Full fart sen jag var på jobbet senast. De lediga dagarna har tagit slut innan jag hinner blinka men det är roligt.

Ett par dagar i husvagnen var skönt, för att färdigställa ett par uppgifter. Men att åka direkt efter jobbet var ingen hit när det inte fanns el. Ingen värme alls och hade nog inte varit på ett par dagar.
Jag säger bara KALLT! Trött och frusen = inte mysigt.
Men det löste sig, och vi fick mycket mys.

Sen barndop, Cajsa-Stina Sara Maria Norling, har fått namn, och hon var så duktig hela tiden.

Efter dopet fick hon stifta bekantskap med tjocka släkten för första gången. Några möten har hon klarat av men inte alla på en gång. Och väldigt många presenter fick hon, fina presenter och användbara.
idag har hon blivit osams med päronen och då är det bra att ha fått så många bilar.

Riktigt roligt att träffa alla även om man inte hinner prata så mycket. Roligast att träffa de minsta eftersom de växer så fort och tillfällena är inte så många.

Goa lilla Signe som redan är tre år! och lilla farbror Neo. Otroligt vetgirig och målmedveten. Efter att ha kommit över värsta blygseln var vi kompisar.

Måndag igen och tillbaks i skolbänken. Dagen gick fort sen var vi och köpte ett dockskåp. Kul pyssel!
Tisdag och ny kurs, tufft ämne. Trött som en gnu hela dagen, känns som jag inte gjorde annat än kämpade mot sömnen i ett helt dygn.
Hemma igen och Kennet  fyller år. Sandra och de många stora och små kom så vi käkade ihop. Jättemysigt!
Idag torsdag, upp i ottan och jobb hela dagen. Ett varmt bad och nu dags för mat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Saknar lilla C-S ❤ hon hinner bli stor mellan varven 😔

Nu är det i alla fall dags, hon ska få ett namn, eller flera faktiskt. Dessutom ska hon få stifta bekantskap med övriga släkten.

Så håll i hatten, nej nappen, som hängde på katten, trodde jag 🤔

Skönt att jag hann färdigt alla uppgifter innan helgen. På måndag är det nya tag med psykisk ohälsa och etik. Bra schemalagt. Mjukstart och sen rakt på.

Men det kommer att bli intressant. Har läst etik och psykiatri förut, det kan bli diskussioner. Framför allt i etiken.
Förra kursen jag gick gjorde vi rollspel, utifrån den klassen, det var inte jättepopulärt i klassen men lärarna tyckte det var bra.

Ny bildkavalkad, jag vet att jag tjatar med mina solnedgångar. Men de kan vara så hissnande vackra och jag vill gärna dela med mig även om det aldrig blir lika bra som i verkligheten.

Likes

Comments

Nu är det längesen jag skrev något. Tiden räcker inte alltid till. Mitt liv har blivit väldigt inrutat av olika anledningar och då går tiden fort.

Det är höst! Förra veckan blev det både eget jobb och x-tra. När fredagen kom var jag väldigt trött och hade ännu inte skrivit klart uppgift 4 som skulle in på lördagen. Visst hade jag läst och gjort grunden men inte skrivit. Var lika trött på lördagen men tvingade mig att skriva. Utan att dubbelkolla skickade jag iväg det. Vi får se hur det gick 🤔
Det har hänt mycket här på ön sista tiden, väldigt tråkiga saker. Saker som inte får hända och ska inte hända.
Men jag blir lika förvånad var gång som jag upptäcker hur okunniga, lättlurade folk över lag är, och skrämd.

Det finns inget farligare än rädda, imbesilla, okunniga människor, och allt för många väljer att tro på mörka krafter som inte vill något annat än ställa till problem. De tror på allt som skrivs i tidningar och på nätet, det finns ingen som ifrågasätter sanningshalten i allt som sägs och skrivs.

Men det är väl enklare att bara sitta där och tycka om sånt andra tänkt ut än att själv anstränga sig. Man inser inte att det är lika hemskt som de värsta brott.
Shame on you!

Likes

Comments

Några dagar i skolan har det varit, roligt! Kul gäng vi är, mycket diskussioner, humor.

Har varit duktig och fått en uppgift till påbörjad under resan. Har skrivit allt men det blir nog som vanligt, att jag skriver om texten igen, ett par ggr.


Ett par dagar med Josefine och Robert. Jätteduktiga! kämpar på med sitt hus i medvind och motvind. Nu har de snart fått det mesta klart, t.o.m. lister, trappräck 😊och snart alla möbler på plats. Och jag får komma å störa när jag behöver.

Stort tack för det fina ni 😍❤❤


Cajsa-Stina gör det hon är bäst på, äter, sover, pratar och ler. Växer så det knakar och tränar för en boxar karriär.

Supertrött inatt på hemresan, som var rolig med mycket skratt ihop med Gotlands gänget. Idag till Sandhamn. Packat, städat, och pluggat.

Nu blev ju inte pluggandet som jag tänkt. Hade skrivit allt till nästa uppgift i söndags. Idag när jag skulle finjustera, gick det inte att komma in i den filen! Omöjligt!
Jag har fått skriva om allt idag 😫

Datorer!!

Nu blir det lite avkoppling, Bonde söker fru.

Cajsa-Stina är så lik Robert, men ibland ser jag bara Josefine. Hur som hon är finaste bebben ❤❤❤

Likes

Comments

Vi har det underbart i vår husvagn. 7 grader ute och vi sitter i tältet å myser med vin, film efter en annorlunda men god middag.
Freja mår bättre med hjälp av medicinen och ris i maten.

Idag har vi varit på Klinte marknad. Vi träffade Amjad och jag fick en klänning. Han är snäll han. 

Freja kollade in snygga hundar, fick en och annan nospuss, alltid spännande och kul med marknad. Det blev ingen hamburgare den här gången, inga kokosbollar.

Vi var fort hemma igen. Jag har pluggat och efter ännu en omskrivning har jag slutligen skickat även denna uppgift. Nu, vidare på uppgift nr 3 i denna kurs.

Idag firar vi också far, morfar, gammelmorfar på sin egna årsdag.
Grattis! 😍

Jag stickar vidare på C-S åkpåse och längtar efter att träffa henne igen, och föräldrarna naturligtvis 😚

Men nu är det tre veckor sedan jag träffade C-S och hon har säkert blivit stora tjejen och glömt bort vem jag är 😢

I morgon är det dags igen i alla fall, ska hem och byta packning innan båten går.

Tror jag drar mig tillbaks nu och sover en stund god natt!

Likes

Comments

Ledig! känns bra faktiskt. Mycket jobb i veckan, främst med jobbet, bägge två och plugg. Jag har inte legat på latsidan.

Igår sov jag till 12 (i säng 8), fika tvätta alla gardiner (förtältet, 14 fönster) mangla, möte, laga mat för tre dagar, sen iväg. Vi landade i Sandhamn vid 17-tiden, fika m tillbehör och sen ut m Freja, hon är dålig igen.

Hade tömt sig igår natt, mysigt när man kommer hem 😏 och har hållit på idag med, helt kass i magen. Så efter ett samtal med veterinären fick vi medicin inringt och en tid på tisdag fm.

Har försökt plugga men telefonen har gått varm idag. I morgon blir det Klinte-marknad och plugga.

Har även denna helg härligt väder, grillning ikväll och sen en skön avslappnad kväll. Lite Idol sen film 🎬

Skänker en tanke också till Karin, min vän, som ännu en gång förlorat en vän i lilla Signe, hennes lilla kisse, kramar ❤🐾😿😢

Men vad är det som hörs??  Det låter konstigt på taket, regn?! hade glömt hur det kan låta 😜


Likes

Comments

Kallt, typiskt höstväder var påannonserat inför helgen. Men det har varit så skönt, varmt, soligt och avkopplande.

Vi har hämtat oss från förra helgen. Som var kanon, det var slutet som blev lite segt.

Mamma Mia! blev en kanonkväll som slutade med dans på både golv och bord. En avslutande öl på Engelen och sedan till hotellet. Uppenbart blev vi inte mätta på grekisk mat för i hotellbaren blev det både vin , pommes å chips.
Ska jag vara helt ärlig hamnade vinet i knät å därmed byxorna i papperskorgen, på rummet.  Så kan det gå när man har för bråttom.

Mycket jobb i veckan blev det men jag har varit duktig och både läst å skrivit nästa uppgift i skolan.

Den var inte jättesvår, handlar om bemötande inom vård och omsorg. Det finns mycket att jobba med där. 

Likes

Comments

Då var vi här igen, i husvagnen, efter 3 veckor. Så skönt varmt här idag, det offrar jag gärna ett par tim sömn för.

Vi har förberett och tagit med middag för helgen så det enda vi behöver göra är att vila och bara vara 1 dygn, plugga lite, sticka lite, läsa Äng Schumers bok.

Vi har avnjutit de godaste kyckling klubbor på länge, efter recept av Sandra Mastio. Tack! för det, otroligt goda 👍
vi bytte till klubbor istället för vingar ja, kyckling alltså 😋 (länk nedan)
I morgon blir det en hitt-i-på-gryta med  fisk.

Sen har vi fått finaste inbjudan från Cajsa-Stina.

http://www.koket.se/heta-kycklingvingar-med-kalsallad

Likes

Comments

Vet inte hur jag ska beskriva allt. Vi har haft det bra och jag hoppas minisiss Joy haft en härlig helg? det var tanken 😊

Underbart väder hela helgen, varmt och skönt. Kanonbra mat, bästa kyparen på Gröna Jägaren igår, umgänge och en kanon föreställning ikväll på Tyrol med Mamma Mia! Vi släppte loss hämningslöst.

I morgon är sista dagen, vi kommer iväg sent från fasta landet hem till vardag och vår Freja. Ska bli skönt på sitt vis, efter en
fin helg med familjen.

Nu är kl dags att sova, vi har avslutat kvällen med chips o pommes, ett glas rött i knäet på vita byxor, skratt och avkoppling.

Sov gott allihop 👥❤🎶🎤

Likes

Comments

Ja då var det dags igen. Att sätta sig på skolbänken. För vilken gång i ordningen vet jag inte men nu är det som sagt dags igen.

Kul! faktiskt. Läser in spetskompetensen som USK:a den här gången. Naturligtvis den mot äldre, eftersom det är det jag jobbar/jobbat med.

Det är ett kul gäng, allihop. X-tra kul att så många från Gotland är med. Det börjar bli dags för Regionen att tänka över den möjligheten och kompetensen som finns i den här specialiseringen. Vi är 6 st nu och det har redan gått några som är klara.

För övrigt är det stor spridning varifrån alla kommer i gruppen. Och även åldersmässigt! kanonbra tycker jag. Så många olika erfarenheter och olikheter mellan våra kommuner.

Ska bli spännande att se vart detta leder. Jag vet att det redan inrättats nya tjänster på olika håll i Svedala med utgångspunkt från viss specialisering, för USK:or.

Trött i huvudet blir jag, ovan som jag är att sitta still, plugga och träffa så många nya människor, dagtid, i och utanför skolan 😊

Jag har ju haft fördelen av att få bo med och träffa C-S så mycket nu med (o Josefine o Robert naturligtvis) 😁

Igår fick jag även stifta bekantskap med nyaste kusinen, lilla fina Hedda, med sina stora syskon Alvin o Ellie.

Sen fick jag också träffa kära mor o far som kom å hälsade på.
Det var längesen och jätte roligt.

Vi har ju ännu ett fantastiskt väder, runt 20 grader flera dagar nu. Skönt med en långpromenad idag på Högklint. Nu är jag redo att ta tag i skrivuppgiften o brottas med de olika teorierna.

Likes

Comments