Måndag 

Idag är jag ledig. Har haft en mysig morgon med J som snart åkter iväg till jobbet. Som jag nämnt innan är det endast schemalagda aktiviteter i skolan tisdag-torsdag och hemmastudier resterande dagar. Så ledig är väl fel ord, för jag har planerat att lägga 5 timmar åt studier idag. Som tur är får jag hjälp av morfar! Ikväll ska jag träna bodyattack och åka hem till mina föräldrar. Mys!

Tisdag

Denna vecka är det tre långa skoldagar på schemat. Tidiga morgnar och sena eftermiddagar. På tisdag börjar vi redan vid 8, vilket innebär att jag måste ta tåget vid 06.30. Kommer att komma hem runt 18 och då vill jag gärna hinna med ett träningspass innan jag däckar i sängen.

Onsdag

På onsdag kör vi från 09-17, vilket innebär att jag är hemma runt 19. Matlagning och träning står på schemat då. Hoppas att jag orkar.

Torsdag

Återigen en lång skoldag, hemma runt 19. Träning, kattgos, sova.

Fredag 

Jag tänker inviga helgen med ett träningspass och sedan har jag bokat in ett frisörbesök vid 11. J är ledig så vi ska väl ut och fiska om vädret tillåter!

Helgen

Har inga direkta planer inför helgen. Vi pratade om att ha kräftskiva men inget är bestämt. Vill även gå på bio och så måste jag tyvärr plugga också. Vi får se hur det blir, längtar redan haha.. Hoppas att ni alla får en fin vecka!

Gillar

Kommentarer

tildakarlsson
,
Hoppas du har en grym vecka!! <3nouw.com/tildakarlsson
AmandaWibergs
,
Segt med plugg, men låter som om du har mycket kul att se fram emot med. Unna dig att koppla bort skolan en stund, det förtjänar du <3
nouw.com/amandawibergs
IP: 82.99.3.229