Heisann. Som noen av dere vet så var jeg i Australia i April i forbindelse med fetteren min sitt bryllup. Åhh, det bryllupet var så vakkert! Og Australia er minst like vakkert. Naturen der er fin, været er toppers, og de har søte kenguruer! Jeg bodde hos fetterne mine sitt hus som ligger 1,5 timer med bil fra Sydney. Så det var litt pes å komme seg fram og tilbake fra huset og til byen hver dag, men det gikk da fint. Savner virkelig varmen og atmosfæren i Sydney. Menneskene var så gjestfrie og blide.


Det er et sted som heter "Cabramatta" som er en type "China town" bare i Vietnam edition. Det var helt sprøtt, det var som å være i Vietnam. Veldig kos.

Audrey Hepburn
på Madame Tussauds
Kenguruer

ser egentlig ut som store rotter, spør du meg. Men de er veldig søte da, i motsetning til rotter...haha

Jeg vil helt klart dra tilbake down under, men til Melbourne eller Brisbane.


-V

Likes

Comments

Tjohei! Etter 8 år på blogg.no sin plattform, så var det jammen meg på tide å bytte plattform. Og jeg må ærlig innrømme at det er mye mer motiverende å blogge nå enn det var på blogg.no. Jeg synes nouw sin plattform er mye bedre på grunn av designene man kan velge mellom og det plattformen virker rett og slett mer "proft". Håper på mange gode år på denne plattformen :)

//Tb til første gangen jeg besøkte Bergen by

Stay tuned for jevnlige oppdateringer fra meg

-V

Likes

Comments