Det var hösten 2014 som första slaget kom, jag trodde inte någon man älskar kunde lyfta handen åt en. Jag har länge trott att det är jag som är felet eftersom det är mig du slog. Du sa till mig innan jag försvann
- Jag ska mörda dig din jävla slyna! Vänta bara tills jag får tag i dig!

Jag lever i skräck en idag om att du ska slå ihjäl mig, det är inget som kommer försvinna! Räddarna att inte våga gå utanför dörren för jag tror du står där bakom.
På tisdag är det rättegång och jag ska sitta ansikte mot ansikte mot dig, och berätta allt du gjort mot mig, hur du tvinga mig att ha sex med dig, hur du tvinga mig ta in knark i Sverige. Och hur du varje natt slog mig tills jag bad om förlåt !
Medans du skrattar åt mig rätt upp i ansiktet så kämpar jag varje dag för att älska mig själv och mitt utseende.
Det va nu leken blev till allvar

  • 167 Readers

Likes

Comments

Det kom som en smäll i ansiktet på mig, den dagen jag bestämde mig för att berätta att jag va lesbisk. Jag kommer aldrig glömma den dagen, jag förlorade mina vänner! Jag trodde från början dem skulle säga typ : ah okej det är lungt att du är bi/lesbisk men jag hade fel. Jag kände den dagen det här kommer förändra mitt liv. Det tog ett långt tag innan jag bestämde mig för berätta för min vänner. Det va dagen jag insåg att man inte hade några sanna vänner. Alla mina vänner försvann dock inte men dem flesta, va fåtal som stannade kvar. och jag älskar dem grovt mycket för det. Men hur känns det då när man blir kallad äcklig eller åh det är fel på dig du är flata!

jo det ska jag nu berätta! man vaknar upp varje morgon och tänker kan ja inte bli normal igen och börja gilla killar igen ? , eller är jag så äcklig som alla säger? Man kan inte tex åh kolla där vilken snygg brud som går där säga det till sina tjej kompisari skolan tex. för då är man äcklig och onormal! 

Men va lever vi för värld där man inte accepterar folk för hur dem är? i min värld förstår jag inte när folk säger ; men vadå man kan bara få känslor för motsatta könet!

jag visste inte att vi blev kära i det personen har mellan benen? men tydligen.

Det här va en kort början på va ni nu ska få följa med på mitt liv min resa // <3

  • 190 Readers

Likes

Comments