WEEKEND TRIP TWO TO PARIS

★★★

Jeg har meldt meg på årets konkurranse. Dette er en fin mulighet for både meg og bloggen på å forbedre meg på en 30 dagers utfordring. Vinneren stikker av med en tur til Paris sammen med en venn. Konkurransen starter 22. Januar - 20. Februar. Jeg er så glad for at nouw kom med en skikkelig glad nyhet for oss bloggere. Ny start, og nye muligheter!

Nå som jeg har vært altfor lenge borte fra bloggen så vil jeg gjøre en aldri så liten inn stats av hverdagen min. Rett og slett for å kickstarte året på nytt. I 2017 gikk det ikke akkurat som jeg forventet, men i 2018 har jeg virkelig et sterkt ønske om å bli mer aktiv og kreativ dette året. Dette året er det mye som skjer på agendaen og mye i vente. Og nå som jeg har en god mulighet til det, så er det vel bare til å kjøre på. Eller hva? Jeg gleder meg til å sette meg ned til å planlegge de neste 30 dagene. Det jeg håper på å få ut av denne utfordringen er: For det jeg brenner mest for, er alt fra: mote, interiør, tur i skog og mark., og bl.a diverse ting som faller meg inn i min hverdag. Jeg ønsker også på å bli enda bedre på bilder, og ha enda bedre oversikt og struktur i innleggene mine.

Ønsker alle bloggere der ute lykke til med utfordringen!

#nouw30daychallenge

For å være med på konkurransen av #nouw30daychallenge er det bare til å trykke HER

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

MANDAG

Jeg skal på jobb intervju.

TIRSDAG

Fylle dagen med å gå tur.

ONSDAG

Fylle dagen med å gå tur.

TORSDAG

Jeg skal på et annet intervju.

FREDAG

Fri fredag ♥ Lage en god fredags middag sammen med familien

LØRDAG & SØNDAG

På lørdagen skal jeg til frisøren og da skal jeg både farge og klippe meg. Litt usikker på hva mer som skjer i helgen

Likes

Comments

A slight update - 2017

del 2

JULI

TYSNES

♥ Handling, pakking, mat, og alkohol på kun 4 dager. Ting måtte planlegges i forveien. Jeg ble nesten litt usikker på om jeg pakket med meg for mye ting eller for lite ting, men det var akkurat passe. Opplevelsen på Tysnes var både positivt og et rent helvete, men mest av alt så var det en uforglemmelig opplevelse. Jeg møtte både kjente, bekjente og nye og gode mennesker på turen. Jeg ble plutselig mat lei etter 4 dager med pølse i brød. Så jeg håper virkelig ikke det skjer nesten gang jeg drar dit igjen. Haha. Dette skal oppleves en gang til og det gleder jeg meg til. Tysnes 2018 - her i come! Nå kan bare sommeren komme!

AUGUST

GJENSYNSGLEDE

♥ Det var så godt å endelig møte venninnen min igjen. Vi spiste på isushi, og dro videre inn til byen for å ta oss aldri så liten øl i hånden. Perfekt sommer dag i august.


SEPTEMBER

BURSDAG

♥ Alltid like kjekt med bursdag. Jeg ble hele 23 år. Tiden flyr altfor fort.

OKTOBER

DANSKE BÅTEN

♥ Turen til danskebåten ente virkelig i en katastrofe. Meg + bølger = høre virkelig ikke sammen for å si det sånn. Tok både reise syke tabelletter og reise bånd, men ingen av delene funket. Så både meg og en venninne lå omtrent i sengen igjennom hele turen. Eller jeg var i hvert fall litt oppegående mellom slagene. Det blir dessverre ingen neste tur med danskebåten og det er jeg jaggu meg glad for. Første og siste tur :-)

NOVEMBER & DESEMBER


- SHOW & MIDDAG -

♥ I november var jeg på min aller siste julebord med jobben. Jeg fant ingen bilder fra den kvelden, så lurer litt på hvor de har tatt veien.

- JULEBORD MED VENNER -

♥ I desember ble det julebord med venner på Jacob Aall og på Duggfrisk

...

JEG MÅ VIRKELIG SI AT 2017 HAR VÆRT ET SPENNENDE OG INNHOLDSRIKT ÅR.,OG JEG HÅPER DET FYLLER LIKE MYE MINNER OG OPPLEVELSER SOM 2017. 😁

Likes

Comments

NELLY.COM

Siden det er januar salg så har jeg i disse dager sittet meg ned å bladd igjennom Nelly sine salgs varer på nettet. Jeg fant noen fine skatter som er på vei hjem. til meg og som jeg håper på at de passer. De hadde masse flott på salg, men må absolutt begrense meg litt hvor mye jeg kan kjøpe inn av klær. Akkurat nå følte jeg trengte noe nytt og en liten smule forandring i klesskapet. Så, hva syntes dere? Jeg er også spent på vippe serumet jeg bestilte inn. Noen som har prøvd den?


Likes

Comments


A slight update - 2017

del 1


JANUAR

- HYTTE TUR PÅ TYSNES -

♥ I begynnelsen av 2017 var jeg og Marte på hytte tur på Tysnes. Herlighet for en fin gjeng vi var, og ikke minst var det deilig å koble av. Det var virkelig en gøyal helg i januar.

FEBRUAR

UT PÅ TUR, ALDRI SUR

♥ På toppen av Lyderhorn.


MARS

MIDDAG MED JENTENE

Friday`s med jentene. Det å kunne sitte å prate sammen på en restaurant er utrolig koselig ♥ Det må så klart gjentas!

APRIL

BURSDAG

I april ble hele familien invitert i bursdags besøk for min tante. Der ble det servert deilig middag og dessert. Kvelden ble fylt med god stemning og på slutten av kvelden endte vi ungdommene på byen.

MAI

KONFIRMASJON

♥ I mai var jeg i konfirmasjon til min fetter. Hele familien var samlet, god mat og god stemning - og ikke minst været. Herregud se på den fine utsikten.

ARIANA GRANDE

♥ Det beste minne i 2017, det var når meg og Marte reiste til Oslo. Det gikk ikke helt opp for meg at jeg ble invitert med på tur sammen med Marte. Hun vant 2 billetter via radio og vi var dønn i ekstase. Jeg var så heldig som fikk være med på den turen. Finere venninner finnes det ikke. Vi hadde planlagt i lang tid på hva vi skulle ha på oss og hva vi skulle gjøre når vi først var kommet til Oslo. Det ble litt shopping og se rund omkring i hovedstaden. Det var tross alt første gang jeg satte mine bein i Oslo. Herregud det var magisk opplevelse. Helgen gikk så for at det nesten var litt trist at det plutselig var over.

SIGHTSEEING I OSL♥

♥ Bare noen uker senere reiste jeg til Oslo med familien. Da var jeg plutselig back in track i hovedstaden. Vi hadde jo plutselig 4 dager fri på grunn av helligdager osv. Det var rett og slett helt nydelig. Det var sommer i Oslo! Vi dro rett og slett på sightseeing i hele 4 dager, og ikke minst ble jeg mer kjent med hovedstaden. Den fineste opplevelsen var når vi var på Wallans på kvelden. Det var god stemning det!

Mai måned må nesten være en av den beste måneden. Jeg har gjort så mye og det trodde jeg virkelig ikke jeg hadde.

JUNI

GRILLING + VOLLEYBALL MED VENNER

♥ Nesten hverdag var det fint vær i juni så da kunne vi bruke tiden vår på å nyte solen. Det beste som finnes er å kunne grille ute på en sommerdag. Kose seg, og hygge seg og være sosial. Så det ble mye grilling i juni og det var bare topp stemning.


Likes

Comments

HELLO 2018

Hei, og godt nyttår ♥

Jeg håper dere hadde en fin nyttårsfeiring. Jeg feiret kvelden min sammen med noen venner. Ellers har jeg kun slappet av på slutten av 2017. Jeg hadde en veldig fin julaften sammen med familien. Ingen planer, og ikke noe å stress.e for. Å herregud som tiden har flydd. Nå er vi kommet inn i det nye året, og jeg har mine nyttårsforsetter som jeg fremdeles prøver å holde ut. Vi blogges!

Likes

Comments

♥️ Fortsette å spare penger. Det er så viktig det. Hvis ikke så kommer man ingen vei uten å spart noen kroner her og der. Kommer langt med å spare!

♥️ Starte med å komme seg i form. Den siste tiden har jeg vært så sykt dårlig på å komme meg ut i naturen. Derfor må jeg skjerpe meg.

♥️ Spise sunt og drikke mer vann i 2018.

♥️ Hva skjedde med bloggen? Motivasjon begynner å komme seg litt etter litt.

♥️ Jeg skal bli flinkere å ta vare på meg selv og ikke minst motivere meg selv.Likes

Comments

THIS MONTH

NOVEMBER

1. GOT2 Glued Blasting Freeze Mini Hairspray

2. Beautaniq Beauty Radiant Glow Sheet Mask

3. Afterspa Magic Makeup Remover

4. Pixi By Petra Brow Tamer

5. Ole Henriksen - Find your balance - "Oil Control Hydrator", "Oil Control Cleanser, Pore Balance","Facial sauna Scrub


Likes

Comments

PÅ DANSKEBÅTEN

. . . .


Hei gode dere! ♥ Håper dere har det fint? I hele oktober har jeg vært syk. Derfor har ikke blogg lysten vært tilstede denne måneden. I helgen dro jeg og kusinen min på danskebåten sammen med en venne gjeng. Denne helgen hadde jeg gledet meg skikkelig til dra på, men istedenfor endte turen med å være sjøsyk og jævlig i kroppen. Jeg så ikke for meg at turen skulle ende slik. Jeg kom hjem i går og følte meg skikkelig elendig. I dag når jeg våknet var jeg fremdeles ikke noe bedre, men jeg klarte å komme meg på jobb allikevel. Resten av dagen skal jeg slappe av sånn at jeg kommer meg tilbake som normal igjen. Jeg føler jeg enda er på båten sammen med bølgene som tar knekken av meg.

Likes

Comments