BOK - FORBILDE

Jeg er ikke en person som leser bøker. Det er snakk om å ha tålmodigheten, og ikke minst å måtte ha tid til å lese et avsnitt i et kapittel i boken. Jeg har jo egentlig masse av tid, men gidder jeg virkelig å slå opp i en bok og begynne å lese på den. Nei, egentlig ikke. Jeg tenkte en god stund på om jeg virkelig skulle gidde å bestille inn denne boken, virkelig? Selv om hun er en av de største bloggere i Norge, så kunne jeg ikke dy meg. Jeg har ikke noe i mot denne jenta. Denne jenta fyller ut sine ord, og jeg syns hun har nådd sine mål. Jeg har lest bloggen hennes så lenge jeg kan huske.

Dette må vel være en god begynnelse for meg som egentlig ikke har lest en eneste bok i en alder av 22 år. Er det ikke det? Kanskje jeg får en annen vending av å lese bøker i nærmeste framtid ...

Da er det vel bare starte da. Boken som er blitt skrevet av Sophie Elise.

Noen av dere som har bestilt boken?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

GENSER FRA FOREVER 21 // BUKSE FRA BIKBOK // SKO FRA DIN SKO

Likes

Comments

Hei, dere.

I dag har jeg sittet hår modell for min kusine. Hun er så flink. Det er ikke hverdag jeg blir dullet med håret, og håret blir satt opp på en sånn måte. Kanskje jeg skal begynne å se ut som dette med krøller, og bølget hår. Jeg syns jeg kler det veldig godt. 

Jeg er nå kommet hjem. Jeg har fått i meg litt middag. Endelig fått lagt meg ned å kunne få slappet av litt foran tv'en.

Håper dere har hatt en fin onsdag.

Likes

Comments

Hei bloggen. Lenge siden sist ja. Jeg kan vel starte dagen min i dag da. Siden jeg har nå fått gjort litt i løpet av dagen. Spesielt jeg har gjort på i dag, er ikke svært mye interessant å vite. Klokken går, og plutselig er klokken så mye at man nesten ikke vet hva man skal gjøre. Jeg kan nå først og fremst fortelle at jeg har vært på jobb. Jeg begynte klokken 08:00 som vanlig tid. Må si det er tungt å stå opp klokken 06:30 tidlig på morgenen. Noe jeg rett og slett ikke er vandt til. Heldigvis sluttet jeg klokken14:30. Kom inn døren hjemme, og skulle deretter ut på tur sammen med min gode venninne etter bare 10 minutter jeg var hjemme. Jeg kunne ikke si nei til en tur. Kamera ble selvfølgelig med, så knipset noen bilder fra den lille turen jeg var ute. Etter turen var det rett hjem, og rett på kvelds møte på jobb. Jøye meg for en dag. Snakk om tiden flyr. Og svært lite interessant å vite om dagen min på en tirsdag.

- DET SKAL SANNELIG IKKE VÆRE LETT -

Det å komme " tilbake igjen" på jobb har vært veldig tungt kan jeg vel si. Har trossalt vært bort fra jobb i 3 mnd til sammen med sommerferien. Halleluja. Tankene mine er på et helt annen planet, men fortsatt er jeg på jorden. Jeg lurer litt selv på hva som har skjedd på blogg fronten. Det har gått en stund siden jeg satt meg ned å fått blogget litt. Jeg føler jeg har mistet litt inspirasjon, og ikke minst ha motivasjonen oppe. Jeg føler jeg knapt nok har tid til å sette meg ned å få blogget om dagen min i "dag". Jeg har ikke akkurat tenkt så veldig mye på bloggen den siste tiden og det er egentlig ikke meg, men det har vært befriende, deilig at jeg kan blogge når tid som helst når det passer meg. Og at jeg kan sette bloggen litt til siden noen ganger. Jeg ser at det er en del som klikker seg inn på bloggen, og det er jeg glad for.

Det skjer ikke så veldig mye. Nå høres det ut som jeg har verdens kjedeligste liv, og ja det har jeg. Jeg lever A4 liv. Kan innrømme at det faktisk er dritt kjedelig, noen ganger. Jeg har nå vært på litt turer her og der, men som sagt er det veldig lite som skjer i min hverdag fortiden. Og alt som skjer utenom det vanlige har jo en mening, men samtidig ikke en meningen om at jeg må skrive det på bloggen. Jeg prøver i det minste å få tilbake rytmen, søvn, og hverdagen min på best mulig måte. Det er ikke alltid lett å planlegge dagene for en hver tid, hver dag heller. Og i hvert fall nå som jeg jobber også, så er det ikke så lett å kunne sette seg ned å planlegge - bloggen sånn som jeg vil. Men jeg håper jeg får litt mer inspirasjon når den tid kommer.

Vi snakkes!

Likes

Comments

Hei folkens. Hvordan har dere det?

Jeg har ikke akkurat vært så god på å oppdatere bloggen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive for å si det mildt. Jeg har et liv utenom bloggen også, husker dere. Etter jeg er kommet hjem fra det daglige, er jeg så sliten. Kroppen bare detter helt om. I dag er det heldigvis fredag, og helg. Når jeg kom inn døren klokken 2 i dag, så begynte jeg å hjelpe til i huset. Få huset litt på stell, før helgen begynner. Og tenkte jeg skulle nå få oppdatere dere litt siden jeg er ferdig å rydde og vaske.

Jeg har egentlig bare tatt det helt rolig denne uken, gått litt turer. Jeg elsker virkelig dette været vi har hatt nå i 2 uker, og snart går fine været mot slutten. Tris altså. Nå skal jeg få i meg litt mat, også skal jeg på tur med Marte om ikke altfor lenge. Ellers så tenkte jeg å skrive ned - 5 ting, dere kanskje ikke visste om meg.

Håper dere får en fin fredag, og en fin helg alle sammen. Så snakkes vi.

1. Jeg vet ikke hvor mange år jeg, men jeg har alltid vært helt dilla på ketchup på maten. Jeg kunne ikke glemme ketchup på maten over hodet ikke. Jeg har likt ketchup helt siden jeg var liten. Alt jeg puttet inn i munnen måtte det være ketchup på. En hel tallerken full av bare ketchup. Haha. Nå har jeg plutselig byttet ut ketchup til rømme istedenfor. Nå liker jeg ikke, så godt ketchup lengre. Tydeligvis. Jeg ble visst vel lei av all smaken at jeg måtte gå over til noe annet. Men hvis det er pommes frites til maten da er det greit å ha litt ketchup til måltidet.

2. Jeg spilte piano da jeg var liten. Jeg spilte piano i 8 år. Dessverre orket jeg ikke å spille mer når jeg begynte i 8. klasse. Det tok sin tid. Jeg skulket et par piano timer, for å bruke mer tid på venner. Pluss lekser også tok en del tid. Jeg kan spille piano, men jeg kan helt seriøst ikke alle notene, men noe sitter igjen enda.

3. Jeg har alltid vært den lille jenta som ble bort skjemmet. Jeg trenger nok ikke si mer. Jeg var bare et lite barn. Jeg er kanskje litt bortskjemt enda siden jeg bor fortsatt hjemme.

4. Før var jeg veldig flink til å bruke penger, halleluja. Og det er faktisk en del ting jeg angrer på, men man kan ikke angre på noe som akkurat skjedd der og da. Jeg elsker å gå på shopping, kjøpe meg nye klær, og kjøpe meg nye ting. Nå i dag er jeg faktisk blitt mye flinkere til å bruke mindre penger. Av og til kan jeg gå på en smell at jeg bruker litt mye penger den måneden, men jeg har faktisk blitt mye flinkere.

5. Opp gjennom årene har jeg samlet på masse små ting som - klistremerker, viskelær, servietter, skoesker, og til over til mer som - smykker, ringer, armbånd, sko, klokker, sminke, parfymer osv. Nå samler jeg heldigvis ikke på en dritt, og det er jeg så glad for. Nå skal jeg bruke opp det jeg har. Jeg tenker trenger man virkelig alt man ikke behøver i det hele tatt, liksom?

Likes

Comments

FØR


Hei, dere! Håper dere har det bra. Og at dere har hatt en fin dag, så langt.

Jeg sluttet tidlig i dag. Reiste inn til byen for å få fikset brynene mine igjen. Skal si dere det at hårene bare vokser og vokser på kun 2 uker. Jo, mer de vokser, jo finere bryn får jeg. Det er så deilig å få fikset øyenbrynene når det har vokst såpass mye at man må nesten få de nappet. Jeg går forresten hos frisøren som er utrolig flink til å få brynene fikset. Skryter hver gang, og det fortjener hun som liker - form og bryn. I det siste har jeg virkelig ikke sett ut i ansiktet, men det får bare være. Jeg sparer til flotte og perfekte bryn... oki. Haha. Brynene mine har ikke sett ut siden barneskolen, og det å nappe brynene selv anbefaler jeg virkelig ikke.  I hvert fall hvis du ikke klarer å nappe brynene selv selvfølgelig. Jeg vil heller betale en 100 lapp istedenfor å gjøre det selv.

 Jeg er super fornøyd, og mer fornøyd kunne jeg ikke blitt altså.

ETTER

Likes

Comments

- HVORFOR IKKE? JEG KLARTE IKKE DY MEG -

Jeg har bestilt meg glossybox. Det er altså en overraskelse jeg får hver mnd. Og jeg har gledet meg til å se hva som er i denne esken. Denne esken er for September. Jeg bestilte den 2 dager før bursdagen min, men fikk ikke pakken før i dag. En ekstra liten ting i vente hver måned. 

- TENKTE Å VISE DERE HVA JEG HAR FÅTT I MÅNEDENS BOKS -

L`OREAL PURITY MASK

Ansikts maske som rengjører for huden. Det er en leirmaske som inneholder leire og eucalyptus som renser huden i dubden og fir en matt polering til huden i 10 minutter. Nå som det begynner å bli kaldere ute, og huden begynner omtrent å falle av, er det godt å ha en ansikts maske som skal gjøre jobben sin. Håper masken funker for min hud.

THE EYEBROW GEL

Øyenbrynsgel som skal beskytte, forme og fikse øyenbrynene. Hele dagen lang. Den er vannfast, klumper seg ikke. Fargen er svart, så den kommer jeg nok til å få bruk for i lang tid.

PARFYME

Denne parfymen måtte jeg nesten teste med en gang. Dette er en liten test parfyme fra Calvin Klein. Den lukter rett og slett helt nydelig.

SECRET FLUSH

CREAM BLUSHER & LIP STAIN DUO

En mini krem blusher som gir glød på kinnene. Den kan brukes både som rouge og på leppene. Den lukter også veldig godt.

AFFECT - EYESHADOW

Denne øyenskyggen var veldig fin. Nå bruker jeg ikke noe veldig mye til øyenskygger på øynene, men jeg tenkte faktisk å begynne smått med å bruke øyenskygger. Så dette var en bra start for meg som er nybegynner med øyenskygger. Øyenskyggen glimter i fargen, så tror faktisk den skal bli perfekt på, på øyelokket.

Jeg gleder meg til å få teste ut disse produktene, og ikke minst glede seg til neste eske skal komme i postkassen.

BESTILL DIN GLOSSYBOX HER DU OGSÅ


Likes

Comments