För att svara på den frågan, nej. Jag har tappat räkningen på hur länge sen det var jag skrev någonting. Det här är vad jag snackat om tidigare med att jag haft hur många bloggar som helst, jag bloggar i en vecka eller nått och sen glömmer jag bort bloggen i månader eller år. Fånigt eller hur?

Jag har har egentligen ingen vettig ursäkt till varför jag inte bloggat, det har liksom bara försvunnit. Jag vet inte om folk läser den här bloggen men jag vill hur som helst uppdatera.

Apropå absolut ingenting så börjar mitt första läsår på gymnasiet lyda mot sitt slut. Om inte det är läskigt så vet jag inte vad som är. Det har hänt mycket bra under det året. Kanske något jag borde skriva om, vad tycker ni?

Nej, nu börjar jag tappa tråden här. Lika bra att sluta skriva då.

Tack för att du läste enda hit, och om du började här så får du börja om från början.

/Matilda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vet inte riktigt om jag ska skratta eller skrika just nu. Och ena sidan så är vädret utomhus helt amazing. I mean hello! Shortsväder for the win. Woah... snacka svengelska... Whatever. Och andra sidan så är de bara ungefär en halvtimme kvar tills genrepet av vår teaterföreställning. Rättare sagt, våran impro-föreställning Äggröra. Och ja, den heter Äggröra. Varför? Jo, vår teater grupp heter "Här är Äggen Ernst" och vi har ingen aning hur rörig föreställningen kan bli. Angående namnet på gruppen, fråga mig inte hur vi kom fram till det namnet. Vi heter det nu bara, det blev bara så. Skumt? Ja. Kreativt? Medel. Logiskt? Absolut....inte!

Rörigt inlägg, ja. Men hela jag är det idag, fredag och allt till ära. Ska egentligen inte klaga så sjukt mycket, jag menar. Det är ju helg för fan! Det kan man absolut inte klaga på. Och som jag sa, vädret idag... Mmm! På tal om min koffeinfria vecka så börjar jag verkligen störa mig på den. Själva abstinensen med huvudvärk är borta, men är bra mycket tröttare samt kaffesugen ungefär 24 timmar om dygnet. Två dagar kvar! Du klarar det här Matilda!

Med det tackar jag för mig för den här gången och önskar trevlig helg!

/Matilda LundgrenLikes

Comments

Nationella prov i matte, blä. Hela dagen också? Jaha, bara att bita i det sura äpplet då. Överdriver något här men jag tror ni hajar min poäng. Jag tycker inte om matte. Ska nog egentligen inte klaga så där överdrivet mycket, det är ingen kurs som behöver läsa efter årskurs ett. På gymnasiet alltså.

Vet inte varför men jag har varit väldigt omotiverad, nere och trött idag. Och sånt händer väl. Jag kan gissa mig till att blandningen med att skippa koffein en hel vecka, samt att skolan inte känns riktigt rätt just nu kan ha någonting med saken att göra. Misstolka mig rätt här nu, jag älskar mitt program, själva skolan och min klass. Allt det är fantastiskt. Det är kurserna som går sådär. Jag gör mitt bästa men det verkar som om det inte riktigt räcker till. Vet inte om det bara är jag som börjar vara lite smått skoltrött. Det är bara att kämpa vidare. Cirkus en månad och jag är ledig, sommarlov!

Hur som haver, vet inte riktigt om jag hade någon riktig mening med det här inlägget men det är som najs att bara kunna skriva av sig varje dag. Aldrig riktigt ett sätt jag sett på bloggar men det funkar för mig. Nej, nu blabbar jag bara och det är dags att börja göra middag. Vi säger så och avslutar med att önska trevlig tisdag.

/Matilda Lundgren

Likes

Comments

Eller helt enkelt det drygaste jag kunde valt att göra för ett NO-projekt. "The coffee challenge!" Vad menar jag med det? Jo, att inte dricka kaffe, te, energidryck eller någonting annat som innehåller koffein på en hel vecka. Låter det fånigt enligt er? Det kanske det är också, att vara så irriterad över att bara behöva skippa kaffe. Då dricker du troligtvis inte kaffe, te eller andra koffeindrycker regelbundet. Nu är jag osmart nog att dricka både kaffe och energidryck. Dock så är kaffe det enda jag dricker relativt regelbundet.

Varför gör jag detta då? Helt enkelt för att utforska mer om drogen koffein, vad den gör med kroppen och hur den ses på i samhället. Allt detta för ett NO-projekt. Min ursäkt till detta är att det kändes som en kul utmaning och något jag kunde skriva något intressant om. Vilket jag tror att det är.

Klaga, ja det gör jag väl. Lite utan anledning och jag har ju bara mig själv att skylla. Men jag tror denna utmaning kan vara bra att testa och kanske avvänja mig själv lite från koffein. Så att jag slipper vara så styrd av det. Nu dricker inte jag mycket kaffe alls, det blir väl ett par koppar i veckan och en energidryck om jag slarvar. Jag skulle hur som haver påstå att det är något jag lägger för mycket fokus på.

Koffein koffein koffein. Mycket tjat om det nu, nej. Nu säger jag som jag brukar när jag vill byta samtalsämne "Nu pratar vi om ankor istället!" och med det hälsar jag er där ute en trevlig måndag!

/Matilda Lundgren

Likes

Comments

Som den nattuggla jag är så låg jag uppe och funderade igår kväll. Låg mycket och tänkte på det här med varför man litar och inte litar på saker och ting. Jag vet inte varför men för det mesta så har jag svårt att lita på saker. Även enkla saker på om jag faktiskt hunnit med rätt buss hem eller att min väckare faktiskt kommer ringa och väcka mig på morgonen. Det är egentligen ganska löjligt att tänka så, och jag vet det. Men det är ju inte något jag gör medvetet, det bara händer. Det krånglar dock till saker ganska rejält, jag överanalyserar saker och ting hela tiden. Man blir snurrig av det till slut.

Dock så skulle jag inte påstå att det ligger helt utan grund, nog har jag stött på ett hinder eller två som gör att jag kan ha extra svårt att lita på folk ibland. Det är ingenting som ska vara osagt. Tror också att jag har ett visst kontrollbehov på grund av detta. Vad jag menar med det är att jag vill veta vad jag ska göra, när, var och hur. Helst skulle jag fått reda på det förra veckan, även om det händer om två månader. Hajar ni poängen? Jag hoppas det.

Kanske inte ett lika entusiastiskt inlägg som jag hoppats på men det var någonting i alla fall. Vet inte riktigt om blogg är något jag någonsin tagit på allvar, jag har haft bloggar till och från hur länge som helst. Ingenting jag behöver gå in på i detalj. Tror ni hajar varför. Hur som haver, jag tror vi avslutar här med att jag önskar dig därute som lyckats ta dig hit och läsa detta en trevlig dag. Söndag och allt till ära.

/Matilda Lundgren


Likes

Comments

Småstadstankar? Vad menas egentligen med det. Tankar som tankas i småstäder? Tänkande tankar om småstäder? Ärligt talat så har jag inte riktigt hajat det själv än. Men tänka är något jag gör mycket och jag bor i en småstad. Låter bra? Nja, snarare clicheaktigt. Men det är vad jag kommer fortsätta med, nu åtminstone. 

Vem är jag då? Tror inte att någon lång, överdriven presentation kommer fungera. Nä, vi håller oss enkla här. Hur som haver, jag heter Matilda Lundgren. Vad finns det för intressant att veta om mig? Jag bor i det lilla samhället känt som Vännäs ca 3 mil utanför Umeå. För tillfället går jag på Midgårdsskolan, program - Estetik och Media med filminriktning. Antar att mitt medieintresse är ganska uppenbart nu. Jag har blått hår om det säger någonting om mig. 

Nu kanske jag låter pessimistisk här men det är absolut inte min mening. Jag skriver bara på ungefär samma sätt som jag skulle säga det. Varken mer eller mindre. Nog om mig, ni kommer få reda på det mer om mig förr eller senare. 

Vad är det här bloggen till för då? Mer eller mindre ett sätt för mig att få ur mig alla tankar och funderingar som jag sitter med hela tiden. Tänkte att eftersom jag skrivit mycket under mer eller mindre hela min livstid så kan jag väl lika gärna försöka göra något produktivt av det hela. Så jag kan inte garantera vad som kommer skrivas här och inte, jag säger ingenting så har jag ingenting sagt. 

Tack för att du tog dig tid att läsa den här sjukt tråkiga inledningen.

/Matilda

Likes

Comments