Header

Vill någon köra länkbyte med mig?

Bara kommentera i så fall!

Likes

Comments

Gud vad dagen gått fort!

Som jag skrev förut så tog jag en promenad till och från älvängen, en bit på sammanlagt 8 km. Allt tog allt som allt 1 timma och 45 minuter, men då var jag även inne och kollade efter bitleksaken till Freya (Den fanns inte..) samt köpte hårfärg till mig. Så nu är jag äntligen lilahårig igen!
Visar bilder imorgon när det fått torka. Ska jag vänta tills ikväll bara med att det ska torkas och fotas så kommer det vara för mörkt för att bilderna ska bli bra.

När vi kom hem blev det att fixa lite mat innan jag la färgen i håret. Medan det fick sitta i somnade Freya brevid mig i sängen så jag passade på att fixa med lite bilder på datorn.

Om ca en timma slutar Dennis jobbet och då är det dags för mig att fixa middag. Pasta (glutenfi) köttbullar och svampsås! Mums! Min svampsås är verkligen drömsåsen, kan äta den som soppa typ.. heh.

Likes

Comments

Allmänt, Q & A, Svar på kommentar

Caroline:
Hej Vanja! :) undrar vad ni använder för bärsjal? Har insett att vi behöver en !:D för/nackdelar? Kram.

Hej!
Vi använder en tricot slen, och jag har sagt det förr och säger det igen. Bästa köpet jag gjort.
Jag har än så länge bara upplevt fördelar med den, enda nackdelen är nog att det blir lite varmt under sommaren, men då är det bara att skippa kläder på bebis och köra på bara blöja.
Den är bekväm, ergonomisk, finns i många färger, är lätt att lära sig de olika knytningarna. Man kommer nära och kan samtidigt göra olika sysslor med båda armarna.
Kram ❤

Likes

Comments

Foto, Freya 0-1 år

Äntligen är det fixat så att jag inte behöver köra Dennis till bussen! Så när han gick upp i morse kunde jag ligga kvar och sova brevid Freya. Så himla skönt!

Idag har vi inga planer alls jag och Freya. Om vädret tillåter sätter jag henne i vagnen nästa gång hon ska sova, och promenerar in till älvängen. Ska kolla om Sophie the giraffe finns att köpa i någon butik där eller om jag måste in till stan för det.
Hur som så vill jag i alla fall ut en stund!

Likes

Comments

Allmänt, Freya 0-1 år

Till viss del..

Jag har alltid velat vara ung mamma, få barn när jag är 20. Jag har också alltid velat bo på landet i detta huset, kanske inte just under de omständigheterna vi har nu, men ändå.
Jag jobbar med att hjälpa människor även om det inte är mitt drömyrke, men i framtiden.. Då någon gång ska jag bli barnmorska! Eller doula.

Sedan är det väldigt mycket som inte blivit som jag tänkt, människor som gjort saker jag inte trodde skulle hända och vänner som jag trodde skulle finnas där men som lämnat min sida.
Men jag är nöjd med mitt liv. Jag har en frisk och glad dotter som förgyller mina dagar, jag har tak övet huvudet och mat i kylskåpet. Jag har människor kring mig som älskar mig.

#DenStoraBloggUtmaningen
@namnoribebisen @bolmgren

Likes

Comments

Allmänt, Freya 0-1 år

Godmorgon måndag!

Freya har precis somnat för sin första nap, och jag ska passa på att vila lite medan jag skrollar sociala medier.

I veckan har jag lite att se fram emot!
Senare idag ska jag till gymmet en sväng, träna rygg tror jag. Inte bestämt mig helt än.
På lördag är det premiär på babysimmet! Ska bli så roligt att bada med Freya.
Innan det ska vi till min farmor och äta middag. Ska nog kolla med om dom vill passa Freya en liten stund där med så jag kan gymma. Freya stormtrivs med dom och gymmet ligger 5 minuter bort så det är nog inga problem att hon är med dom någon timma.
Tror bara det är nyttigt för oss båda, jag får ladda om batterierna och släppa fokus en stund och hon får busa med gammelföräldrarna som avgudar henne och som hon älskar att vara med.
På kvällen ska jag och Dennis ut en sväng, första gången vi är barnfria och utan måsten. Dom andra gångerna vi haft barnvakt har varit pga flytten, men då ska vi bara slappna av. Så läskigt!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw