View tracker

Hei, og god helg til dere alle. Jeg er nå hos Marte. Vi gjør oss nå klare til å ta oss en tur ut i kveld. I dag har jeg også fått lønningen min. Haha. Herregud, det å være uten penger i 6 uker merkes og kjennes. Jeg ville bare titte innom for å si hei, og legge ut kveldens antrekk. Gjenbruk funker som bare det.

Likes

Comments

Veldig ofte så er det veldig vanskelig å vite hva jeg kan blogge om. Derfor spør jeg dere om hva dere vil lese om. Jeg hadde satt stor pris på om dere kunne fylt ut undersøkelsen her. Dere trenger ikke registrere dere, eller skrive navn. Det er helt anonymt, og resultatet blir også vist.

Håper dere vil ta 1 minutt å fylle ut denne undersøkelsen Det hadde hjulpet meg veldig. ❤

Skriv gjerne en kommentar om det er noe spesifikke dere ønsker / kommer på 😊

Likes

Comments

Lenge siden sist..

Når jeg var på vei ut døren i dag fikk jeg meg et skikkelig "urgh". Snøen kom tilbake, og jeg som trodde virkelig at vi var ferdig med å få snø på vestlandet. Det er liksom ikke noe poeng med at snøen skal klistre seg til bakken når snøen ikke blir liggende i lengre perioder. men nå ser det ut som snøen blir liggende en stund. Jeg måtte pakke meg inn i boble jakke, og feile sko. Planen min var at jeg skulle gå til jobb, men istedenfor valgte jeg å vente på bussen i 15 minutter som aldri kom. Jeg klarte å komme tidsnok på jobb. Det er noe med dette været jeg ikke liker, og det er når det er køer på veiene og ingen kommer seg noen steder.

TIDLIG HELG

Deilig at jeg hadde kort da på jobb i dag. Jeg måtte ut å få meg litt frisk luft. Resten av dagen skal jeg bare slappe av å nyte helgen. Om en liten halv time skal jeg møte Marte som jeg ikke har sett på noen uker, og senere i kveld skal jeg ta meg en liten trenings økt. Det skal bli skam digg. 

Nyt resten av fredagen, så snakkes vi.

Likes

Comments

· TIPS TIL DEG SOM ØNSKER Å SLUTTE Å SNUSE ·


1. Kutt ut med snus med en gang. Ikke trapp med snusen et par ganger om dagen. Det kan både være vanskelig og ikke minst lurer du kroppen din, og fremdeles er avhengig av snus. Det er bedre å gå en helvetes uke uten snus, eller to.

2. Ta deg en tur på butikken. Kjøp inn alt du liker av mat, snop, potetgull og kos deg heller med det. Den første dagen var den verste etter min mening. fordi savnet og abstinensene er så stor at man holder på å sprekke fra alle kanter. Da er det greit å tillate seg selv å kjøpe seg noe godt i hverdagen.

3. Ønsker du å ikke legge på deg så ha heller med deg en pakke tyggis, drops tilgjengelig. Jeg anbefaler fisherman's friend. Og siden du ikke har snusen i leppen lengre, så frister det å spise absolutt alt hele tiden. Det er også lurt å ha en flaske vann tilgjengelig. Det gjør alt mye lettere, for da har du noe i munnen hele tiden.

4. Snuser vennen dine? Be vennene dine legge vekk snusen når dere er sammen, eller ikke ta i en snus rett foran deg den første uken. Det var sykt vanskelig å se folk ta seg en snus rett foran meg, men når går det helt fint.

5. Tenk positive ting, og tell ned dagene hvor lenge du har vært snus fri. Det sies at den første og andre uken er de verste når man først har sluttet, noe jeg er halvveis enig i. Alle som har bestemt seg for å slutte å snuse går igjennom 3 - 5 dagers helvete, men så går det faktisk "greit" etter det. Noen tidspunkter på dagen er verre enn andre, men nå er jeg overrasket over meg selv at jeg har vært snus fri i 30 dager.

Håper tipsene mine kan hjelpe noen som vil også slutte. Jeg må bare fortelle at det har vært en vanskelig prosess, men en befrielse å legge snusen på hyllen Det er helt fantastisk å være snus fri, og jeg håper at jeg klarer å holde ut resten av mitt liv uten. Jeg har tatt meg en snus når jeg har vært en tur på byen, men jeg har klart meg uten snus dagen etter. I dag er det 45 dager siden jeg sluttet å snuse, er det rart jeg er super stolt over meg selv.

😊

____________________________________________________________________________________________________________________________

Om ikke altfor lenge så stikker jeg på trening for alle første gang på 7 måneder. Trenings klærne er på alt, så nå venter jeg bare på at klokken skal tikke, og få i meg litt middag. Jeg og en kollega skal trene sammen i dag, så jeg er veldig spent på hvordan dette skal gå etter som jeg ikke ha trent på lenge. Jeg må si jeg har savnet å trene, så nå skal jeg endelig starte livet mitt med trening igjen.

Vi snakkes senere.

Likes

Comments


- NEW FAVORITE -· JATOWELL WELLNESS ·

Moisturizing Cream


Jeg har visst funnet min favoritt pleie for kroppen. Jeg klarer ikke beskrive hvor deilig denne bodylotion lukter, men jeg kan virkelig si at den lukter himmelsk. Vanligvis bruker jeg Biotherm sine kroppspleie produkter, men gjett om jeg har byttet ut den til denne Jatowell Wellness sin krem. Jeg fikk denne fine boksen i jule presang av min kusine i fjord, og jeg er overrasket over produktet. Jeg som blir ofte tørr fra topp til tå, og jeg trenger en skikkelig krem som gir huden min fuktighetsgivende fra tid til en annen. Det jeg liker så godt med denne er at den trekker seg inn i huden veldig fort, og ikke minst er at den lukter deilig, og at den gir meg rikelig med fuktighet. Jeg påfører denne kremen hverdag, etter jeg har dusjet kroppen.Likes

Comments

~ TUR I SKOGEN ~


Jeg sitter nå i sofaen med god samvittighet etter å ha vært en lang tur med Milla.. Resten av lørdagen går til å få slappet av, etter å ha vært første uken på jobb. Første uken har gått som regel greit. Det har bare vært litt tungt å stå opp til en hver tid hver morgenen. Neste uke, altså kommende mandagen skal jeg for første gang trene på treningssenter helt gratis, så det gleder jeg meg masse til.

Jeg har egentlig ikke så veldig mye å blogge om i dag. Heia A 4 livet. Snakkes!Likes

Comments

1. FINN EN BRA PLATTFORM!

NOUW! Når jeg først startet å blogge, så begynte jeg med blogg.no. Fordi det var så "enkelt". - Nå har ikke jeg blogget så lenge på nouw.com, men jeg elsker det. Først og fremst vil jeg si at på nouw.com er det lettere å fikse designet. Man slipper å måtte kopiere koder og HTML, noe jeg syns var bare ble rot på min forrige plattform. Her på nouw få du hjelp av de som jobber her med en gang om du sitter bom fast og ikke vet helt hvordan det skal gjøres, og det er mye lettere å bli anerkjent her inne, enn det er på blogg.no.

2. DU TRENGER IKKE BLOGGE HVER DAG

Du bestemmer selv hvor mye du skal blogge. Du mister ikke følgere av den grunn. Noen liker å poste 2-3 ganger om dagen, andre ikke. Noen liker å poste 1-2 ganger i uken, andre ikke. Gjør det som er best for deg.

3. IKKE STRESS OM STATSITIKKEN

Du blir ikke kjendis på 1 - 2 - 3. Ikke vær redd hvis det bare er få som klikker seg inn på bloggen din. Om noen måneder er du bare glad for at det er noen som følger bloggen din. Du kan foreksempel legge ut blogg innlegget på andre sosiale medier som - facebook, twitter, snapchat, instagram osv. For å vise at du også er tilgjengelig.

4. IKKE FØLG REGLENE

Det som er fint med blogg. Det er at det finnes ingen regler som du trenger å følge. Det er din blogg, og du gjøre akkurat hva du vil.

5. GODE TING KOMMER

Du trenger ikke stresse med å komme deg høyest på på toppliste. Du må bare jobbe deg oppover, og jo mer innsats du gjør med bloggen. Jo, mer godt kommer det ut av det. Bruk din tid.6. LEV ET LIV SOM ER VERDT Å BLOGGE OM

Det er mye enklere å blogge hvis du gjøre noe spennende ting. Kanskje det å bare ta seg en tur ut med en venn/venninne - dra på cafe, og ta med kamera ut på lufte tur. - så har du noe å blogge om når du kommer hjem.

7. LAG EN BLOGG SOM PASSER DEG

Det finnes så mye der ute. Finn noe som passer deg. Liker du interiør, så blogg om det. Er du nybakt mamma, så blogg om din hverdag, og dine hendelser. Liker du mote og sminke, så skriv om det. Det å bare skrive ned dine tanker, er en god begynnelse.

8. ALDRI GI OPP

Bruk kreativiteten, få inspirasjon fra andre bloggere. For det finnes så mange der ut som liker det samme som du gjør. Ingen kan bli for flink til å blogge. Det finnes så mye inspirasjon der ute, så ikke være redd for å ikke finne ideer. Og en ting til. Gi litt faen i hva andre mener og sier.

9. GJØR DET ENKELT

Ikke gjør det så kompliserte. Bruk enkle ord, setninger, farger, og innlegg. Det gir så mye bedre med bloggen.

10. HA DET GØY!

Det er bare en "blogg". Du skal ikke føle at du absolutt MÅ blogge hver eneste dag. Du skal blogge for å ha det gøy!

- LIK INNLEGGET HVIS DU LIKTE TIPSENE -

Likes

Comments


Hvem hadde trodd at snøen skulle komme i natt.. Ikke jeg. Typisk at det skal snø nå egentlig. Julen er forlengst over, men det er et vakkert syn å se snøen.

I dag startet morgenen egentlig helt greit. Det var selvfølgelig tungt å våkne opp i dag tidlig på en mandag. Jeg som ellers har sovet til klokken nærmet seg 11 på dagen i en hel uke i strekk, men også er det godt å komme tilbake til hverdagen og rutinene.Jeg skal treffe en venninne. Så nå skal jeg ta på meg skoene og jakken for å komme meg avsted for å nå bussen.

Vi snakkes!


Likes

Comments


Jeg føler huden min får puste igjen. Hver gang jeg skal sminke ansiktet mitt føler jeg huden ikke får puste. Jeg liker meg best uten sminke, uansett om jeg har noen kviser i fjeset. For hvem har vel ikke kviser i fjeset? Vel, denne ansikts masken fikk jeg til jul i fjord. Haha, rart å skrive det ordet << i fjord >>. Jeg er ikke den eneste personen som sliter med fett hud, og kviser. Jeg har slitt mye med kviser enn så lenge jeg kan huske, men om det er av for mye sjokolade spising, mensen, melkeprodukter eller hva nå enn måtte være, så kan en rengjøring i ansiktet kanskje være det beste. Jeg bruker ansikts maske når det er nødvendig for huden. Og særlig vis jeg har brukt sminke en hel dag. Føler jeg ikke får renset huden nok av å bare bruke våt servietter og sminkefjerner.Det finnes ikke bare en ansikts maske, det finnes mange forskjellige. Men hva er best for huden? Hva gjør denne masken? Jo, denne masken fjerner kviser, hud ormer, renser porene, og matter ned fet hud. Husk bare legg masken nøye sånn som det er på bilde, for da er det lettere å få masken av. Jeg har sett og hørt at noen syns masken er vond å få av, men om du påfører nok produkt så går det helt fint.


Likes

Comments

Gårsdagen ble en veldig fin feiring i år også. Det ble visst en fin start på det nye året allikevel. Jeg tok med meg kamera på festen. Det var god stemning og godt humør.  Når klokken nærmet seg 00:00 var det på tide å slå ut håret, å se på alle de fine rakettene. Minnerikt kveld, og et nytt kapittel er nå klar for å fylles inn med opplevelser, og håper på det beste på at 2017 blir et bra år. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Første dagen i 2017 startet utrolig bra. Jeg våknet opp med sol og blå himmel. For første gang på 6 måneder tok jeg på meg trenings klær, og tok meg en 2 timers tur ut i det fantastiske været vi fikk på selveste nyttårsdag, sant nok ble det fint vær i år også.

Hvordan feiret deres kveld i går?

Likes

Comments