Här sitter jag i en rosa hög underbaringar.
Joanna och jag möttes en sväng på Lokal och åt smårättsmiddag, vi testade alla och det var gött. Jag hann hem till mina småbrudar och har hunnit få en härlig dos mys!

Vi hörs ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är så stört, ledsamt och enormt omodernt att jag på rak arm inte kan nämna en enda av mina kvinnliga kompisar, bekanta eller kollegor som aldrig har blivit utsatta för sexuellt ofredande, väldtäktsförsök, hot om sexuellt våld eller än värre.

Trots det är det ytterst få som känner någon som utsatt en kvinna för något av detta. Min kollega Christina känner Musse Hasselvall som igår gick ut i sociala medier med hashtaggen ihave.
Det tyder väl på någon typ av självinsikt och anses vara modigt, jag vet inte riktigt vad jag tycker.

Det är helt sjukt (alltså allt, inte just Musse som säkert är en trevlig person)!

Vi hörs ❤️

  • 15 Readers

Likes

Comments

Robins vanliga badmintonkompis, Zacarias, är iväg och jagar och då ingen annan kunde ikväll fick mamman följa med. Shit vad dålig jag är. Det är iaf kul att hänga med honom, även om han mest har kul på min bekostnad...

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Carro är hemma och äntligen lyckades vi få till en tête a tête. Linda har styrt upp urbra med ett bord på Paraden, det är väl värt ett besök. Sofia hade tyvärr förhinder, men Johan är med. Delar av det här gänget tillhör dem som inte är odelat positiva till att figurera på bild, så det får duga så här 😏

De här människorna alltså - världsklass!!

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

På rekommendation har jag börjat titta på 13 reasons why. En serie som verkar gå helt i linje med alla de böcker jag plöjt sedan i somras, det är troligen en serie jag tänker behålla för mig själv då det inte känns som något Edvin skulle uppskatta fullt ut. Han förresten, min jetlaggade man som somnade före 21:00 och nu ligger och snarkar så han överröstar TVn... Det lutar åt att jag går hem till mamma och sover.

Bilden är lånad, om någon misstycker tar jag bort den såklart!

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Fröknäcket jag bakade förra veckan blev så himla gott att jag fick lov att göra en ny plåt idag. Bästa hjälpredan Vilma hjälpte mig att mäta upp frön och att röra. Hon är en riktig tillgång att ha med i köket.

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

​Äntligen fick jag följa med henne på simskola. Det var en ordentlig throw back, då det är ganska exakt tio år sedan jag jobbade min sista lektion som simlärare i just den här bassängen. Det var tider det! 

Edvin säger att Vilma brukar tramsa bort 1/3 av lektionen, men idag gick det som en dans. Totalfokuserad var hon min lilla raring. Det blir nog ett par kurser till dock innan hon simmar iväg, men framsteg har hon absolut gjort👍

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Edvin kommer hem från USA ikväll och då är det slut på mitt snitt-bakande för ett tag. Jag var bara tvungen att testa en variant med aftereight, både för att det låter gott och för att vi har en låda som lär krypa ut själv om jag inte gör nåt med den... Hehe, det känns alltid lite bättre om jag väger upp bakandet med lite träning och Vilma kör morgoncore med mig, så jag ligger inte tokminus 😜

150 g smör
3.75 dl vetemjöl
1.5 dl strösocker
3 msk kakao
3 msk sirap, ljus
1.5 tsk vaniljsocker
1.5 tsk bakpulver
0.5 tsk salt
20 bitar After Eight


Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ den åt sidan. Dela after eight- plattorna i tre delar och lägg även dem åt sidan.
Rör ihop alla ingredienser utom after eight till en smidig deg. Dela i fyra delar och rulla sedan degen till jämntjocka längder och lägg på plåten med ordentligt mellanrum, typ två- max tre rullar i taget.
Tryck ihop after eight- bitarna två och två jämnsides med varandra. Tryck sedan ner dem, på längden, i degen.
Grädda kakorna mitt i ugnen i ca. 10-11 minuter.
Tag ut och låt stelna en aning innan du skär dem i snitt.

Nu ska vi strax bege oss mot simskolan, förbi Vera där Agnes ska lämnas!

Vi hörs ❤️

Likes

Comments