​Eftersom jag är med i olika forum på Fejjan kommer det ibland lite bra saker i mitt flöde. Valde ett kort ur en orakelkortlek, Gudinnornas vägledning igår och fick följande tolkning:

Yemanya- Gyllene tillfälle

”Viktiga dörrar öppnas för dig nu. Gå in genom dom.”

Budskap från Yemanya: Livet rör sig i vågor, precis som tidvattnet i havet. Allt handlar om rätt tidpunkt, så när en möjlighet dyker upp måste du hoppa i där och då. Allt du har gjort för att förbereda dig kommer att finnas med dig. Om du tvekar och skjuter upp det så kommer ett nytt tillfälle att infinna sig, på samma sätt som tidvattnet ständigt kommer in och drar sig undan igen. Liksom havet är livet fullt av variation och skönhet. Njut av att uppleva dess olika faser och låt all tveksamhet sköljas bort. 

Alternativa betydelser: Tveka inte, det här är rätt sak att göra. Dina böner besvaras. Förbered dig på en stor och lyckosam förändring. Fira din framgång. Var viss om att du är kvalificerad och redo för den här nya möjligheten

Detta tolkar jag som att jag kan vara lugn i mitt jobbbyte och bara invänta det. Längtar till allt är klart och jag vet NÄR...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag har varit ute och gått varje dag sedan 21 december med bara tre undantag. Två av dem tog jag crosstrainern istället och i fredags tog jag faktiskt en vilodag. Idag var en sådan dag så det fick bli inomhusträning. Jag ORKADE inte klä på mig mängder av kläder och ge mig ut i all nysnö. Resultatet blev bra- 45 minuter och ett avsnitt av Hela England bakar. Med hjälp av ett par sidor på nätet räknar jag ut antal steg, steglängd och kan på så sätt omvandla mina träningsminuter till kilometer. Det är lite roligt att ha koll på hur många mil det faktiskt blir, även om vågskrället verkar öka i takt med antalet mil. Funderar faktiskt på att ringa vårdcentralen för att undersöka sköldkörtelproduktionen.

http://www.mabra.com/motionstabell-sa-mycket-forbranner-du/

http://www.stegraknare.se/

Likes

Comments

Min dagliga morgondrink- Activize och Basic. Känner inte att dagen har startat utan den. Efter den här pulspromenaden i nysnön ska jag ta mig en Restorate också- se om den hjälper till att skjutsa på viktnedgången. Är så himla nöjd med produkterna och önska att fler vågade/ ville prova. Undrar ibland om det inte är så att de gillar att gnälla och klaga eftersom de inte tar chansen till välmående. Sen förstår väl jag med att det inte passar för alla, men att avfärda det innan man testat och faktiskt få en chans till bättre mående - ja då får de skylla sig själva!


Likes

Comments

​Är lite trött och less just nu. Jag har sedan nyår knallat 4.3 mil. I bitande kyla, i snöovädaer- ja you name it. Innan jul gick jag också. Varje dag. Vad hjälper det då? Vågen visar UPPÅT. Suck. Jag vet att man äter annorlunda under jul- och nyårshelger, därför har jag börjat logga det jag äter. Börjar bli uppgiven, men har bestämt mig- JAG SKA INTE GE UPP!

Likes

Comments

​Innan jul fattade jag ett beslut och sa upp mig från mitt jobb där jag varit 4.5 år. Lång uppsägningstid har jag, men det kanske går att sluta tidigare om det går att få fatt i någon till min tjänst. Jag tjuvstartade lite och var med 1.5 dag den här veckan, på gott och ont. Under mitt jullov har tankarna varit lite splittrade- har haft både dåligt samvete för mina elever, men också spänd förväntan inför det nya. Jag har analyserat en hel del och funderat på varför jag byter jobb. Nu går jag från klarhet till klarhet och kan konstatera att på det nya jobbet finns en möjlighet att tänka, samarbeta, växa och utvecklas. Jag kan konstatera att jag växte ur mitt gamla jobb och hade nog stressat ihjäl mig och fortsatt vara frustrerad och trött istället för att komma hem och vara fylld av energi. Ser dessutom fram emot att ha ett samarbete med en kollega som liksom jag pluggar:)

Likes

Comments

​Ja det är väl ingen som har kunnat undgå är det är lite friskt ute. Jag har varit ute och gått alla daga utom en sedan 21/12 (den dagen stod jag på crosstrainern i 44 min). Det har varit träning i ridhuset i två dagar så jag bestämde mig för att gå hem igår- 8 km blev det. Mörkt var det, men rätt trevligt. Jag lyssnade på Kjell Enhagers vinterprogram. Gillade hans sommarprogram men det här var Wow! Var lyrisk. Ska lyssna på det en gång till när det fått smälta lite. Bestämde mig igår att jag skulle gå samma väg idag- men i dagsljus. Råkade vara -15, men har jag bestämt mig så har jag. Det var skönt när jag gick men jag blev väldigt varm. Fikade i cafeterian i ridhuset och svalnade av. Sedan var det att stå i kalla ridhuset hela eftermiddagen och hjälpa till att höja och sänka hinder när flickorna red. I grupperna efter varandra förstås. Väl hemma visade termometern på -18 så hästarna fick stå inne och ta tidig kväll. Jag är i alla fall nöjd med min motionsinsats detta lov och har inte ätit godis eller fikabröd på hela TRE dagar nu. Jag har BESTÄMT mig.

Likes

Comments

När termometern ser ut så här, ändrade jag snabbt dagens motionsplan. Hundarna var bara ut och vände så jag plockade bort tvätten från min "tvättställning"...

... och vad hittade jag där? Jo min gamla kompis. Ett avsnitt av Dessertmästarna blev det medan jag trampade. Jobbigare än min vanliga promenad!

Likes

Comments