Japp, nu är klart och officiellt att jag ska börja studera till hösten. Har kommit in på kurserna och skolan 😊. Ska bli såå skönt att slippa mitt jobb som jag har!!

Så nu är de ett nytt äventyr som står för dörren i mitt liv!
De är lite nervöst, men nu har jag gett mej faan på att jag ska plugga de här!

Nu är de bara ett samtal till CSN i morron..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Midsommar igår. Idag midsommar firande numer 2. Faan orkar absolut ibte idag. Ska till svärföräldrarna som jag ABSOLUT INTE tycker om. Men får väl pina mej igenom denna kväll! Hem åker vi ikväll iaf. Sambon tror att vi kanske ska sova kvar. Men jag kan lika gärna vara nyckter och köra.

Likes

Comments

Igår när jag hämta hem sonen från förskolan så kom han och va jätte kramig, gnällig och röd i ögonen. Kände på honom ocg han var SJUKT varm. Tänkte inte mer på de för de va ju såå varmt igår. Men eftersom han va så gnällig och röd i ögen så misstänkte jag feber. Så tog tempen på honom när vi kom hem hem. Och mycke riktigt 39,8 i temp. Så alvedon och av med alla kläder och isglass så va tempen nere iaf 38 efter 2 timmar. Gick ut en liten stund efter maten och då va han pigg igen trots temp.

När han väl gick å la sej så hade han fortfarande 38 i temp. I morse när vi vakna så hade han 37,9.. Så den går neråt iaf.

Likes

Comments

Jaha, igår bokade jag tågbiljetterna            (1a klass, oxå dessutom) som ska ta mej till GÖTEBORG 14 juli till världens bästa vän. Där ska vi gå på 90-tals fesivalen den 15e 😍. 90 talet, då den bästa musiken gjordes !!

Nu är längtan enorm!

Likes

Comments

Efter en avåkning och 0p i första så tog han en 2a plats och 5p i andra. Sedan kom regnet lagom till 3e och de vart geggigt och halt, efter lite förmycke satsning på efterkälken så snurrar han bort sig lite lätt på första varvet och hamnar på en 5e plats med 2p. Nu blir de nya tag till i morron då vi hoppas på 2 heatsegrar. #hotrodhillracing #folkrace #björshult

Likes

Comments

Helgen står äntligen för dörren och Tävlingen börjar i morron. Jag är så spänd då min karl är mycket duktig när bilen inte fuckar ur. Hoppas verkligen att de håller för honom dessa dagar i 2.

Sonen är mycket förväntansfull och vill såklart att pappa ska vinna 😍. Är lite roligare nu när han närmar sig 4 år och börjar förstå mer av folkrace och han börjar tycka att de är roligt.

Trots att han har kört i många år och jag med. Så blir jag fortfarande så tårögd när de går bra för honom.. Jag kör dock inte längre efter en rullning jag gjorde 2009 och totalförstörde en bil..

Vi kommer att hejja hela helgen 😙🚗

Likes

Comments

Idag har vart en riktigt skit dag. Har typ bara legat på soffan och vilat foten då svullnadrn från att jag skuka den i torsdags inte gått ner helt och jag har mycket ont. Inatt har jag inte sovit så mycke heller på grund av smärtan. Så jag har typ sovit hela dagen.

Sambon har vart iväg för att fixa med tävlingen i helgen. Så Barnet har vart med sin moster hela dan.

Nu ska jag iaf gå å lägga mej och hoppas att denna natt blir lote bättre än förra.

Likes

Comments

När syrran kommer hem från grekland och hat med sen mina älsklongs godisat med sej hem till mej 😍😍😍

Likes

Comments

Igår när jag skulle åka å hämta sonen på förskolan så trampa jag snett ov
ch ramla ner på gården. Kunde inte resa mej upp och kände inte av foten eller kunde inte röra på den heller.
Ringer till sambon som i sin tur kommer hem å ringer ambulansen.

När sjukvårdspersonal kommer så får dom iaf upp mej på en stol så han kan sätta kanyl pch kolla på foten. Får morfin och dom ska försöka få in mej. Men jag kan inte ens stötta på foten den bara viker sej. Så han tillkallar en ambulans så jag får åka in å röntka foten.

Fick mer morfin i ambulansen. Inne på akuten åkte jag till röntgen och de visade ingen fraktur iaf. Så va en ordentlig stukning och foten är helt blå å svullen..

Likes

Comments

Nu har jag vart förkyld i 1 vecka. Börjar bli lite trött på de nu. Hostar snart upp hela halsen känns de som och allt snor man har. Vart kommer de ifrån lixom?! Nu vill jag bli frisk!!

Våran kisse som jag berättade om i förra inlägget är mycket bättre. Efter ett bad med Rikligt med diskmedel så är hon äntligen ute igen. Våran lilla tjej, om blickar och katter skulle kunna döda så skulle sambon varit död hundra gånger om. Men efter 2 dagar inne nu så är hon äntligen ute igen..

Likes

Comments