Hej idag den 19 oktober har jag vart på jobbet. Nuvarande jobb är som business logisticer.
Konstaterar fakta inför framtiden är alltid bra. Om någon mot förmodan skulle komma förbi här och kika finns en regel. Inga kommentarer på stavning eller menings strukturer. Detta är ett fritt spelrum där ord är bara ord och det behöver inte vara rätt. Hela dagarna funderar jag kring hur ord ska skrivas och stavas och om det är rätt. Kommer personen som ser detta undra varför jag skriver fel, eller hur det kommer sig. Här är ett fritt spelrum. Inga regler med ord här.
Stänger kanske till och med av den där röda texten som finns.

Den här bloggen ska handla om att de är att vara människa. Börjar med min början på dagen. Snooozzzar as länge för jag kan. Snoozar in i det sista och måste ändå stressa. Springer ut genom dörren och hinner precis med tuben. Kommer till jobbet och upp i porten. Ingen där, får sitta som en hemlös utanför och vänta på att någon annan ska komma till jobbet. Hur ofta händer det ens att de inte är någon där vid 20 över åtta. Alla på de här företaget gillar verkligen att sova. Jag förstår dom men vem vill gå hem vid sex. Inte jag.

Lite om min jobb dag. Har gått igenom en massa, ska göra själv. Kommer ihåg en del och en del missar jag. Kanske inte så konstigt när det är din tredje dag. Inte heller när du blir observerad av allt du gör. Blir väldigt trött, hämtar en kaka. Har möte och väldigt sen lunch.... inte ätit frukost (som vanligt). Äter lunch och blir ännu tröttare. Äter en till kaka och håller på att somna framför datorn. Nyper mig i armen och så blir det bättre. Hemska energi dipparna, ändå hämtar du en till kaka som en drog. Bara för den där lilla extra kicken som gör de lite bättre för stunden.

Får åka hem, handla toalettpapper. Viktigt att inte glömma, det finns ingen du kan skrika på för hjälp. Något du inte tänker på när du precis flyttat. Om du sitter utan toapapper, då sitter du verkligen utan toapapper om du inte vill skrika på grannen för hjälp. Tänk om dom i porten några meter bort kunde veta att bara några meter innanför den där dörren sitter jag på toa med öppen dörr. Konstig tanke, så nära men ändå så ovetande. Funderar på att gå ut och springa men både mörker och kyla samt latheten hindrar. Vem lurar jag ens. Sitter i soffan och helt plötsligt har du sett en halv film och ett annat youtube klipp. Klockan är tio och du måste fixa matlådan.Tycker synd om den som måste äta med mig imorgon med min tonfisk och advokado. Måste bara säga att ibland känner jag att livet känns meningslöst. Här finns jag i min lilla lägenhet på Östermalm. Jag har ett bra jobb och en fin familj men vad är meningen. Vad är meningen med att jag går till jobbet varje dag och sen hem och sen samma sak igen. Ibland känns de som att de är på låtsas allt. Vem tilldelar en det här livet och varför finns de 22 åringar som går på tågen och här är jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments