​ Usch o fy vad trött jag är i huvudet. Och ont i hela kroppen har jag också. GNÄLL; GNÄLL! Men det är snart dags att sova o i morgon är en ny dag. Och det ska bli en bra dag för det behöver jag nu :) God natt allihopa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad jag längtar till sommaren....Nu tycker jag att alla är sjuka runt om. Dottern med familj, som bor i lägenheten under, har efter jullovet hunnit med både scharlakansfeber o halsfluss.Idag  blev det penicillin för dottern så nu är det bara lilltjejen som inte har behövt äta medicin. Tyvärr så tycker jag att jag börjar känna av halsen jag  med ( igen!) så nu är det väl snart min tur också. Det brukar ju faktiskt bli lite lugnare med sjukdomarna på sommaren  så nu längtar jag riktigt mycket. Har ändå passat på att vara ute i solskenet en stund idag. Man måste ju ta tillvara de dyrbara strålarna hehe.

Likes

Comments

Jaha....då var det dags att börja ett nytt kapitel i livet.  Ibland är det ju tyvärr så, att hur mycket man än försöker så funkar inte allt som det var tänkt. Så nu ska jag , för första gången på 36 år försöka mig på att leva ensam. Det är så länge sedan jag bara hade mig själv att ta hand om, att jag inte riktigt vet hur man gör. Jag har ju visserligen 2 av barnen kvar hemma men de är ju vuxna och kan ta vara på sig själva. Det ska bli intressant att se vad som händer nu :)

Likes

Comments

Jag vet inte om det var stormen eller om det beror på stress men jag vaknade mellan 3 o halv4 inatt med en sprängande huvudvärk. Det gick inte att ligga ner så istället fick det bli en väldigt tidig morgon. Men med hjälp av tabletter gick huvudvärken över. Så blev jag ju givetvis trött framåt eftermiddagen och tänkte att det var bäst att sova lite. Följden blev att jag vaknade efter en dryg halvtimme med lika sprängande huvudvärk igen. Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta tabletter innan jag lägger mig eller helt enkelt hoppas på att jag får sova inatt......ett ganska svårt val faktiskt. :(

Likes

Comments

​Det blåser visst lite ikväll....undrar om man får behålla strömmen hela natten. Jag har iallafalll laddat upp med lite värmeljus och vatten bara för säkerhets skull. Och jag är ganska glad att vi inte bor mitt ute i skogen längre, som vi gjorde när Gudrun härjade. Ska iallafall snart gå o lägga mej  och förhoppningsvis får jag sova lugnt hela natten.

Likes

Comments

Har inte varit här på ett tag men ibland händer det så mycket runt om att jag helt enkelt glömmer bort att jag har min blogg. Jag har haft en lång och härlig jul o nyårshelg. På julafton hade vi alla barn och barnbarn här + 2 hundar och 2 katter. Det är så roligt när det funkar så att alla kan träffas samtidigt. Dessutom stannade sonen ,som bor i Stockholm, och hans tjej kvar i lite mer än en vecka. Äldsta dotter med familj har också varit kvar några dagar i stöten. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som har min stora underbara familj :). Fast i ärlighetens namn så har jag behövt de senaste dagarna att hinna vila för även om det är hur roligt som helst att ha alla här så tar det ju på krafterna och nästa vecka ska jag på möte med AF o försäkringskassan för att diskutera arbetsprövning. Då kan det ju vara bra om man inte däckar redan på mötet. Jag hoppas att alla har haft en skön ledighet. Nu ska jag ladda upp lite inför stormen....kan ju vara bra att ha lite hemma om det blir strömavbrott o annat elände. Ha det bra o var rädda om er!

  • 48 Readers

Likes

Comments

Jag har inte mått så bra på sista tiden och haft väldigt mycket runt mig så det har varken funnits tid eller ork att skriva här. Ikväll är vi barnvakt och den lilla tjejen vägrar sova. Hon är söt och snäll men nu hade det varit skönt om hon också ville sova.Jag skulle nog kunna somna före henne :)

  • 60 Readers

Likes

Comments

I morgon blir det en resa till stan för att hämta makens nya glasögon. De gamla lade han på biltaket när vi skulle åka väg och så trillade de av när vi kört en bit. Jag vet nte om det var jag eller någon annan som körde över dem men när vi hittade dem var de helt mosade. Så det var bara att beställa nya. Det var andra gången på 1 år som han lyckades ha sönder glasögonen så nu får han se till att ha dem på sig och inte lägga ifrån sig dem på något dumt ställe för det blr så dyrt att köpa nya hela tiden.

Likes

Comments

Idag fyller ett av barnbarnen 2 år.Det var så roligt att se henne öppna sina presenter. Lite synd om storebrorsan bara för det kan ju kännas lite orättvist att lillasyster får all uppmärksamhet. Men det gick över snabbt när han också fick leka med syrrans saker. Och den fantastiska hemgjorda tårtan var jättegod.

  • 86 Readers

Likes

Comments