Header

- SVETT, SPREK, KNALL & FALL -

Hei på dere! Jeg og en kollega var oppe på Stoltzen i går kveld. Å herregud det var lenge siden sist.. Nå begynner det å bli ganske mørkt ute på kveldstid også. Først og fremst så eier jeg ikke kondis. men jeg ga alt jeg kunne for å komme meg opp på toppen av Stoltzen. Den følelsen etterpå var helt fantastisk. I did it!

På vei nedover begynte vi å jogge et lite stykke, plutselig klarer jeg på en måte å trakke over at jeg faller forover på 4 "bein". Jeg var ned skrapt på begge hender og begge knær. Det gikk så fort at jeg fikk ikke med meg på hva som egentlig skjedde. Når jeg kom hjem måtte jeg bruke min tid til å rense og styre på med sårene. Som om jeg ikke var trøtt og sliten etter turen. O-m-g! Det skal fort sies at det ble lite søvn på meg i natt for å si det slikt. I natt hadde jeg ubehagelige smerter, og det har jeg fremdeles enda. Blir jeg ikke bedre i løpet av helgen, så må jeg nok en tur til legen 😒 Jeg holder meg hjemme i dag fra jobb!

Håper dere får en fin fredag & god helg! ♥


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

1. Jeg elsker å gå uten sminke - til og med når jeg drar ut på byen. Kanskje litt leppestift på munnen, det er alt. Jeg syns det er stress å måtte sminke seg.

2. Før var jeg veldig kresen på mat, men nå kan jeg nesten spise det meste. For eks: fisk - jeg taklet ikke fisk før.

3. Jeg kan lett bli påvirket av andre, men er det en ting jeg ikke syntes noe om. Da står jeg hell,er for det!

4. Jeg har blitt helt dilla på å drikke te hver kveld. Det er godt for sjela.

5. Jeg må ha smør på alt som går an å spise & rømme. Før var jeg helt forelsket i ketchup. Jeg måtte ha ketchup på alt, og nå har jeg byttet ut ketchupen til rømme og det har jeg gjort i 2 år nå.

6. Jeg har kort lunte. Jeg sier meningene mine rett ut uten å tenke meg om og er ikke redd for å ha meninger! For alle er forskjellige og har hver vår smak.

7. Er det en ting jeg MÅ gjøre før jeg lager meg egg til frokost eller til et måltid så må jeg ta vekk den hvite strengen som henger fast i egge plommen.

8. I uke dagene har jeg vært utrolig flink til å ikke spise smågodt. Noe jeg gjorde ofte før - Jeg har blitt strengere med meg selv. Det skal kun spises noe godt på lørdagene hvis det frister med litt søtt på en lørdags kveld.

9. Jeg er ikke flink til å planlegge, men skal jeg noe eller skal reise et sted - så planlegger jeg gjerne 3 måneder i forveien minst. Jeg er også veldig ubesluttsom til tider.

10. Jeg liker godt å være alene i mitt eget selskap - chille foran tv og bare slappe av. Noen ganger trenger man alene tid for seg selv! Flere enn bare meg som liker litt alene tid innimellom?


Likes

Comments

Hei flottinger! I dag har jeg en fri fra jobb. Det er så kalt en planleggingsdag, men siden jeg har gjort mine oppgaver som forbinder med planleggingsdagen så får jeg gjort mye annet som skulle ha vært ferdig for lenge siden og litt husarbeid må til på denne mandagen. Det er sykt deilig å ha en slik fri dag, og samtidig at uken blir kort. I dag er det også valg dag - så husk å bruk stemmen din! Jeg forhåndsstemme for 2 uker siden, så jeg har allerede gjort det.


TO DO LIST:

Husarbeid må til en gang i blant.

Gå tur med MIlla.

Få inn litt inspirasjon på bloggen.

Resten av dagen har jeg ingen planer.


Vi ses!


Likes

Comments

23:30

Hei dere! I går var jeg i bursdags vors hos en venninne. Det var pyntet på bordet, ballonger, bursdags hatter, og det ble servert jelly shots til gjestene og det var god stemning. Vi var vel rundt 20 stykker rundt bordet. Utover kvelden valgte jeg å dra hjem rett etter vorset. Jeg ble med inn til byen og da var klokken bare halv tolv. Det er virkelig ikke meg å dra hjem så tidlig, men sånn er det. Jeg føler ikke lengre å dra ut på byen for å si det sånn. Merkelig, men sant. Jeg er alltid den som pleier å være den siste som går. Det var hyggelig å se igjen alle kjente, men jeg følte der og da at jeg ikke orket å holde ut til klokken halv tre på natten. Noen ganger trenger man bare en liten pause.

Håper dere alle får en fin søndag! Vi snakkes ♥

Likes

Comments

KOSTHOLD FRA TIGHTS.NO


Protein breakfast Cereal
Nocco Caribbean
Freeze dried - Strawberry
Jack3D
Combat Crunch - Cookies cream
Combat Crunch - White chocolate raspberry
Combat Crunch - Cinnamon twist
Chocolate brownie
Chew chew Bar
Syntha-6 edge - Vanilla Chocolate
N!ICKS sport - crunch - Chocolate
Bounty protein
Fit clean
3x Tea

Likes

Comments

BLACK TOP & MOLLY JEANS


Jeg føler det mangler noe. Det føles ut som jeg ikke har hatt helg. Det var så vidt jeg ikke klarte å våknet opp av meg selv i dag morges. Trøtt og sliten etter helgen og skulle trengt meg en dag til. Slitsom dag har det også vært når man er ute i flere timer i en hele dag på grunn av fint vær. Jeg skal ikke klage på været, for i morgen skal det begynne å regne. Resten av dagen skal jeg bruke dagen til litt fornuftig og det er å få ryddet litt og ha litt oversikt over litt små ting. Uansett hvor mye man kaster. så er det en hel brøkdel igjen som skal sorteres.

Likes

Comments

BLÅ TUR 2017

Hei dere! I går var det en vellykket lørdag. Som dere sikkert vet så var jeg på blå tur med jobben. Dagen startet med at jeg måtte tidlig opp for å møte presis i byen klokken 11:15. Vi ble delt inn i 2 lag. Jeg fikk en glede av å oppleve Escape room. Det å være inne låst i 60 minutter og løse en oppgave var både avansert og veldig spennende. Tiden gikk så fort at jeg merket ikke at jeg var inne låst i 60 minutter. Det ble også en liten rebus og en liten drikke pause før ferden gikk videre til neste post. Til syvende og sist skulle vi ta bussen, til StorAvatnet og når vi kom frem ble det piknik i skogen - et lite måltid og noe i glasset. Til slutt havnet vi på et lokal i Alvøen. Hele gårsdagen ble fylt med minner, latter, dans, og mye lek og moro. Kamera ble selvfølgelig med meg overalt. Jeg kan ikke si noe annet enn at det ble en vellykket dag og synd at jeg sitter inne på en søndag med hangover i dette nydelig været. Jeg våknet opp med sminke og sår på armen så det sier vel litt at at jeg hadde det skikkelig gøy i går. Jeg glemmer tid og sted nå, så resten av dagen skal nytes på det fulleste.

Håper dere fortsatt får en fin søndag!


Likes

Comments

HOODIE FRA JUNKYARD

Høsten, den deilige høsten! Jeg har virkelig savnet deg! Hva er det som er så deilig med høsten egentlig? Og hva skal til for at motivasjonen og energien skal være på topp? Jo, det er så klart den friske luften som jeg kan puste fritt. Jeg har på en følelse at jeg får mer energi i kroppen. Jeg blir mer avslappet, og jeg kan jobbe med mitt. Se på de flotte fargene som faller ned fra trærne. Å, nei du høst - Du er mildt sagt den fineste tiden på året! Du gir meg energi! Dette er en dag jeg sent vil glemme! I september har jeg mye som skjer på agendaen min denne måneden. Jeg skal prøve alt jeg kan for at denne måneden skal bli riktig så fin.

🍁🍃🍂

MINE MÅL I SEPTEMBER

- I morgen skal jeg på blå tur med jobben!
- Feire bursdag til en venninne. om en ukes tid.
- Feire bursdagen min i slutten av september.
- Få unna gjort en skikkelig høst renhold på rommet mitt.
- Få inn motivasjon, energi og inspirasjon.
- Jeg blogger fortsatt, men i det siste så har jeg vært ufattelig dårlig til å oppdatere bloggen. Jeg har mine perioder. Men, denne gangen vil jeg prøve å holde det gående. Publisere innlegg helst hver dag.

Det er fint å ha noe man kan strekke seg etter, og det er nettopp det jeg gjør. Og få skrevet det ned. Dette er en av de få tingene jeg skal ha som mine mål fremover.

Har dere noe mål?


Likes

Comments