Hon behöver en dag till hemma. Igår vobbade hennes pappa, idag tog mormor förmiddagspasset och jag har tagit över och kommer hänga med lilltussan resten av dagen. Att jobba fyra timmar passar mig ganska bra 😇

Vi gästade Joe and the juice till lunch. Agnes ger deras banan/jordgubb/vaniljmilkshake hundra tummar upp och smörgåsen med kalkon/tomat/mozzarella fem tummar. Hon klämde ändå i sig 75% av den, vilket måste anses som bra jobbat då hon inte är så stor

Efter maten gick vi till Akademibokhandeln och Agnes köpte sin första läsa-själv-bok. Hon är så grymt stolt 👍🤘🏻

Nu ska vi läsvila!
Vi hörs ❤

(Agnes har varit smileyansvarig i det här inlägget 😂)

Likes

Comments

... jag passar på att göra maränger!

Det blev ju äggvita över efter mitt lemoncurdprojekt i fredags och jag var även tvungen att hitta ytterligare användningsområde för curden så maränger är på G! Massor av maränger.

Jag passade på att öva på att spritsa rosor... jag är verkligen inte konstnärlig trots att jag gärna tror det 😕 Baka smått är tacksamt, det blir för det mesta fint. Pynt däremot får jag hyra in mina barn till att ordna.

Vi hörs ❤

Likes

Comments

...Iallafall för det här gänget! Maria och jag smyger ned till gymmet för ett pass tabata med "Marias hemska upplägg" Jag är så osugen, men antar att det känns bättre sen. Kanske!

Vi hörs ❤

Likes

Comments

Vilma och Erik dejtar idag när syrrorna är i Årsta på bowlingkalas. Vi sitter i skrivande stund och äter upp alla popcorn i väntan på att Sing ska börja.

Dessa två små godsaker!!

Vi hörs ❤

Likes

Comments

Vilma och hennes lilla gubbe Erik äter finlunch på McDonalds. Snart är det dock dags för bio!

Vi hörs ❤

Likes

Comments

Tre stycken tippade jag rätt, men var inte bidragen bättre idag än tidigare veckor?

Lite otippat med Owe, men Sverige verkar gilla "gubbar" då de ofta röstas direkt till final. Well, jag röstar ju aldrig så vem är jag att tycka något om resultatet. Otippat även med David Lindgrens slickattack på Robin Bengtsson. Sjukt kul, det brukade vara mitt partyknep och det var intressant att se hur mottagaren kan reagera 😂

Vi hörs ❤️

  • 20 readers

Likes

Comments

En kollega hävdar det... Alternativt ett överanvändande av Blocket...

Hur som helst är jag och overallen på väg tillbaka mot Kungsholmen från Londonviadukten. (Spännande om inte annat att jag får lite sightseeing i Stockholm genom mina affärer😝)

Vi hörs ❤️

  • 25 readers

Likes

Comments

...Eller snarare har ockuperat sängen!
Önska oss lycka till med att lotsa tillbaka henne till för henne rätt sovplats.

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Vilma och Agnes är iväg på Ella och Emmelins pyjamasparty och jag fick den här bilden på områdets sötaste par av Maria.

Erik och Vilma går runt hand-i-hand, nojsar, blir osams och gapar på varandra, blir sams och går vidare hand-i-hand. Fina, underbara gosungar. Som ett gammalt, strävsamt och härligt par.

Vi hörs ❤️

Likes

Comments