oj oj..
Nu är de länge sen jag skrev.. Men har haft fullt upp och inte varit hemma och knappt haft telefon i min hand mer än nör de ringt eller kommit ett sms dom jag vart tvungen till att svara på..

Vi har vart på semester, hållt på på gården och garaget. Har strulat med skolan som börjar på måndag och fortfarande strul med CSN. Att söka studiemedel är inte de lättaste när man ska söka enstaka kurser denna termin men flera nästa termin.

Har fantastiska vänner från Göteborg här ett par dagar. Men nu gör dom stan en stund. Då jag måste fixa lite saker inför skolan om en vecka och ingör semestern som kommer om 2v så måste jag fixa massor odag och lite resten av veckan för att vara klar. och så här vi ju vännerna här som vi vill umgås med oxå..

Men ha de så bra så dka jag firtsätta med mitt nu en stund så kanske jag hinner de jag vill hinna med innan huset blir fullt igen..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helgen har gått förbi med stormsteg och dagarna har flytit på fortare än man hunnit med. Har inte ens hunnit skriva något här. Vissa dagar vet jag inte vad jag ska skriva om heller, för, för mej så ser dagarna nästan lika dana ut varje dag. Tråkigt men sant. Blir annat i höst när jag börjar studera.

Kaninbebisarna blir 3veckor idag. och dom växer fortare än jag trodde. Dom är så mysiga och söta så. Inte många veckor kvar nu innan dom kommer att fy nya hem ❤.

2 veckor kvar till semester för sambon. Tycker han ska bli skönt! Jag och barnet oxå förståss. Då ska vi hitta på massa roliga saker 😍.

Likes

Comments

Kaninbebisarna växer såå fort. På måndag blir dom  hela 3veckor och de är redan full fart.

Dom är så extremt söta dom små liven. 1 (än så länge) är tingad och ska flytta om ett par veckor.

Semester för sambon börjar snart oxå å de ska bli så skönt att få lite tid tillsammans oxå innan jag ska börja studera. Är ju på dostans men de kommer att bli mycket att göra och mycke plugg. Och de värsta ändå är att jag kommer tyvärr att studera 2 veckor på hans semestet.. 😐

Likes

Comments

Japp, nu är klart och officiellt att jag ska börja studera till hösten. Har kommit in på kurserna och skolan 😊. Ska bli såå skönt att slippa mitt jobb som jag har!!

Så nu är de ett nytt äventyr som står för dörren i mitt liv!
De är lite nervöst, men nu har jag gett mej faan på att jag ska plugga de här!

Nu är de bara ett samtal till CSN i morron..

Likes

Comments

Midsommar igår. Idag midsommar firande numer 2. Faan orkar absolut ibte idag. Ska till svärföräldrarna som jag ABSOLUT INTE tycker om. Men får väl pina mej igenom denna kväll! Hem åker vi ikväll iaf. Sambon tror att vi kanske ska sova kvar. Men jag kan lika gärna vara nyckter och köra.

Likes

Comments

Igår när jag hämta hem sonen från förskolan så kom han och va jätte kramig, gnällig och röd i ögonen. Kände på honom ocg han var SJUKT varm. Tänkte inte mer på de för de va ju såå varmt igår. Men eftersom han va så gnällig och röd i ögen så misstänkte jag feber. Så tog tempen på honom när vi kom hem hem. Och mycke riktigt 39,8 i temp. Så alvedon och av med alla kläder och isglass så va tempen nere iaf 38 efter 2 timmar. Gick ut en liten stund efter maten och då va han pigg igen trots temp.

När han väl gick å la sej så hade han fortfarande 38 i temp. I morse när vi vakna så hade han 37,9.. Så den går neråt iaf.

Likes

Comments

Jaha, igår bokade jag tågbiljetterna            (1a klass, oxå dessutom) som ska ta mej till GÖTEBORG 14 juli till världens bästa vän. Där ska vi gå på 90-tals fesivalen den 15e 😍. 90 talet, då den bästa musiken gjordes !!

Nu är längtan enorm!

Likes

Comments

Efter en avåkning och 0p i första så tog han en 2a plats och 5p i andra. Sedan kom regnet lagom till 3e och de vart geggigt och halt, efter lite förmycke satsning på efterkälken så snurrar han bort sig lite lätt på första varvet och hamnar på en 5e plats med 2p. Nu blir de nya tag till i morron då vi hoppas på 2 heatsegrar. #hotrodhillracing #folkrace #björshult

Likes

Comments

Helgen står äntligen för dörren och Tävlingen börjar i morron. Jag är så spänd då min karl är mycket duktig när bilen inte fuckar ur. Hoppas verkligen att de håller för honom dessa dagar i 2.

Sonen är mycket förväntansfull och vill såklart att pappa ska vinna 😍. Är lite roligare nu när han närmar sig 4 år och börjar förstå mer av folkrace och han börjar tycka att de är roligt.

Trots att han har kört i många år och jag med. Så blir jag fortfarande så tårögd när de går bra för honom.. Jag kör dock inte längre efter en rullning jag gjorde 2009 och totalförstörde en bil..

Vi kommer att hejja hela helgen 😙🚗

Likes

Comments

Idag har vart en riktigt skit dag. Har typ bara legat på soffan och vilat foten då svullnadrn från att jag skuka den i torsdags inte gått ner helt och jag har mycket ont. Inatt har jag inte sovit så mycke heller på grund av smärtan. Så jag har typ sovit hela dagen.

Sambon har vart iväg för att fixa med tävlingen i helgen. Så Barnet har vart med sin moster hela dan.

Nu ska jag iaf gå å lägga mej och hoppas att denna natt blir lote bättre än förra.

Likes

Comments