Igår vankades jobb. Det kändes gött att komma tillbaka på jobbet och dessutom känna att det var kontroll på läget! En ungdom hade lämnat sitt familjehem, annars var det mest mindre administration att reda ut! Fantastiskt vad ens kollegor engagerar sig i allas vårat jobb, det vi gör gör vi alltid tillsammans och med ambitionen att göra vårt bästa för både ungdomen men också familjehemmen. Jag känner mig pepp!

Igår satt jag beredd utanför vårt skyddsrum då en kollega träffade en klient. Jag kände mig i stunden lite som en bodyguard! För det är så vi gör, hjälps åt.

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på min fem veckor långa semestern innan jag återgår till mitt arbete som handledare åt familjehem. Jag har avslutat semestern med att städa större delen av huset. Det känns gott att veta att vardagen i alla fall kommer att börja med ett städat hus. Jag har haft en fantastisk semester, känner mig nöjd och glad över sommaren som varit. Semestern har ägnats åt familj och vänner, lite campingliv, bad, fjäll och hav. Jag känner mig redo för vardag, rutiner och höst. Jag älskar hösten. Mitt mål under de kommande veckorna är att försöka plocka bär. Framförallt blåbär.

I morgon återkommer jag till jobbet, till Socialtjänsten. Jag ser med spänning fram emot hur det gått för familjerna som varje dag ägnar sin tid och sitt engagemang åt de barn som behöver den där extra tiden, kärleken och engagemanget. Det är fantastiskt att kunna längta efter sitt jobb.

Likes

Comments