Godmorgon på er!

Ny dag och snart semester. Fy fan så skönt!!! Jag behöver det verkligen, ladda batterierna, filosofera och bara va.

Vet inte om vi kommer höras på ett tag! Jag lär nog ha fullt upp med familj och vänner.

Men vi hörs

Kramizar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag bestämt mig för att skriva om vad som är bra med mitt jobb.

Jag har ett helt gäng med underbara trevliga kollegor som ställer upp för varandra.

Man får vara den man är, visa vad man känner och blir ändå accepterad.

Det är utvecklade och man får ha och göra med så många olika människor i och med kunderna.

Det finns alltid något att göra.

Hela verksamheten vill framåt och förändras, vissa saker går snabbt och en del annat tar lite längre tid.

Då det känns tungt och stressigt hjälper vi varandra.

Alla tar sig an stor som liten uppgift.

Det är ett härligt gäng och på planeringsresan så var vi alla överens om att vi jobbar mot gemensamma mål.

Detta är jag tacksam för ❤️

Kramizar

Likes

Comments

Nu måste jag ha semester, vaknade nu av att jag drömt. Ingen rolig dröm, hoppas det inte är en av mina sanndrömmar. För i såfall blir det en kämpig höst.

Iallafall Godmorgon till er därute!!! Nu sätter vi igång en ny dag!

Kramizar

Likes

Comments

Hade en känsla idag att jag ville sätta lösenord på min blogg, men så tänkte jag att gör jag det kan ingen ta del av det jag skriver. Om någon behöver läsa om de bitar som hanterar ångest.

Istället valde jag att ta bort valda delar ur min blogg som jag tror gör mer skada än vad det är bra för mig. Dessa saker har jag valt att numera skriva på annat ställe.

Varför? Idag kom ångest, klump i magen och jag började analysera varför! Så jag rannsaka mig och jag har just nu vissa åsikter, men de får jag behålla för mig själv. Trots att jag gärna behöver skriva av mig gällande det. Det får jag helt enkelt ta i ett annat forum.

Det känns bra!

Vad som mer känns bra är att det snart är semester.

Att barnen redan har semester.

Att jag snart kommer få träffa familj och vänner.

Att vi fått två nyanställda bra tjejer till vårt jobb.

Att jag börjar komma i fas på jobbet, förhoppningsvis fullt ut när jag går på semester.

KramizarLikes

Comments

Jag är jag och jag är unik. Visst har jag mina fel och brister, visst krockar jag med människor som är min motsats eller alldeles för lika. Jag är inte perfekt och kommer aldrig vara det. Jag vet att jag kanske inte är den enklaste personen att ha att göra med. Är rätt så envis och ibland långsint. Det beror sig på vad det är och hur du behandlat mig. Men jag vet också att innerst inne har jag ett gott hjärta, har aldrig för avsikt att göra någon illa. Det är alldeles för få människor som KÄNNER mig. Varför? Ja, den kan faktiskt inte jag själv svara på. Kanske att jag visar alldeles för lite av mig och blir blyg ibland. 

Jag vet att jag har ibland alldeles för dåligt tålamod, allra helst när jag ser min lösning på ett problem och vill att det ska hända nu. Trots att det kanske inte är den bästa lösningen. 

Jag vill mycket, men där jag är i livet nu glömmer jag bort för mycket av det jag ska göra. Vilket känns mindre bra, men försöker hitta verktyg för att komma ihåg. 

Jag avskyr när jag själv irriterar mig på småsaker. Att inte bry sig om småsaker kan tyckas att vara nonchalant, jag tycker bara det finns viktigare saker att bry sig om än lite skit i hörnet eller otvättad bil. Vad gör det om allt omkring dig är tipp topp om allt annat inte är det. 

Gör du mig illa bygger jag en mur för att försvara mig, vill du riva den igen så får du vinna mitt förtroende. Att vara vänlig kan vara ett sätt, om det kan kallas för att smeka medhårs då får det vara så. Men har mitt förtroende brutit räcker det inte bara med att visa att du kan förändras, det behöver visas över en tid för jag ska lita på dig igen.

Jag är envis, en tänkare, observant, inombords känslomänniska, utåt kan upplevad som känslokall...jag är jag. Jag är villig att förändra mig för att det ska bli bättre, vissa förändringar kan till och med vara bra för mig. Men vissa egenskaper får ni allt leva med. De är en del av mig även om det är bra eller dåligt.

Jag accepterar er om ni behandlar mig med respekt. För det är väl vad vi alla vill ha?

Kramizar

Likes

Comments

Igår kom några tårar, inatt vaknade jag och det kom några tårar. Igår var så tydligt när klumpen kom i magen och ångesten hälsade på. Lika tydligt var det när den försvann. Samma känsla var det häromdagen.

Jag har inte riktigt kommit underfund med hur jag ska hantera energin, men jag vet varifrån den kommer och jag tror att det kommer bli bättre. Därför låter jag det bara vara just nu!

Likes

Comments

Avslutande en relativt lugn helg med en skön promenad. Denna vecka har jag faktiskt lyckas vara lite mer fysiskt aktiv än på väldigt länge. Känns bra i kropp och själ.

Taggar för en ny arbetsvecka och en kommande midsommarhelg, vilken ska firas med vänner och familj. Blir det fint väder kan det nog bli lite bad också, håller tummarna för det.

Men just nu är jag bara här och nu.

Kramizar

Likes

Comments

Idag började dagen exakt 4:11, jag låg i ett halvvaket tillstånd och hade ännu inte öppnat ögonen. Helt plötsligt fick jag den där känslan av att vara iakttagen, jag öppnade ena ögat och där stod minstingen vid sängkanten nästan näsa mot näsa med ett stort leende på läpparna.Han, underbart glad för att dagen börjar. Jag, en mamma som inombords tänker Å nej inte redan. Men det är bara att acceptera att en i familjen har sovit klart.

Trötthet...har varit ett stort problem hos mig. Men senast igår tänkte jag att jag känt mig mycket piggare senaste tiden och började fundera på varför. Sen slog det mig, det självklara. Inga SSRI-tabletter=minskad trötthet. Hur går det utan dem då? Faktiskt helt klart över förväntan. Det har varit lite humörssvängningar. Jag har ju stängt dem inne med hjälp av SSRI och nu har de letat sig ut igen. Så det är ju en anpassning att igen släppa lös hela känsloregister i dess fulla kraft. Men det har helt klart gått över förväntan. Väldigt hoppfullt känns det!

Kramizar

Likes

Comments

Idag tänkte jag skriva om en av mina rädslor som flera gånger när jag mått riktigt dåligt har triggat min ångest. Det grundar sig mycket i att inte bli trodd och det har fått mina tankar att flyga iväg. Fått mig att kallsvettas, känna oro och gör så alla sinnen är på helspänn.

När det var som värst, vilket var 8-9 år sedan så kände jag mig kollad, jag trodde jag blev avlyssnad. Att någon kollade vad jag gjorde på datorn och i mobilen. Till slut trodde jag också att bilar körde efter mig. Det var obehagligt och det tog väldigt mycket energi och skapade massa ångest. Allt skapades utifrån att jag inte trodde att andra trodde på mig när jag talade sanning. Så pass mycket att de ville kolla mig. Det gjorde att jag sökte mer och mer bekräftelse för att försäkra mig om att bli trodd.

Detta är totalt orealistisk det vet jag idag, men den där känslan och rädslan finns ännu kvar. Att inte bli trodd fast man talar sanning. Ibland (inte alls ofta) kan tankar komma om att jag blir kollad, allra helst med den tekniska värld vi lever i idag, men oftast dödar jag dessa tankar ganska snabbt genom att tänka realistiskt. Varför skulle någon göra så? Allt kretsar inte runt dig! Vem har tid att ägna sig åt det? Osv.

När jag jobbade på en arbetsplats för ca 9 år sedan hade jag för lite att göra och mycket av dagarna bestod av att invänta svar. För att få dagarna att gå ringde jag privata samtal och surfade ganska mycket. Jag misskötte mitt jobb, vilket inte är jag och det gjorde att jag mådde ännu sämre än vad jag redan gjorde då. Det var här den här rädslan och ångesten startade, då var den helt befogad. Men där lärde jag mig den läxan och har aldrig upprepat den.

När behovet kommer idag om bekräftelse att bli trodd och omtyckt så handlar det mycket om mitt självförtroende. Jag är rätt säker på att om det stärks kommer denna rädsla sakta men säkert försvinna. Det är inte mycket kvar av den, men än så länge finns den där i bakgrunden.

Så detta är en av orsakerna till att jag som jag skrev i förra inlägget behöver hitta mig själv.

Kramizar

Likes

Comments