THIS MONTH

NOVEMBER

1. GOT2 Glued Blasting Freeze Mini Hairspray

2. Beautaniq Beauty Radiant Glow Sheet Mask

3. Afterspa Magic Makeup Remover

4. Pixi By Petra Brow Tamer

5. Ole Henriksen - Find your balance - "Oil Control Hydrator", "Oil Control Cleanser, Pore Balance","Facial sauna Scrub


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

PÅ DANSKEBÅTEN

. . . .


Hei gode dere! ♥ Håper dere har det fint? I hele oktober har jeg vært syk. Derfor har ikke blogg lysten vært tilstede denne måneden. I helgen dro jeg og kusinen min på danskebåten sammen med en venne gjeng. Denne helgen hadde jeg gledet meg skikkelig til dra på, men istedenfor endte turen med å være sjøsyk og jævlig i kroppen. Jeg så ikke for meg at turen skulle ende slik. Jeg kom hjem i går og følte meg skikkelig elendig. I dag når jeg våknet var jeg fremdeles ikke noe bedre, men jeg klarte å komme meg på jobb allikevel. Resten av dagen skal jeg slappe av sånn at jeg kommer meg tilbake som normal igjen. Jeg føler jeg enda er på båten sammen med bølgene som tar knekken av meg.

Likes

Comments

THIS MONTH GLOSSYBOX

- OCOTBER -


🍁🍂🍃

1. NAOBOY - equilibria gel to mil cleanser // 2. LUXIE BEAUTY - luxie onyx noir small contouring face brush 512 // 3. NARCISO RODRIGUEZ - narciso eau de toilette 4. DR. PAWPAW - original balm 5. COLGATE - tannbørste 360 gold

BESTILL GLOSSYBOX - HER

Likes

Comments

Hei dere! Da er vi kommet til en ny dag, ny uke, og en ny måned! På lørdag var jeg hos frisøren for å friske opp håret mitt litt. Spontan tur på selve bursdagen min ble det også. Håret mitt er blitt mørkt igjen. Jeg er veldig fornøyd med at jeg er blitt mørkt i håret igjen. Jeg hadde en veldig fin feiring sammen med gode venner i helgen. Vi tok oss en tur ut på byen etter den gode middagen på Friday`s.

Det ble en vellykket bursdag!

Hva syns du om det nye håret?


Likes

Comments


WELCOME OCTOBER


I oktober skal jeg:

♥ Finne frem mine tidligere høst klær i klesskapet. Bli bedre på å bruke mine gamle klær som trenger å bli godt brukt. Bli litt mer kreativ.

♥ Nok en måned uten søtsaker skal holdes til helgene. Nå nærmer julen seg med storm skritt så da kan jeg ha en god samvittighet frem mot jule tiden.

♥ Få ryddet unna litt høst rydding på rommet mitt.

♥ Bli flinkere til å oppdatere bloggen for fult. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt det på bloggen, men jeg må virkelig skjerpe meg.

♥ Nyte høsten for fult!

Likes

Comments

HAPPY B - DAY

Hei alle sammen! Lenge siden sist da dere. Nå er det en god stund siden jeg har vært innpå denne bloggen. Derfor tenkte jeg å svippe innom en liten tur for å si hei. Tjoho .. i dag har jeg bursdag, fyller 23 år i dag. Et steg nærmere voksen livet som blir fylt med nye minner og eventyr. Det er alltid gøy å ha bursdag og ikke minst feire den sammen med sine nærmeste og gode venner. Herregud som tiden flyr. I kveld skal jeg feire dagen min sammen med venninnene mine. Det ser jeg virkelig frem til. ♥

WEARING:
Smykke: Glitter / Topp: Bikbok / Bukse: Bikbok / Klokker: Daniel Wellington

Likes

Comments

- SVETT, SPREK, KNALL & FALL -

Hei på dere! Jeg og en kollega var oppe på Stoltzen i går kveld. Å herregud det var lenge siden sist.. Nå begynner det å bli ganske mørkt ute på kveldstid også. Først og fremst så eier jeg ikke kondis. men jeg ga alt jeg kunne for å komme meg opp på toppen av Stoltzen. Den følelsen etterpå var helt fantastisk. I did it!

På vei nedover begynte vi å jogge et lite stykke, plutselig klarer jeg på en måte å trakke over at jeg faller forover på 4 "bein". Jeg var ned skrapt på begge hender og begge knær. Det gikk så fort at jeg fikk ikke med meg på hva som egentlig skjedde. Når jeg kom hjem måtte jeg bruke min tid til å rense og styre på med sårene. Som om jeg ikke var trøtt og sliten etter turen. O-m-g! Det skal fort sies at det ble lite søvn på meg i natt for å si det slikt. I natt hadde jeg ubehagelige smerter, og det har jeg fremdeles enda. Blir jeg ikke bedre i løpet av helgen, så må jeg nok en tur til legen 😒 Jeg holder meg hjemme i dag fra jobb!

Håper dere får en fin fredag & god helg! ♥


Likes

Comments

1. Jeg elsker å gå uten sminke - til og med når jeg drar ut på byen. Kanskje litt leppestift på munnen, det er alt. Jeg syns det er stress å måtte sminke seg.

2. Før var jeg veldig kresen på mat, men nå kan jeg nesten spise det meste. For eks: fisk - jeg taklet ikke fisk før.

3. Jeg kan lett bli påvirket av andre, men er det en ting jeg ikke syntes noe om. Da står jeg hell,er for det!

4. Jeg har blitt helt dilla på å drikke te hver kveld. Det er godt for sjela.

5. Jeg må ha smør på alt som går an å spise & rømme. Før var jeg helt forelsket i ketchup. Jeg måtte ha ketchup på alt, og nå har jeg byttet ut ketchupen til rømme og det har jeg gjort i 2 år nå.

6. Jeg har kort lunte. Jeg sier meningene mine rett ut uten å tenke meg om og er ikke redd for å ha meninger! For alle er forskjellige og har hver vår smak.

7. Er det en ting jeg MÅ gjøre før jeg lager meg egg til frokost eller til et måltid så må jeg ta vekk den hvite strengen som henger fast i egge plommen.

8. I uke dagene har jeg vært utrolig flink til å ikke spise smågodt. Noe jeg gjorde ofte før - Jeg har blitt strengere med meg selv. Det skal kun spises noe godt på lørdagene hvis det frister med litt søtt på en lørdags kveld.

9. Jeg er ikke flink til å planlegge, men skal jeg noe eller skal reise et sted - så planlegger jeg gjerne 3 måneder i forveien minst. Jeg er også veldig ubesluttsom til tider.

10. Jeg liker godt å være alene i mitt eget selskap - chille foran tv og bare slappe av. Noen ganger trenger man alene tid for seg selv! Flere enn bare meg som liker litt alene tid innimellom?


Likes

Comments