Idag såg jag något som gjorde mig jävligt förbannad, ledsen och rent ut sagt, gjorde ont i hjärtat.

Jag som många andra kollar på det populära TV-programmet Paradise hotel, dock såg jag båda veckans avsnitt idag. Men till saken, hur i helvete kan TV3 låta ren mobbning sändas?
Matilda som är en av mina personliga favoriter i programmet, fick meningar som ''din jävla fitta'', ''jävla gris'' och mycket annat emot sig i veckans avsnitt.
Jag äcklas något otroligt utav att vissa kan vara så omänskliga, helt utan någon sort empati i kroppen. Sen att de inte ber om ursäkt eker något liknande när Matilda berättar att hon känner sig utanför vid pandoras ask.

Jag har själv blivit mobbad, jag vet hur det känns att få ord emot sig bli utfryst och att vara ensam. Kan ju ta och berätta för er som mobbar andra att det är inte så jävla kul och att det sitter kvar i psyket jävligt hårt.

Så glad att eftersnacket tar ställning och avbryter eftersnacket pga av händelsen. Här kan ni se själva.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

...och då var det måndag igen. Dagen bjöd på en inte alltför lång skoldag, plugg och nu inväntas V.

Denna vecka kommer det hända en hel del så tänkte att jag skulle dela med mig utav planerna:

- Nu i veckan så kommer några paket från olika företag, ett av paketen är ifrån Glossybox Sverige och vi kommer ha ett super bra samarbete som ni kommer få ta del utav senare! (Exciting!!!)

- Ska besikta bilen (...och hoppas verkligen på att den går igenom)

- Redovisning i retorik, inlämning i filosofi och prov i juridik

- Tatuera mig!!

Likes

Comments

Nu är det nästan 2 månader (!!) sedan vi begav oss långt upp i vårt avlånga land, för att spendera en vecka med skidor på fötterna. Helt sjukt vad tiden går..
Känner att jag skulle behöva komma ifrån verkligheten här hemma igen, åka någonstans. Spelar egentligen ingen roll vart, bara någonstans. Någonstans där det inte finns någon koppling till vilken verklighet som väntar där hemma, den verklighet som jag vill ifrån.
Jag vill vara fri, fri från krav, fri från alla dessa ''måsten''.

Ni får stå ut med bilderna, dessa togs igenom en smutsig bilruta på vägen upp respektive på vägen hem

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Igår vid halv 7 möttes jag, Emelia och Signe upp och begav oss mot pizzerian. Vi gick hem och åt och sen var det dags för dryckesspel! Jag ÄLSKAR dryckesspel, tyder det är sjukt kul, dock inte lika roligt är alla ger bort klunkar till mig.. MenMen!
Senare var det dags att bege sig till studentfesten som hölls på farozon och jäklar vad kul jag hade! Vi firade att vi klarade oss ta oss dit med en tequila shot som därefter efterföljdes ytav lite annat smått och gott. Alltså blev det en lyckad kväll! Nu ska jag dricka upp min o'boy och bara chilla

Likes

Comments

Till alla underbara tjejer som läser detta:

Först och främst så är du är perfekt som du är, smal som stor, kort som lång, ljus som mörk, ja listan är lång. Så sluta jämföra dig med andra, vi är ingen den andra lik så hur ska vi egentligen kunna jämföra varandra?

För det andra, creed till dig! Det är inte lätt att leva i dagens samhälle. Skitsnacket flödet vart man är, folk man inte känner pratar om en, bekanta pratar om en. Ibland är det ju tyvärr också så att ens vänner sitter och smutskastar en när man inte är där. Detta är delvis varför jag inte har många nära tjejkompisar, jag har blivit sviken och därmed blivit rädd för att lita på andra, för jag vet vad människor är kapabla till. Tyvärr.

Inte nog med att skitsnacket finns överallt så har vi ju ''idealet'' som sätter sådan stor press på speciellt på oss tjejer.
Man ska ha en midja som är smal, en rumpa som är stor, stora bröst, felfri hy, fint hår m.m. Sen samtidigt ska man hinna träna, få A i betyg, alltid vara glad och förväntas hinna med alla sociala sammanhang och föreställningar. Alla dessa jävla förväntningar.
Jag har varken A i betyg, jag är inte alltid glad, jag har inte fin hy, kan påpeka 100 fel till jag tycker att jag har, men det är väl trots detta som gör MIG till MIG?. Och till dig som har A i betyg, alltid är glad och har fin hy, det är en del som gör DIG till DIG.
Vi alla är så himla olika, när ska vi lära oss det?

Så sluta tyck att du är bättre/sämre än andra, det är du inte. DU ÄR DU, och ingen är lik dig så du har inget att jämföra dig med. Du är fin som du är, men definitivt inte bättre eller sämre än någon annan.

Jag själv älskar hur olika alla är. Jag fullkomligt älskar det för att jag har egenskaper som andra inte har, samtidigt som någon annan har egenskaper jag inte har. Jag älskar det för hur mycket man kan lära sig utav andra, jag älskar det för ingen är den andra lik. Jag menar, hur tråkigt skulle det inte vara om ALLA var som DU?

Likes

Comments

Det är mindre än 3 månader som jag tar studenten, det är helt sinnes! Jag måste säga att gymnasiet har gått väldigt fort, säkerligen på grund utav all stress MEN fyfan vad skönt det ska bli.

Likes

Comments

På bilderna ser ni min nya klocka som är ifrån jacquesreboul. Beställde den lite över 15 igår och den kom idag?! Aldrig varit med om att något har kommit så snabbt!

Denna klocka lockade verkligen mig med sitt utseende, aldrig sett något liknande. Den är väldigt stilren och finns i flera olika modeller.

Vid köp utav en klocka får man även 2 års garanti.
Om ni är sugna på denna läckerhet till klocka (eller någon utav de andra modellerna) så har jag en fantastisk rabattkod till er! När ni har valt ut klockan ni vill ha, går till varukorgen, så finns där en ruta för rabattkoder och där skriver ni i ''vicki25'' så får ni 25% rabatt på ert köp!

Detta är ett samarbete med jacquesreboul

Likes

Comments

I skrivandes stund spelas We'll Be Fine av Drake, asså skämtar inte om det är en av de låtarna som jag lyssnar på mest just nu. Har självklart en kopp kaffe bredvid mig också!
Skolan vart ingen speciellt, men när jag kom hem så ringde jag till BO (barnombudsmannen) eller ja, deras press ansvarig, och fick till en intervju till mitt gymnasiearbete. Mindre om det nu, Viktor kommer förhoppningsvis inom en snar framtid och senare ikväll blir det ett telefonmöte, spännande!

Likes

Comments