Header

För mig är nog ändå lördagar den bästa dagen på helgen. Redan när jag vaknar på söndagen så kan jag inte låta bli att tänka att det redan är måndag imorgon (behöver jobba på detta i know). Lördagmorgon känns ju liksom hela helgen som ett oskrivet blad som jag kan fylla hur jag vill med mysiga, roliga och härliga aktiviteter, Hur som helst, idag är det söndag och det är fint det med. Jag startar dagen med att smaka på Johannas gröt med hjortron. Kokade min gröt med kokosgrädde, det blev mums. Tack för frukosttips Johanna. Frukost är det bästa jag vet.

Idag åker vi och testar att rulla vagn för att hitta vårt blivande vrålåk som jag ska börja sporta runt på Lerums gator i februarivintern. Vi är i v.20 nu och snart halvvägs vilket gör att det börjar kännas okej att börja planera den förändrade framtiden som komma skall. (Lika overkligt känns det dock). Jag mår bra och har gjort det egentligen hela graviditeten med undantag för en extreem trötthet som golvade mig totalt v.7-v.14 typ. Aldrig varit så trött konstant tidigare. När tröttheten släppte och jag började känna mig som mig själv igen var det som ett hallelujamoment som idol-kishti skulle sagt. Igår fick jag en ny tillfällig (I hope!) krämpa, magont större delen av dagen. Värmekudden fick bli min allra bästa kompis. Men jag är tacksam över att ändå ha fått må så pass bra hittills och hoppas att det håller i sig även framåt.

Annars på agendan idag står inte så mycket annat mer än att jag tänkt ta ett dopp i badkaret (ska bli gott efter en veckas förkylning), laga till en fisk/kokos/gröncurry-gryta och kanske börja läsa en ny bok. Laddade ned "Att föda utan rädsla" till min Kindle igår och det kanske är dags att börja ladda upp.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments