• Dagens lunsj

    " JEG SITTER HELT ALENE Jeg har akkurat vært hos legen. Jeg er fortsatt sykemeldt og nå er jeg i bye…"

  • Rose gold brushes

    " THE SECRET TO PERFECT MAKEUP 1. WATERPROOF - LIP LINER 2. MATTE LIPSTICK - WEEKEND 3. SUPER MATTE …"

  • ...

    " God kveld bloggen! Nå er jeg hjemme etter en helvetes tur opp på Stoltzen. Jeg og en kollega tok t…"

JEG SITTER HELT ALENE

Jeg har akkurat vært hos legen. Jeg er fortsatt sykemeldt og nå er jeg i byen for å spise meg en deilig lunsj. Jeg sitter på en cafe og tenker. Jeg ser ut vinduet, det regner. Jeg ser menneskene som løper fra alle kanter, mens jeg sitter helt alene å nyter en deilig lunsj. Akkurat nå nyter jeg livet. Alle trenger sånne dager der man bare kan sitte seg ned å puste fritt. Det er akkurat dette jeg trenger å gjøre i hverdagen. Jeg trenger en dag der jeg kan nyte friheten for meg selv, jeg trenger å komme meg vekk, jeg trenger å få andre tanker i hodet, jeg trenger en sånn dag der ingen trenger å mase på meg. Jeg har så mange drømmer som jeg går å tenker på hver eneste dag!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


THE SECRET TO PERFECT MAKEUP


1. WATERPROOF - LIP LINER
2. MATTE LIPSTICK - WEEKEND
3. SUPER MATTE LIP CREAM - LIVE &LOVE
4. SUPER MATTE LIP CREAM - PASSION
5. LIPSTICK REMOVER - OIL
6. 10 ROSE GOLD - BRUSHER


I går fikk jeg en pakke i posten fra Makeup mekka. Det må jeg si er min favoritt nettbutikk når det kommer til sminke og sminke koster. Det jeg aller aller aller mest elsker er at produktene ikke koster så veldig mye. I hvert fall når makeup mekka har salg og at varene kommer etter noen få dager. Jeg gleder meg til å teste det jeg har kjøpt. #makeupmekka #makeup

Har du prøvd kostene fra Makeup Mekka?

Likes

Comments

God kveld bloggen!

Nå er jeg hjemme etter en helvetes tur opp på Stoltzen. Jeg og en kollega tok turen opp sammen som planlagt. Planen våres er å gå opp trappene en gang i uken, men vi har ikke tatt turen opp sammen på en god stund. Å herregud, det var tungt å komme seg på toppen i dag kjente jeg. Jeg trodde ikke jeg var så dårlig form eller så er det bare kroppen som sier den ikke "orker" mer. Jeg går ikke et skritt mer når jeg ikke får puste skikkelig, så det ble en god del puste pauser underveis. Jeg klarte ikke holde takten i 5 minutter, men jeg klarte å komme meg opp på 24. minutter og 35 sekunder. Jeg er ikke skuffet, for da har jeg noe å tenke på til neste gang. Jeg er bare stolt over hva jeg fikk til i dag. Det var nå bare 1 minutt forskjell fra sist gang jeg var oppe. Jeg skylder på at jeg ikke har trent på 3 uker. Festing i helgene tar knekken på musklene mine at det finnes ikke lengre noe muskler i meg. Jeg skulle gjerne ha tatt meg en treningsøkt, men det har fristet lite for å si det sånn. Når du merker at kroppen stritter i mot, så har du en viss aning på hva som går opp i hodet ditt. I det siste har jeg vært veldig sliten. Immunforsvaret føles ut som den begynner å svekkes. Jeg har hostet, og har vært veldig tett i nesen. Super digg!! Nå skal jeg spise meg litt kvelds mat, så skal jeg rett i dusjen etterpå, og etter det skal jeg ligge meg under dynen.

BLOGGES I MORGEN - GOD NATT ❤

Likes

Comments

🚬 Jeg skulle aldri ha snust! Det eneste jeg gjør i dag av, er å fest snuse. Det holder mer en nok for meg. Det har både vært vanskelig å slutte, men samtidig utrolig godt. Det er MYE penger som har blitt kastet ut av vinduet opp gjennom årene.

💪 Ikke gi opp! Alle har en vanskelig periode noen ganger og noen ganger må man bare ta dagene litt etter litt.

👩 Øyenbrynene dine ser ikke ut!

👯 Ta vare på de gode vennene du har, de som virkelig bryr seg om deg og stiller opp når du trenger dem.

💑 Vanessa, du trenger ikke sminke deg hverdag for å se perfekt ut. De guttene som liker deg på grunn av kroppen er ikke skikkelige gutter, og det vet du veldig godt. Tar de deg ikke for den du er, så fortjener de deg ikke. De er kun ute etter èn ting. Gutter blir heldigvis modne med årene de også. I hvert fall de fleste. Det er ihvertfall ikke vits i å stresse.

👧 Det finnes bare en Vanessa der ute. Du er deg selv, og ingen andre.

👘 Du vet også godt at du ikke trenger å kjøpe MER klær enn det du har, men allikevel unner du deg et par klesplagg.

🍺 Du begynte å feste og drikke i en tidlig alder, men jeg er stolt over at du satte deg en grense allerede da du fylte 19 år. I dag er du mer modne og vet hva som er best for deg.

🍀Familie er utrolig viktig, og det vil du en dag innse.

😝 Alt i alt bør du være glad for at du utnyttet ungdomsårene dine med å være en fjortis. Du hadde det i det minste gøy, det var både gode og vonde dager, du skapte minner, lært av dine egne feil og erfaringer, du vil bli glad i senere tid. Du angrer ikke som 22 åring, du vil ikke angre på det noensinne. Man har bare et liv, og det livet skal fylles med både gode og vonde minner. Plutselig er du voksen, og må ta ansvar!

...


Likes

Comments

BUKSE FRA GINA TRICOT // KJOLE FRA BIKBOK // BLUSE FRA H&M // TSKJORTE FRA BIKBOK

Likes

Comments

Contains affiliate links


NO MAKEUP
NO FILTER


Disse buksene må være en av de beste buksene jeg har gått med. Stoffet er behagelig og myk. Buksen sitter godt på kroppen. Jeg har aldri skjønt meg på jeans. Jeg har kun brukt for det meste H&M tights i lang lang tid opp gjennom årene, og jeg ser jo nå at det er kvaliteten som har mye å si. Disse buksene varer lengre enn du aner. Derfor var det på tide å kjøpe noe nytt til meg selv. Jeg elsker buksene og jeg angrer ikke et sekund når det kommer til Molly High Waist jeans. Jeg er så glad for at kusinen min tipset meg disse buksene. Fordi jeg er totalt forelsket. 😍

Buksene fåes kjøpt på Gina Tricot eller på nettbutikken HER.


Likes

Comments

Likes

Comments


• NEW OUTFIT •


Nå venter jeg på at noen venninner av meg skal komme en snar tur innom meg og deretter bli kjørt på forspill. Jeg ville bare titte innom bloggen for å vise dere kvelds antrekk. Dette må jeg nesten si er blitt - det nye meg. Trodde aldri jeg skulle kle rødt, men jeg digger det og jeg digger fargen.

ØNSKER DERE EN FORTSATT FIN LØRDAG ❤


Likes

Comments


- NIGHT OUT -THIS IS IN MY PURSE


Når jeg drar ut så prøver jeg å ha minst mulig ting med meg. Jeg er en person som er veldig flink til å passe på tingene mine, men skulle det skje at jeg mister tingene mine iløpet av kvelden kan jeg love dere at jeg får panikk anfall. Derfor prøver jeg å ta med meg minst mulig ting ut døren ... because we never know us girls. I vesken har jeg med meg - isadora kost - smashbox pudder & anastasia matte lipstick for å friske opp ansiktet. Det spørs litt om jeg bruker veske eller ikke den kvelden. Som oftest bruker jeg ikke veske fordi jeg syns det er mega stress. Derfor har jeg kun med meg - mobil - mobil lader - og bankkort. Det er egentlig alt jeg trenger de neste 3 timene jeg er ute på byen. Jeg holder ut!


Likes

Comments