Hurra! Idag hade vi kalas för Nikki som fyllde ett år förra lördagen.

Vi är så nöjda med vår Babblarnatårta 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna påsk åkte vi på vår efterlängtade resa till barnens morfar som bor nära Kungsberget. Vi skulle äntligen på damma av våra snowboard och Leela skulle få åka snowboard för första gången. vi åkte på fredag och allt var som vanligt. Kom fram ca 15 och vi tänkte att det var lite sent att ta sig till backen då, vi går upp tidigt lördag morgon istället. Denna lördag som också är Nikkis första födelsedag. Men det blev aldrig någon snowboardåkning denna påskhelg. Leela blev sjuk på natten och kräktes i sin säng och över dig själv. Efter dusch och städning tänkte vi om det kanske var för mycket godis (hon hade ätit lite mat men mycket godis hela dagen och jag har hört från andra föräldrar att det är vanligt) men så snart hon somnade började hon kräkas igen, nu i vår säng. Dusch och städning igen och då bestämde vi oss såklart för att åka hem direkt på morgonen. Sen har det varit diarré efter det. I bilen ville hon ha vatten och jag gav bara lite, efter mycket tjat fick hon mer vilket resulterade i kräk i bilen. Vi hade en glassburk hon kräktes i dock. Igår kväll piggnade hon till iaf och nu har hon sovit hela natten. 

Vi klämde in lite firande av Nikki igår trots att Leela var febrig och hängig och jag och Fredrik var supertrötta. Men det får bli ett eget inlägg :-) 

Nu hoppas vi på en kryare och piggare dag här hemma!

Likes

Comments

Jag är så imponerad av min treåring som orkar göra en hel pärlplatta 💕
Nu är påsken snart här så det är dags att börja pyssla. Denna kanin ska vi hänga upp nånstans :-)

Likes

Comments

Äntligen! Då vi aldrig tidigare firat jul hemma så har vi nöjt oss med plastgran. Men i år blir det skillnad! Vi ska vara hemma HELA julafton :-) och vi har idag köpt en riktig gran! Jag och Leela har redan gjort en del pynt som vi har hängt upp men det var efter jag tog kort... och lite mer ska upp imorgon så efterbild kommer då. Men bara granen är himla fin den med eller hur?!

Likes

Comments

Här är vädret i Vendelsö enligt Klart.se. Det skojas friskt om likheten mellan vädret på midsommarafton och julafton, 8 grader. Hade vart så mysigt med lite snö! :-( På julafton alltså, inte midsommar ;-)

Likes

Comments

Två härliga kalas har vi haft i helgen men idag ska vi fira hemma bara vi 😊

Likes

Comments