Kvällen bestod av chill, te och kortspelet Rackare (Cards against humanity på svenska). Det kändes som en lagom dag efter gårdagens fantastiska midsommar 💕 Men nu ska jag försöka vara lite social så det får bli ett sånt här onödigt kort inlägg igen, heh...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag tog jag mig in kollektivt till Stockholm för att ha grillunch med vänner/brukare och kollegor. Himla mysigt, sånt borde man göra oftare! Jag är ju egentligen helt öppen för att åka in kollektivt till stan några timmar, med lite planering, men jag misstänker att folk "glömmer" bjuda mig ibland för att de antar att jag inte orkar... ^^; Jag får bli bättre på att bjuda in mig själv helt enkelt! Nu är det väl bra också att jag inte planerar för mycket när mitt mående är så upp och ned... Men nu ska vi äta! 😊

Likes

Comments

Okej, så där fick jag för att jag var så aktiv igår... Idag är jag verkligen heeeeelt slut istället, för att jag tvättade, städade och tränade igår. Jäkla trötthet! Nåväl, då har jag en bra anledning att sitta och spela Nintendo64 hela dagen i alla fall... Eller kanske sätta mig en stund i solen först och läsa kan vara en idé ^^;

Det här är något som folk inte riktigt fattar med utbrändhet - man kan bli jättetrött av en så "enkel" sak som att tvätta kläder. Och eftersom det i princip bara är människor som redan försöker prestera så mycket de bara kan som får det så blir det lätt att så snart man får energi så använder man den. Man tror att man börjar bli frisk... Men så är inte fallet.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så igår tvättade jag som sagt en massa, vilket var himla skönt att få gjort! Bland annat så har jag börjat fundera på hur jag vill ha det fixat inne i husbussen (ja, den ska absolut målas om!). Jag delar ju den med mina bröder, och de har ansvar för motorn och alla de grejerna och jag har ansvar för att fixa med den invändigt. Så, täcken, kuddar, sängkläder och så vidare ska fixas. Sen har jag diskuterat möjligheten med en kompis att bygga en grind så att hundarna inte kommer fram och stör när man kör, och fixa med ljudanläggningen också. ^_^

Förresten så blev det att jag köpte de där leggingsen som jag länkade till i det här inlägget. De var billiga från början och nu kostade de typ 65 kr och jag behövde verkligen nya träningskläder. Jag köpte två par, men ett par L och ett par XL och min rumpa passade inte i de som var L så jag får helt enkelt nöja mig med den större grå versionen så länge, så får vi se om jag kommer i de mindre svarta senare ^^

Likes

Comments

Senaste tiden har jag fått jobba lite extra för att hitta tillbaka till nyttiga val. Det har dels varit mycket stress, flera gånger jag missat att ta med mig något nyttigt matalternativ och dessutom några dagar jag valt att få unna mig (som till exempel Carros bröllop ❤) Men nu försöker jag så smått att hitta tillbaka till en nyttig livsstil. För visst vill jag bli av med några kilon men jag vill gärna hålla dem borta också.

Studsmattan som jag pratade lite snabbt om igår tror jag kommer att hjälpa väldigt mycket. När jag gick ned till min trivselvikt förra gången (jag tror att det var fyra år sedan?) så hoppade jag nämligen studsmatta nästan varje dag. Det är mycket bättre (och roligare) träning än man tror! Speciellt om man lyssnar på lite musik samtidigt och rensar tankarna. Eftersom min kropp är van vid långa powerwalks och liknande så misstänker jag att den träningen inte hjälper till med så mycket fettförbränning utan mer bibehåller saker som de är, så att säga.

Nå, nog om det. Jag ska faktiskt snart ut och hoppa en sväng. Det har varit alldeles för varmt för att hoppa idag så jag har passat på att tvätta alla mina sängklädet (inklusive täcken) samt det mesta av smutstvätten, dammsugit ordentligt överallt, diskat och allmänt plockat litegrann. Det är så skönt när man börjar få ordning hemma! Det bidrar verkligen till att känna mer lugn och mindre stress över lag. Eftersom jag generellt är en rätt... Stökig person så är det sällan jag tänker på det, men jag behöver verkligen bättra mig eftersom det är mycket lättare att vara kreativ när inte "jag borde diska" ligger och skaver i bakhuvudet...

Är du en "stökig" eller mer pedantisk person? 😊

Likes

Comments

Jag har åter igen gästbloggat på @Femifantasy, den här gången handlade det om make upp artist till filminspelning - eller snarare det faktum att de faktiskt inte har någon "ordentligt" satt på posten som kostymansvarig ännu. Så om någon MUA med för mycket fritid och vilja att uttrycka sig mer kreativt och "go crazy" läser det här inlägget så är det hög tid att kontakta den föreningen! Ni andra kan ju bara gå in och läsa för sakens skull ;)

Det har i allmänhet blivit ganska mycket hjälp och fix med den föreningen å det senaste. Jag kände väl ärligt talat litegrann att de liksom inte kommer så mycket framåt, och eftersom ordföranden Elina är en vän till mig så försöker jag hjälpa till så gott jag kan. Och det kickar samtidigt igång min egen kreativa låga när jag ser andra arbeta mot kreativa mål, så det är ganska mycket win win (även om jag i ärlighetens namn blir halvt tokig ibland...). Hur som helst så får ni jättegärna stötta föreningen, antingen helt enkelt genom att gilla deras Facebooksida och klicka in på deras blogg, eller genom att bli medlem eller stödmedlem. :)

I övrigt så kan jag erkänna att det faktiskt kliar i fingrarna på mig att ta rollen som kostymansvarig, om inte annat för att det vore kul att utvecklas inom det. Men jag vet med mig att jag inte kommer att ha tid för det så fort jag börjar jobba igen, så det är bara dumt att ta på sig för mycket. Och dessutom vore det allra roligast om de fick någon som faktiskt har lite erfarenhet på området och som vill gå in för det till 110%! Jag har ju för övrigt mitt eget kortfilmsprojekt att tänka på... ;)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu när sommaren är här så är det ju hög tid att se över sina badkläder! Och jag insåg för några veckor sedan att jag har... Nada på den fronten. De flesta av mina bikinitrosor är för små och överdelarna är alldeles för slitna... Eftersom jag inte heller är helt bekväm med kroppen just precis nu så får nog faktiskt nästa inköp i badklädesväg bli en baddräkt och inte en bikini. Just nu lutar det mest åt den första av dessa fyra, både på grund av priset (under 200 kr för att kunna bada obehindrat utan gnälliga blickar man kan få vid nakenbad) och för att jag tror att jag tycker att den är snyggast. Kanske ska jag passa på att beställa hem två eller flera olika och prova, och skicka tillbaka de jag inte tycker om? Dock händer det ju lätt då att man får beslutsångest och gillar flera än en, haha. Nåväl, jag får kolla upp villkoren senare när jag ens har några pengar att tala om.

I år så är jag gaaaalet sen med att bada, båda på grund av ovan nämnda anledning men även på grund av att det är tråkigt att ta första doppet ensam. Jag är ju annars en sån som brukar bada senast i maj, men i år så har det helt enkelt varit så mycket annat. Flera jobb, utbrändhet, valp och personliga grejer om vart annat är inte idealiskt för att pallra sig iväg och bada. Men kanske kan det bli ett nattbad innan juni är slut i alla fall? Jag har stora förhoppningar på midsommar Linnea! ;)

Inlägget innehåller annonslänkar.

Likes

Comments

Nu blev det en dag utan inlägg igen. Men eftersom det här är min blogg och jag försöker att få in vanan att skriva minst ett inlägg om dagen så tänker jag skriva ett nonsensinlägg ändå, bara för att publicera något. Förhoppningsvis är det sista gången det blir ett snabbt nattligt inlägg bara för att liksom. Imorgon kommer jag ha mindre att göra så då blir det garanterat flera mer intressanta inlägg! Idag har jag nämligen både fått upp min studsmatta (tack Freddy! <3), varit Elsa på kalas och städat en massa.

Likes

Comments

Ikväll fick jag äntligen ett inlägg gästbloggat på @FEMIFANTASYs blogg angående när vi spelade in trailer på Rosersbergs slott. Om ni är nyfikna så hittar ni just det inlägget här. I övrigt så har jag hunnit med att äta pizza och gå en promenad med Ingela, sen badat badtunna och basta med mamma och extrapappa och nu sitter jag här och kollar på serier och skriver lite på kortfilmsmanuset (ni kan läsa om det här). Börjar dock bli himla trött så det är nog dags att sova rätt så snart. Imorgon ska jag både hinna med att hälsa på farmor, fixa mer med hundgården, bygga ny grind och förhoppningsvis städa lite också. Sedan på lördag ska jag prinsessjobba igen... Puh, tur att nästa vecka är nästan helt vigd åt att bara ta det lugnt och läka.

Det här blev ett ganska kort inlägg, men nu känner jag att jag hellre vill skriva
på manuset så ni får stå ut, haha ;)

Likes

Comments