Idag har jag varit hos tandläkaren och laga 3 av mina tänder. Då jag har mått så pass dåligt av min upp växt och vad x har gjort. så jag fixade inte att borsta tänderna dom senaste åren.
Men jag började förra veckan att borsta när en lärare sjunger blinka lilla stjärna.

Det går faktiskt super duper bra. Är så stolt över mig själv.
Nu ska vi på något sätt få in att borsta 2 gånger och lite längre varje gång bara för nu borsta jag väldigt snabbt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har varit på DBT istort sätt hela dagen. Då jag går DBT i en annan stad. Då det inte finns här.

I normala fall äter jag frukost en stund i skolan och är med dom 30 min innan jag måste gå till bussen.
Men i morse orkade jag inte så personalen stötta mig så jag var hemma den tiden istället och åt frukost hemma.

Terapin gick bra vi prata om allt som varit. Lyssna på det jag spela in. Då jag spelar in och berättar hur jag mår och vad jag känner. det har hjälpt mig massor kom vi fram till.

sen på eftermiddag var det gruppterapi som stod på schema. Där var det mindfulness och medveten närvaro mitt svåraste modul.

Likes

Comments

Som jag skrev tidigare idag så var jag iväg till pizzeria.
Det gick sådär ångest kom och jag hade ingen bra personal som förstår.
Så pass mycket att jag inte lyckas behålla det.

Efter det har jag lega en längre stund under bolltäcke. Det hjälpte faktiskt mer än jag trodde innan.
Men behövde ändå lugnande medicin. Hade hoppas på att klara hela helgen utan lugnande.

nu är det dags att sova inför skolan i morgon. Då är det dags att borsta tänderna igen. Urch fy blä. är inte alls motiverad när jag mår så här. Men jag behöver det och vill innerst inne.

Likes

Comments

Jag har haft en svår ätstörning med men är nu nästan helt frisk. men som idag så ska jag åka och äta lunch ut med några andra boende och personal. Det gör mig fruktansvärt nervös och sen när dom andra promt ska ha pizza. Så blir det ännu mera nej jag vill inte.

Men jag kommer följa med och jag kommer äta pizza för jag vet att jag måste träna på sådana saker också. men det kommer bli tufft.

Likes

Comments

Idag var det  2a dagen Som jag borsta tänderna i skolan med rektorn/lärare med som stöd. Förhoppningsvis kanske jag kan borsta tänderna iallafall minst 1 gång hemma i helgen.

Annars så är det inte så bra. Men jag har mina färdigheter från DBT så jag kommer fixa detta. Jag är inte så speciellt orolig faktist. det kommer att vända tillslut.

Likes

Comments

Sedan i januari i år så går jag i DBT för att minska och sluta skada mig helt. Innan jag får trauma bearbetning. För enligt min terapeut så orkar man inte eller klarar inte en terapi med misshandel/övergrepp utan att falla tillbaka i gamla spår.

Men DBT Är det bästa som har hänt mig och mitt mående. jag har gått från att skada mig flera gånger i veckan och även ta överdoser för att jag inte orkar leva.

idag har jag inte skada mig sen sen April/maj. vilket har varit en lång kamp men med hjälp av färdigheter så gåcr det faktiskt bra. Men nu har jag bra stöd av personalen på boendestöd ibland men mest skolan stöttar och finns där när jag behöver extra stöd och stöttning.
visst har det varit drygt med 2 hemuppgifter i veckan 1 från individuella terpin och 1 från färdighetsträningen. Sen att fylla i 2 olika dagbokskort.
Men nu när jag bara har någon månad kvar av DBT så är det värt allt jobb som man lagt ner.
DBT har gett mig livet tillbaka även med relation färdigheter har hjälpt mig massor.

Likes

Comments

Kroppen bara skriker rätt ut för den gör så förbannat ont. vet inte vad jag ska göra.

Jag vet att det är kroppens sätt typ och säga ifrån efter alla övergrepp och misshandel.
Jag har sökt hjälp på smärtcentrum för många årsen och fick hjälp att komma till en jättebra mottagning. men problemet var att jag då fortfarande var utsatt för övergrepp. så största fokus var på att hjälp mig att anmäla allt till polisen.
Vilket jag är evigt tacksam för.
vi provade att börja trauma bearbetning men det gick inte så bra.

Efter DBT jag går nu så ska jag få trauma bearbetning av sjukvården. vi får se om det kan hjälpa annars vill jag till Stockholm och kris och trauma center. För att bli frisk en gång för alla.

Likes

Comments

Nu kanske endel av er tycker jag är äcklig men tycker ni det så antingen sluta läs eller läs vidare för att få förståelse.

Jag går till tandläkaren varannan vecka för att laga alla mina tänder. Då i stort sätt alla är trasiga då jag inte fixar att bortsta dom.

Varför jo för när jag var liten och hen skulle borsta mina tänder så hölls mitt huvud fast mellan armhålan och sidan av kroppen.

Samtidigt som dom tröck ner tandborsten i halsen och jag typ kräktes.

Det är halvgrinandes jag skriver detta så fråga om ni vill veta något mera.

Likes

Comments

Om du bara visste hur mycket du har förstört mitt liv. Jag förlorade i stort sett min barndom för att jag var sjuk pga att sålde mig till dessa jäkla gubbar. Alla sjukhus besök allt. Och inte tala om allt psykiskt lidande. Sedan undra du varför jag inte är som alla andra. är det konstigt?

Jag har väldigt få glada minnen och upplevelser från barndomen. Men dom jag har håller jag extremt hårt i.

Jag kan inte fatta hur en familjemedlem kan sälja ett BARN till män. ändå har jag varit med om det själv i många år. 

jag kommer få trauma bearbetning om ca 3 månader.  Jag ska under dessa 3 månader jobba på att bli stabil och självskadefri så jag fixar detta.

Likes

Comments

Idag tog jag mig till skolan iallefall och ska försöka ta mig igenom denna dag. Första dagen efter inläggen som jag går hel dag. Hittills har det gått helt okej.
jag sitter och forskar om en fårras just nu. vilket är intressant.

skriver mer ikväll.

Likes

Comments