Vi packade in oss tillsammans med mamma i bilen och begav oss mot ett traditionellt midsommarfirande en bit härifrån. 

Det var inte jättesvårt att ledsna på det hela, då det var dårhus och knökfullt med folk. 

De muntra musikanterna spelade "räven raskar över isen" ett tjugotal gånger och horder av människor rörde sig runt i slow motion och såg vare sig räviga eller raska ut. 

Efter att att köpt lotter (med möjlighet att vinna ganska hemska priser), tittat lite på djuren och hänfört beundrat PRO eller liknande som dansade schottis och vals (mamma! Det är show!!) så gav vi upp och åkte mot en annan lekpark, var man inte behöver köa för att åka rutchkana. Nu ligger vi här. Det är lagom ansträngande. Snart blir vi matade med tårta hos mamma... Det blir midsomrigt!

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Senaste hälsokontrollen var visst 2010, men det gick bra... Monsterhosta till trots ✌🏻

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Palma har seglat upp på vår topp 3-lista över städer vi gillar. Helt fantastiskt bra passar detta oss. Hotellet var över förväntan, trots att vi redan hade höga förväntningar och både mat, miljö och klimat har gett full utdelning. Fem glada solar ☀️☀️☀️☀️☀️ (Edvin vill gärna byta plats på hamn och strand för full poängutdelning)

Nu väntar taxi och flyg hem till underbaringarna.

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Vi hörs när vi svalnat ❤️

Likes

Comments

Vi har det oförskämt bra!
Nu är största utmaningen att gå tillbaka till hotellet då det är helt ljuvligt på stranden!

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

I denna arla morgonstund befinner vi oss på Arlanda med siktet ställt mot Palma. Vi smög ut och lämnade småbrudarna med världens bästa mormor och är nu alltså på väg mot en vuxenhelg i solen - sweet!

Något mindre sweet hade hänt i närområdet då vi möttes av flertalet blinkande polisbilar som cirkulerade direkt utanför garaget och i hela nejden, ett stort område var avspärrat och CSI-bilen var framkörd med tekniker krypandes i gräset med långa kameraobjektiv. Olustigt och otrevligt.

Nu är det boarding 🛫

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Typ ikväll.
Detta var tänkt som träningsskryt, men det blev set inte riktigt.

Jag var helt inställd på att kolla löpspåren vid Karlberg. Trots att jag inte kände mig helt hundra gav jag mig ut och efter 2 km var jag tvungen att bryta då jag blev illamående. Där och då förbannade jag det för mig okända jäkla området, vilket mest påminde om en labyrint. Dessutom hade jag lyckats fippla av bort Runkeeper, inte ens promenaden dit reggades 😒

Nu, en stund senare, snart vid bron över till sängen tycker jag väl att det var rätt bra ändå. Grusigt och skogigt. Dock är längsta spåret, så vitt jag förstod, knappt 4 km. Well, nu har jag kollat iallafall.

Vi hörs ❤️

Likes

Comments