God morgon från ett soligt Mallorca! I skrivande stund sitter vi i hotellets resturang och njuter av frukosten. Det är redan 26 grader varmt ute och detta är vår sista heldag här i Spanien.. Fy fan haha. Vi har tänkt att spendera förmiddagen vid poolen, äta på resturang och spendera eftermiddagen vid havet. Kvällen kommer gå åt packning (usch), sista-minuten-shopping och en sista runda bland alla områdets barer <3

Jag vill verkligen inte åka hem, för detta har varit den bästa veckan någonsin. Vi har haft det så oroligt roligt tillsammans och allt har varit perfekt. Finns inte mer att säga, låter bilderna tala. Tack Molly för livets vecka, och för att du är livets bästaste vän!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag skulle säga att jag produktiv, i alla fall när jag verkligen vill. Så i detta inlägget hade jag tänkt att tipsa er om fyra, ganska enkla, tips för att bli mer produktiv! För jag vet att många kan känna att de inte GÖR något under dagarna och att tiden bara springer förbi, trots att man har tusen saker att göra.
 
 
 
♥ Skriv listor! 

Haha, hur oväntad var denna punkten då..? Jag älskar ju att skriva listor och gör det hela tiden, angående allt. Jag skriver to-do listor, listor på läxor som ska in, mål jag vill uppnå, böcker jag vill läsa.. Jag skriver mina listor i anteckningarna på moblien och det är hur smidigt som helst. Jag är en listfantast och listor är verkligen en grej jag inte skulle klara mig utan, haha. Känner mig helt lost och oorganiserad utan listor!

♥ Var realistisk!

Men to do-listor ska ju vara realistiska - därför borde man inte skriva ned mer saker än vad som är rimligt att man hinner med. Men personligen skriver jag hellre lite för mycket på mina listor än lite för lite, haha. 

♥ The 2 minute rule! 

Detta är något jag själv jobbar med eftersom att det är såå himla lätt att skjuta upp saker.. Hittade denna lilla "regel" hos en annan bloggerska och började testa den direkt, och ja - det funkar fantastiskt bra. Och det är så himla enkelt! Regeln lyder alltså: kan en sak göras på under två minuter så ska du göra det DIREKT när du kommer att tänka på saken som ska göras. Om det tar längre än två minuter så skriv upp det i din almenacka eller lista!

 Småsaker man kan göra på två minuter eller mindre: vattna blommorna, gå ut med soporna, bädda sängen, sortera tvätten, plocka undan på skrivbordet, ställa undan saker.. 

♥ Lär dig att multitaska! 

Någonting som jag har stor nytta av är att kunna multitaska, det vill säga: göra en sak - samtidigt som du gör något annat. Exempelvis läsa/plugga på bussen hem, brainstorma idéer när du städar eller tränar, tänk genom vad du måste proritera under dagen/skriv listor medan du borstar tänderna på morgonen.. Du kanske inte kan vara hundra procent koncentrerad på två grejer samtidigt, men hur ofta kräver två saker hundra procent koncentration? 

Likes

Comments

Superbra dag i Palma med mitt hjärta, och 3 snygga klädesplagg fick följa med hem. Går ju inte vara annat än nöjd!! Palma är så himla vackert, allt är ART!

Likes

Comments

"Beskriv dig själv med fem ord".. Den är svår, men jag ska försöka. 
 

1. Målmedveten - Jag vet precis vart jag vill komma i livet och jag tänker då inte ge mig förrän jag har nått dit. Samma gäller alla mina mål, både del-och "hel"-mål som jag sätter upp gällande träning och skolan. Jag vet vart jag ska och jag kommer att nå dit. Punkt.

2. Omtänksam - Jag tänker och bryr mig väldigt mycket, både om mig själv och andra. Jag får ofta höra att jag är en omtänksam person och det tycker jag stämmer in perfekt. Jag vill se till att de i mig omgivning mår bra och vet att de kan vända sig till mig när de behöver hjälp. Jag tycker om människor och brinner för att hjälpa till på alla sätt jag kan.

3. Trevlig - Det ordet är något jag ofta får höra att jag är, vilket verkligen värmer. Att jag är trevlig (ex. när jag träffar nya personer osv) är väl inget jag direkt tänker på eftersom att det är så jag har blivit uppfostrad. Jag skulle aldrig få för mig att inte tacka för maten/skjutsen, ha dålig attityd utan anledning eller att inte hälsa på människor jag besöker. Tycker att det är basic bra beteende.

4. Envis - Detta ordet stämmer in bra, haha. Jag är extremt envis och nu har det gått över till att bara vara en bra egenskap, då jag har lärt mig att även om jag vill få svar på/veta allt så går det inte. Jag ger inte upp, helt enkelt. Och det gäller mest inom träningen och skolan.

5. Organiserad - Vill ni ens veta hur många avprickningslistor, "to-do"-lists och dylikt som jag har i min mobil? Jag gör listor till ALLT och det finns ingen bättre känsla än att få bocka av de olika sakerna i listan, hehe. Jag tycker om att ha ordning och reda, organiserar gärna och städar ofta.

Likes

Comments

Platser jag vill besöka <3


1. New York, står högst upp på listan.

2. Auschwitz-Birkenau i Polen.

3. Hogwarts, alltså där filmerna spelades in.

4. Maldiverna, en riktig drömresa..

5. Hobbiton, i Matamata, Nya Zeeland.

6. Stora Barriärrevet i Australien.

7. Omaha Beach, Normandie.

8. Summerburst i Sverige.

9. Golden Gate-bron, San Fransisco.

10. Filippinerna (!) Också en drömresa.

Likes

Comments

Gooood morgon, GOOOD MOOORGON från ett soligt Mallorca!! Nu är vi här hörni!!!

I lördags vid 16-tiden åkte jag in till Molly, för att sedan åka därifrån till flygplatsen i Jönköping. Vi fick skjuts av Mollys pojkvän och var i god tid till incheckningen. Jag hade aldrig flugit från Jönköping innan men det gick hur bra som helst!

Resan hit tog nästan 3 timmar och det gick hur bra som helst. Vi hade det så roligt och tiden gick verkligen så himla snabbt. Det var lite läskigt att starta men annars gick det bara bra och vi klarade oss från turbulens.

Vid tolv var vi framme på vårt hotell i Playa Del Palma. Vi bor typ mitt på en bargata och tre meter från stranden. Vi bor på ett "ungdomshotell" men det var myyyycket fräschare än vad vi trodde. Så nöjda!!

Här ser ni utsikten från vår balkong (!!)..

Och utsikten från vår frukost!! Vi mår såå braaa! När vi har fått i oss lite frukost ska vi ta oss an dagen. Det första målet är att köpa lite gott att dricka och hitta en plats att sola på, får se om det blir stranden eller poolen. Ta hand om er!!

Likes

Comments