det här inlägget. Det var mest att jag saknade mina pälsbollar sådär på jobbet lite extra mycket. Och så passade det ganska bra att skriva om dem när jag tänkte börja med det här med reklaminlägg ni kan klicka på igen. Ni vet, klicka er in på sidor och hjälp mig få en slant. Förhoppningsvis hittar ni faktiskt något ni är intresserade av också! Men ja, för att hjälpa mig behöver ni inte alls köpa något. Bara klicka på länkarna här nedanför så får jag en liten slant ❤

Sugen på att gästblogga? Läs mer i inlägget "Gästblogga hos Varganess"!

Läs Varganess Bucketlist för 2018 och bli inspirerad!


XoXo Varga

Gillar

Kommentarer