• En aldri så liten lufte tur

    " - FJELL FESTNING - God søndag, dere! Det var skikkelig herlig å våkne opp i dag tidlig. Uthvilt og…"

  • Mine favoritt sanger

    " 🎵 BIG CITY LIFE // Mattafix SHAPE OF YOU // Ed Sheeran PARIS // The Chainsmokers PIECE BY PIECE /…"

  • BREAKFAST IN BED

    " MY FAVORITE BREAKFAST Grove rundstykker Speilegg Advokado og tomat Hva skal man egentlig skrive nå…"


- FJELL FESTNING -


God søndag, dere!

Det var skikkelig herlig å våkne opp i dag tidlig. Uthvilt og klar for en ny dag. Tanken på at jeg ikke var fylla syk, så er det en deilig følelse å våkne opp til. Jeg fikset meg en deilig søndags frokost. Deretter gjorde jeg meg klar til å gå en tur sammen med familien. Jeg er akkurat kommet hjem fra turen. Senere i dag skal jeg også på trening og i kveld blir det hjemme laget Fastelavens boller. Jeg har ihvertfall fått gjort noe ut av dagen. Helgen i seg selv har gått ganske fort.

Håper dere får en fortsatt fin søndag ♥︎

Likes

Comments

🎵

BIG CITY LIFE // Mattafix

SHAPE OF YOU // Ed Sheeran

PARIS // The Chainsmokers

PIECE BY PIECE // Kelly Clarkson

TOUCH // Little mix

ON AND ON // Jim
Likes

Comments

MY FAVORITE BREAKFAST

Grove rundstykker
Speilegg
Advokado og tomat

Hva skal man egentlig skrive når man har vært vekk så lenge fra bloggen? Jeg har tatt meg en ukes blogg pause. Jeg har ikke hatt noe motivasjon til å blogge. Hvor i alle dager har det blitt av motivasjonen og inspirasjonen hen? Det skjer gjentatte ganger, og det vet jeg. Jeg kan heller ikke skrive at jeg har en unnskyldninger på å ikke ha blogget strakt denne uken. Noen dager er bedre enn andre dager. Uker er bedre enn andre uker. Jeg derimot har vært sliten. Jeg har ikke hatt noe energi. Jeg tvinger kroppen til noe den ikke vil. Når man er i en sirkel, så lærer kroppen å bli avhengig av den. Den liker seg veldig godt der den er, og vil ikke slippes fri uansett om den er god eller vond. Ingen av dele er sunne å være avhengig av. Det er bare jeg som gjøre noe med. Jeg har så mye tanker og drømmer at jeg nesten ikke er tilstede.

- Denne uken har jeg ..

Jobbet, går hjem, sover, trening, gå turer. That`s it. I går fikk jeg tidlig helg, og siden det var så fint vær tok jeg tid til å sende en melding til venninnen min om hun ville være med meg på tur i det fine være sammen med hundene, og deretter spise et måltid sammen. Det er godt å komme seg ut, være sosial, og ta være på sine nærmeste.

...

Jeg sov altfor lenge i dag. Det var godt. Jeg følte nesten sånn at jeg fortjente å sove lenge denne ene dagen. Jeg sov til øynene mine våknet av seg selv. Jeg lagde meg en deilig lørdags frokost. Det er sent å si frokost, men i dag skal jeg rett og slett ingen steder. Denne helgen skal jeg prioritere at jeg ikke skal noen steder. Jeg ser ut av vinduet, det regner og det er grått ute. Det frister ikke å gå ut døren. I går var det super fint vær, og når jeg ser ut ser jeg været som trist. Det skal bli deilig å ikke gjøre noen ting denne helgen ihvertfall. 😊

Nyt helgen folkens, så snakke vi snart igjen!


Likes

Comments

I 2 UKER ...


· DUO MULTIPLEX MOISTURIZE ·

FUKTIGHETSKREM


Jeg har prøvd alt mulig. Alt i fra forskjellige produkter som - Basiron, acne "vann" som påfører kvisene, acne såpe, tabelletter (skinrepair), osv. Jeg har også brukt noe som heter Basiderm - Oily & blemish prone skin og Basiderm fuktighets krem. Det er synd at ingen av produkter har hjulpet huden min til noe særlig. Det kommer kun nye og flere kviser for hver dag. Nå kjenner jeg at jeg er lei. Jeg har til og med sluttet å bruke sminke fordi huden min er så full av kviser, og jeg ser jo nå at det ikke er sminken som gjør at jeg får kviser. Så hvor i alle dager kommer disse kvisene i fra? Det lurer jeg virkelig på. Jeg drikke mye vann, og spiser for det meste sunn mat omtrent. De siste ukene har jeg prøvd et nytt konsept. Der er skikkelig deprimerende å se at det propper ut nye vulkaner i trynet mitt annen hver dag. AME PURE kjøpte jeg for noen uker siden. Jeg ville teste noe nytt, og kanskje det skulle hjelpe for problemet. Det er ikke moro å gå rundt å ha vondt i ansiktet når man har kviser.

Jeg måtte vente til kvisene ble redusert bort fra huden, før jeg kunne starte hele behandlingen hjemme. Derfor startet jeg i 2 uker med denne fuktighets kremen fra Amer Pure. I dag har det gått 2 uker så i kveld skal jeg begynne å rulle fjeset mitt med Cit face roller i 2 mnd annen hver uke. Jeg er spent på resultatet på før og etter. Jeg gleder meg til å vise resultatet når den tid kommer.· CIT

FACE

ROLLER ·Face roller : Jeg bruker 0,5 mm. Den passe for min hud.

Collage Therapy Gel : Fjerner urenheter, ytrer stress, motvirker utbrudd.

Desinfiserer : Rengjør roller, før bruk sånn at det ikke kommer bakterier i huden.Har du vært borti noe sånt før?

Likes

Comments


JAKKE FRA H&M
GENSER FRA CARLINGS
SMYKKE FRA H&M
NY BUKSE FRA GINA TRICOT
VESKE FRA OLYMPUS
SKO FRA DIN SKO


Hei, og god helg folkens! Jeg trengte meg 3 dagers pause fra alt egentlig. Denne uken har jeg ikke gjort noe interessant utenom å få trent litt, og vært på jobb. Uken har vært en stressende og slitsom uke. Jeg er så glad for at det er helg nå, og at i går var det fredag. Jeg tok meg en liten tur ut med noen venner, denne helgen også. Det var super hyggelig å se folk igjen. Jeg hadde en topp kveld i går med god stemning. Resten av dagen i dag skal gå til litt rydding og litt sånn. Også skal resten av helgen nytes. Det er så godt med helg!

Vi blogges! Ønsker dere en flott helg videre ♥︎

Likes

Comments

God kveld bloggen. Håper dere har hatt en fin valentines day. 🌹🍫

I dag har vel de fleste fått blomster, sjokolader, kysser, klemmer, middags date og hjo og hei. Mens jeg, jeg har egentlig ikke tenk så veldig mye over på akkurat denne dagen her. For meg har det vært en helt vanlig tirsdag. Jeg har verken fått blomster eller sjokolade. Haha. Whatever. Den tid kommer en eller annen dag. Siden jeg er singel, og ikke hadde noe bedre å gjøre på etter jeg kom hjem fra jobb så har jeg trøstet meg selv litt med å spille the sims 4. Jeg kjøpte The sims 4 for noen uker siden. Kjøpte det bare for moro skyld i tilfelle jeg en dag ikke hadde noe annet å gjøre på, og denne dagen passet helt ypperlig å spille det spillet. En annen ting er at det er litt kjekt å komme tilbake til "gamle dager". Jeg spilte The Sims hverdag, hvert sekund, hvert minutt og hver eneste timer når jeg var liten.

Det venter en ny dag i morgen, kanskje det er på tide med litt søvn. God natt bloggen. Vi ses 😊

Likes

Comments

UKENS HØYDEPUNKT: Min nye tatovering. ♐

UKENS GLEDE: Jeg har vært så glad inni meg fordi det har vært knall fint vær hele uken, men det har vært kaldt. Gleden er at jeg har fått gått mye tur. ☀

UKENS SANG: On and On - Jim 🎵


UKENS OPPTUR: Jeg gikk opp Lyderhorn og jeg brukte 4 timer på å kommer meg både til, og komme meg på toppen av fjellet. 🗻

UKENS TANKE: Trene, og spise sunt 💪🍎


UKENS NED TUR: Ukens nedtur var at jeg måtte løpe til bussen fra Loddefjord terminal til Storavatnet terminal for å rekke både neste buss og kinoen på en lørdag. 🚌

UKENS FILM: Fifty shades of grey. 🎥

UKENS MATRETT: Hjemme laget pai som mamma lagde på fredag. 🍞

UKENS INNKJØP: Ny bukse og nye sko. 👟

NATTA 😊

Likes

Comments


· MOTE SHOW & FIFTY SHADES OF GREY·


I går var jeg på kino med Marte for å se filmen Fifty shades of grey som jeg bare måtte få med meg. Klokken 19:30 var det åpent for mini bar, underholdning, og moteshow. Vi kjøpte oss hver vår bong som vi kunne velge mellom det ene og det andre av drikke varer som vi fikk ta med oss inn i kinosalen. Jeg syns filmen var både morsom og spennende. Jeg skrev tidligere i går at det skulle bli en edru helg på meg. Etter kinoen tok meg og Marte en spontan tur på byen, så edru helg ble det ikke. Vi møtte på kusinen min, og dro deretter på Zachen sammen. Der ble vi værende resten av kvelden. Det var en hyggelig og koselig kveld på byen, selv om det ikke var planlagt.

I dag er det også morsdag. Gratulerer med morsdagen til alle mødre der ute!

Håper dere fortsatt har en fin søndag. 😊 Vi blogges!


Likes

Comments


DAGENS ANTREKKT-SKJORTE FRA LC WAIKIKI
BUKSE FRA GINA TRICOT


God dag, min kjære lesere! Denne helgen blir det en edru helg, sminke fri helg og hele pakken. Takk gud for det. Hele uken har jeg vært litt slitt, så det er litt greit å få ladet opp helgen sin av å ikke gjøre noen ting. Det blir litt mye hvis man skal drikke hver eneste helg. I dag har jeg ikke gjort så veldig mye i løpet av formiddagen, og nå på ettermiddagen. Tiden bare løper i fra meg. Akkurat nå sitter jeg faktisk inne i det fine været. Herregud, solen skinner og jeg sitter inne ... Jeg får faktisk dårlig samvittighet her jeg sitter nå. Jeg må nok ta meg en liten tur ut når jeg er ferdig med det jeg skal. I kveld skal jeg på kino. Jeg skal se Fifty shades of grey med Marte. Gleder meg til premiere festen, kino, og spise popcorn og snop.

Ønsker dere forsatt en fin lørdag. Vi sees! 😊

Likes

Comments


Hei dere😊 Endelig fredag! Tenkte det hadde vært kjekt å vise dere rommet. Det er en stund siden sist jeg la ut bilder av rommet mitt. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har ommøblert dette rommet her, opp gjennom årene. Jeg kan ikke huske sist jeg slet fra alle kanter inne på det rommet. Haha. Nå har jeg sluttet å bruke tiden min til å ommøblere rommet mitt, altså. Grunnen er at jeg aldri blir helt fornøyd sånn som jeg vil ha det.

Her får dere en liten smakebit på hvordan rommet mitt ser ut. Som dere sikkert vet så bor jeg fortsatt hjemme. 😊


Likes

Comments