​nu är det så himla nära och då är det ingen bra idé att ge upp eller ens tänka tanken på hur livet skulle kunna se ut om stresshuvudvärken försvinner. vill inte prata med någon om något och har ingen kraft att reflektera kring oväsentliga grejer heller. 

smsdiskuterar mitt förfall med syster. oklippt ostyrigt hår. ett ansikte som inte kan stava till smink, men såväl till trötthet, skogsgrönt blandat med vinrött och viljan att köpa en stor linnetunika. -både bekvämt och snyggt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ypperligt bra idé att köra zumba fitness idag 

EDIT. jisses. huvudvärken som uppstod efter handledningen idag. nu kom stressen tror jag . inte för att det framkom något nytt egentligen så egentligen kanske det inte bör härledas till handledningen. ja, ja. jag är ett litet steg ifrån att ligga vaken på nätterna på grund av framtidsångest men det. är. inte läge. nu. nästa vecka kan jag bita i det äpplet. bita i det äpplet och söka jobb, bita i det äpplet och fundera över min ekonomi eller bara acceptera magontet men inte nu. inte nu. inte nu. inte nu. 

Likes

Comments

Efter åtta dagars plugg utan vilodag emellan tog det till slut stopp och idag har jag fått noll och inget gjort. Har i princip ätit ost och tyckt synd om mig själv.

Men... jag har en uppsats! och jag har skrivit den helt själv!! Den är inte helt klar såklart - ska ordna lite med källor, väva ut lite text här och där och lägga till lite fakta i bakgrunden för att höja nivån där det är möjligt. Är löjligt nöjd och stolt över mig själv just nu iaf. Får se vad min handledare ger för bedömning på tisdag morgon.

När pressen väl släppte lite kom alla känslor som jag tryckt bort senaste veckorna som en hink kallt vatten i nacken. Vad ska jag göra med mitt liv? Vad gör man när man är ledig, hur kopplar man av? När träffade jag min familj senast? Tänk om jag inte får något jobb? Får jag aldrig plugga igen? det är ju det jag har varit bäst på hittills i mitt liv... Vem är jag utan studier?

Ångesten ligger och lurar bakom nästa hörn och jag kan snart inte gömma mig bakom träning, dans och jobb längre.

De senaste månaderna har gått så vansinnigt fort. De senaste veckorna känns såhär i efterhand som ett töcken av aktiviteter och känslor som flyter ihop. Jag som alltid försöker (men sällan lyckas) vara mindfull har verkligen haft svårt att vara i nuet och nu känns det som att livet saktar in (som ett tåg) och att nuet snart blir smärtsamt närvarande...

...som att snabbspola en film genom drama och action och sen stanna på en enda scen där endast ljus syns och inget annat hörs än ens egna(?), tunga andetag.

Likes

Comments

​Vid gott mod och med en tro att uppsatsen kommer att bli klar. Motsatsen till fredagens känslor alltså. Söndagsplugg, söndagsplugg. 

Likes

Comments

Min hypomani har slutligen gett med sig. Blev förkyld och fick bihåleinflammation. Jag kan sova igen. Jag kan koncentrera mig på uppsatsen igen. Har lite förhöjda ångestnivåer men vem har inte det när bihålorna gör ont som tusan och en inte har kunnat träna på en vecka. Har taggat ner på chattandet just nu, känns som att det också ger ökad sinnesfrid att inte hålla på att väva in sig i massa märkliga relationer hela tiden.

Har varit väldigt mycket onödigt drama på sistone som jag hade klarat mig utan. Blev invald i ett dans-team, blev jätteglad över det. Min danspartner betedde sig dock illa vilket gjorde att jag(!) fick hoppa av teamet utan att kunna förklara läget och han var kvar, sjukt orättvist. Hörde av andra att han nog är en psykopat så glad att slippa honom iofs. Typ så. Kul vecka osv.

I uppsatsen har jag fått bra drag i min analys. Har dock massor av källhänvisningar och skit att fixa så det kommer ju ta evigheter och första versionen av den färdiga uppsatsen ska in till handledaren på måndag kväll. Ska plugga hela helgen. Känns helt okej. Har ju inget val.

Planerar semester parallellt, ser ut som att det kan bli en fantastisk sommar!

Diskuterar det symboliska värdet av ekologiska livsmedel i miljökrav i min uppsats. Igår möttes av den här skylten på väg hem från jobbet. Vet inte hur jag ska tolka kommentaren skriven med tusch, några idéer?

Likes

Comments

I förrgår var jag förvånad över att uppsatsarbetet kändes bra och rullade på. Idag känns det motigt, tusen trådar i luften och tråkigt. Dock helt ok att jag får sitta och lyssna på vilken musik jag vill, det gör det enklare. Enklare att överleva den här pms-dagen. äeh. kanske inte läge att skriva ut vad som påverkar mitt humör mest just nu. ärlighet är inte alltid bra för det får mig att ifrågasätta mig själv. inte regnet, inte pms. 

Likes

Comments

​Ge inte bort dig själv

du luktar ingenting.
den meningen säger egentligen så mycket mer. 

under femton minuter imorse var jag imponerad över hur bra jag kunde koncentrera mig på uppsatsen. sen fick jag svårt med alfabetet, var i Brymans ordlista hittar jag “induktiv”!?

Likes

Comments