hur fort ska de växa egentligen ?! idag vägde plutten 6250 gram, lite skillnad mot de 3215 gram han vägde vid födseln för snart 2 månader sedan .. bvc-sköterskan bara skrattar och säger att SNART borde han börja plana ut , det har de sagt sen han var en månad gammal haha..
från början låg han en kurva under medel , nu ligger han 2 över. kan inte påstå att han egentligen har någon kurva , det går snarare rakt upp!

Snart är han inte min lilla bebis längre - så jag får passa på att mysa så mycket jag bara kan nu ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

gick tiden verkligen så här snabbt innan man fick barn ?! nu har alla 56-kläder fått flytta ner i källaren för att göra plats åt storlek 62 , när blev han så stor ??

Igår blev skrutten 8 veckor .. nu väger han ca 6 kilo , när han föddes stod vågen på 3215 gram.. den där viktökningen med 200-400 gram / vecka som barnmorskorna pratade om stämde inte riktigt för Noel . som minst har han gått upp ca 500 gram på en vecka men oftast uppåt 800 gram 😅
hur mycket jag än längtar efter att få se vår son springa runt och leka så känner jag mig lite vemodig att han växer så snabbt ♡

Likes

Comments

Idag är humöret verkligen på topp! Noel vaknade inte förrän kl 3 första gången 😍 hade nästan glömt hur det känns att sova mer än 3 timmar i sträck 😅

Det är såå skönt att fylla på sömntanken lite så att man orkar vara den bästa mamman som man önskar vara.
Ibland räcker man inte riktigt till , som när hela nätterna består av gråt gråt och gråt och det enda man vill göra Är att trösta. men ibland går det inte , ibland skriker bebisar av till synes ingen anledning.
Noel har till exempel alltid några minuter innan han faller i sömn där han gråter riktigt hjärtskärande - först nu kan vi se sambandet och förstår att det är för att kämpa emot tröttheten så länge det bara  går.

Man lär så länge man lever och min prins lär mig något nytt varje dag ♡

Likes

Comments

Tänk att den lille mannen låg i min mage hela tiden ..att det var honom jag så ivrigt väntade på i 9 långa månader.
Ibland när dagarna kantas av mycket skrik och gråt glömmer jag av att njuta av stunden . Även om barnskrik påfrestar vill jag verkligen njuta av varje liten stund .. när tålamodet tryter och tårarna tränger på brukar jag plocka fram bilder från när han låg i magen -vilken enorm gåva vi har fått ! vilken enorm lycka han kommer berika våra liv med , och det bästa av allt - han är bara VÅR! jag behöver aldrig lämna tillbaka honom , han kommer alltid vara MIN son , det bästa som har hänt mig ! ♡

Likes

Comments

ett riktigt skitväder idag! inte velat gå utanför dörren utan har bara suttit i soffan och surat över det dåliga vädret .. varit så trött att jag GLÖMT av att dricka kaffe - inte ens morgonkaffe , vad hände där ?!
så tacksam att man har det där goa ansiktet att stirra på och hans goa kropp att krypa nära när inget annat känns kul ♡

Imorgon  är pappa B ledig , skönt med sällskap och förhoppningsvis får man lite gjort i hemmet när man får armarna bebis-fria för en stund

Likes

Comments

sådär lagom med sömn i natt ... lilleman tyckte det var mycket roligare att ligga vaken och snattra och sparka på sin mamma.
vissa dagar har jag turen att kunna sätta honom i babyskyddet för att få armarna fria en stund , typ för att duscha.
IDAG är en sån magisk dag - han somnade i babyskyddet och jag hann både duscha och dricka morgonkaffet - mammalyx 😍

på förmiddagen kikar Noels farmor och hennes syster förbi för lite gos, skönt att få sällskap när pappan är på jobbet ♡

Likes

Comments

idag kom äntligen Noels första goboken 😍 så mysigt innehåll och roligt att få paket som är till Noel!
Idag kom också dopinbjudningarna som vi beställt med bild på skrutten , verkligen superfina.. dock var det inte lika kul att leta upp adresser till alla vi skulle bjuda 😒 tacka fan för hitta och eniro !

en ganska nöjd plutt över lag idag , sovit mycket och varit på riktigt goshumör  ♡
nattinatti

Likes

Comments

funderade redan som gravid på att starta upp en ny blogg för att få skriva av mig lite, men med för många bollar i luften föll det liksom undan.

Nu kände jag att som nybliven mamma behöver man någon stans att få ventilera av sig - så det får bli här!

Vår son Noel är i skrivande stund cirka 7 veckor. Han är en bebis som törstar efter väldigt mycket närhet vilket har resulterat i ett konstant bärande och vyssande dygnet runt . ganska påfrestande för både kropp och psyke men ändå väldigt mysigt (iaf de stunder han är nöjd).
idag är en sån dag som blivit vår vardag , en dag i soffan där vi ligger tätt tätt och bara myser - finns det något bättre ? även om man inte alltid får gå på toa eller äta just när man känner för det 🙈

Likes

Comments