Jordens bästa grannfruar (Catrin och Carro uteblev) och jag är på the Market. Sällskapet är fantastiskt, restaurangen har alla förutsättningar att vara super, men maten är undermålig - snudd på äcklig. Av fem förrätter var en direkt oätlig och resterande fyra inte goda. Varmrätten serverades rå. Tre köttbitar låg som sladdriga fläskkotletter på ett serveringsfat och när detta påvisades fick vi svaret "de är perfekt stekta!" Eh, nja... Jag tycker om kött som inte steks sönder, men utan ens stekyta? Vi fick tillbaka varmrätten och min var då medium i ena delen och gick mot medium rare i andra halvan. En OK efterrätt blev middagens bästa rätt och det hela ringades in av att vi blev debiterade 1000 kr för mycket för en flaska vin. Herre gud! Takbaren på Continental får bli ett sista stopp innan det är dags för hemgång.

Vi hörs ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi ska ju iväg till Berlin på bröllop om några veckor och jag behöver en klänning. Det slog mig att Boozt har 20% idag (rabattkod now20) och all rabatt är bra rabatt. Edvin sover (?!) och är inget vidare smakråd, jag får försöka få fatt i någon annan... Jag har så svårt att bestämma mig. Dessa åtta (bilder lånade från Boozt) har jag fastnat för och någon av dem får det bli.

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Vi har bockat av manikyr och fotografiska, nu ställer vi kosan mot Miss Voon!

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

När flickan själv får välja styling luktar det lite -80talets New York City high school for the performing Arts 😂

Nu ska vi till dagens danssession och sedan blir jag lämnad åt mitt öde då alla barn är uthyrda och mannen är på svensexa.

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Haha!! Jag tror liksom alltid att jag nått en ny bottennotering, men nej oh nej... Det går alltid att kravla lite längre ner på snygghetslistan. Veckans matsedel är skriven på barnens ritpapper med en tjock, röd tuschpenna. Som man kan se är det en kombinerad shoppinglista och matsedel. Tudilo!

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Agnes har tagit över Vilmas otäcka hosta, big times. Inatt fick hon lära sig att förlossningsandas för att syresätta sina små lungor då hon flera gånger var på väg mot full panik. Hiskeligt. Hon rosslar, kruppar och slemmar på sammagång. Hjärtat! Detta medförde att jag är trött som en trasa, men hon lyckades sova på förmiddagen hyfsat ostört och vaknade inte förrän 10:30. Efter mamma och jag lyckats påskhandla, äta lunch och värpa påskägg hade klockan hunnit bli toksent och vi kom precis ut. Men men, ibland blir det så. Nu ska vi på svanjakt och sen vill Agnes gå till Starbucks och dricka frappucchino 😂

Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Vi har gått 20 tusen mil då det lilla tåget av oklar anledning står still i sitt garage. Väl i jardin botanique var alla djur utom rådjuren och flamingos undangömda. Över 17 000 steg tydligen, tappra små töser som m.a.o. har gått typ 30 000 med sina små ben. Vi gick förbi Globus på tillbakavägen och åt välförtjänta chokladcrêpes. Hur det nu är möjligt så har Robin lyckats fånga tre (!!) ödlor och skaffade sig en ordentlig fanclub som hejade på.

Härlig dag och jag har bränt mig en smula. Klantigt och tjatigt!

Vi hörs ❤️

Likes

Comments