Header

Allmänt

Innan det var dags för mig att åka in mot stan för att jobba, ville jag hemskt gärna hämta ut ett paket.
Tempo öppnade först kl 9, ynka en timma innan jag skulle åka till jobbet, så det skulle bli lite tight om tid, men jag är så otålig när det kommer till sådant.
Men vi tog oss i väg, och jag fick hämtat mitt paket. I den låg en ny skötväska! Vilket vi verkligen var i behov av. Den vi köpte från början, som såg rymlig ut, var alldelles för liten! Fick inte ens plats med hälften av det jag behövde få i..
Skriver ett separat inlägg om väskan senare.

Som vanligt skulle Freya spana på bilar medan vi väntade på bussen.

Likes

Comments

Allmänt

*Dennis gästbloggar*

Well, halloj där alla Vanjas läsare! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det iaf bra! jag ligger här just nu i vår säng och har kollat på lite barnfilmer och lekt lite med Freya. Jag tänke göra en liten kul grej så som att skriva ett litet "tjuvinlägg" medan Vanja är och jobbar! Jag kan väl presentera mig nu kanske? Ursäkta att jag skriver lite konstigt kanske men jag har aldrig varit typen som tycker om att skriva! Uhm, iaf. Mitt namn är Dennis och jag är då pappan till Freya och Vanjas fästman som ni kanske förstått! Jag jobbar på Securitas och har gjort det snart i 2 år. Som hobbys har jag gaming och Airsoft! Jag har även live-streamat mycket spel innan vi flyttade hit och det var en stor passion jag hade/har.

Jag och Vanja träffades för snart 5 år sedan via internet och jag kunde inte varit lyckligare än vad jag är med Vanja! Som ni säkert vet så skall vi snart gifta oss och flytta till HELT eget! Min roll som pappa tycker jag är väldigt spännande! Älskar att se min lilla dotter lära sig nya saker och vara glad! Jag kan verkligen inte vara arg eller ledsen när hon är en sådan glädjespridare!
Dock så är det väldigt synd att jag jobbar så långa pass och att vi bor som vi bor.. Det gör att vi inte ses så mycket som jag skulle vilja.. Men det kommer bli så mycket bättre sen när vi flyttar!

Under förlossningen så tyckte jag att det var väldigt spännande men också kul! (inte att Vanjas alla inre demoner kom fram dock, det var läskigt. please dont kill me now baby).
Det gick även rätt fort och jag kände väl att det gick fortare än vad det faktiskt gick. Det roligaste minnet från förlossningen som jag har är att vattnet gick samtidigt som jag spelade in videos och inte trodde på att vattnet gått (lol). Sen att få hålla henne för första gången var helt otroligt! Började nästan gråta av lycka! Det var så himla mäktigt!

Just i detta tillfälle vet jag inte vad jag ska skriva mer heh.. Men ja, nu har jag en till erfarenhet lol. mitt första blogginlägg xD Ah well! Här är några bilder från nuvarande stund!

Likes

Comments

Det enda jag kommer sakna med att bo här, är miljön. Egentligen gillar jag inte stan, även om det är praktiskt att bo där. Det är för grått och trångt för min smak.
Här ser jag skog vart jag än vrider huvudet, hästar i hagen brevid trädgården, ibland skogsdjur nära inpå huset.
Och nu har även vårblommorna börjat titta upp!

Likes

Comments

Allmänt, Freya 0-1 år

Igår var det så himla fint väder, så jag ville ta mig ut en stund med Freya. Det var inte speciellt kallt, ca 12°c, så jag drog bara på nalleoverallen över en body och på med en mössa. Kände på gräset och det var tort, så lär Freya känna lite. Först tyckte hon att det var lite obehagligt, men efter en liten stund fattade hon tycke och skulle mest dra i gräset blandat med att krypa runt så snabbt hon kunde.
Avslutade med lite kramar innan Freya gnuggade ögonen och det var dags för en nap.

Likes

Comments

Allmänt

Det är på tiden att vi byter till stol 2 från babyskyddet för Freya. Hon får plats i den länge till, men hon trivs inte alls i att inte kunna se något och att halvt ligga ner. Att åka bil med henne är inte roligt!
Tror att det blir mycket bättre när vi bytt stol och hon kommer högre upp, frågan är bara vilken man ska ha. Då vi inte har någon egen bil behöver vi ha en liten med bältesknäppning, så att vi kan få in den i de olika bilar vi åker med.
Därför lutar jag mest åt en minikid, då den får plats i de flesta bilar. Men funderar även lite på maxi cosi mobi..
För att göra saken lättare ska vi på lördag åka till babyproffsen och titta på lite olika stolar, samt provsitta Freya i dom innan vi bestämmer oss. Det är ju ett väldigt stort köp så vill inte att vi ska ångra oss!

Likes

Comments

Babysimmet igår gick väll inte som väntat.
Freya fick en sådan kallsup att hon kräktes i vattnet, och poolen fick stängas av..
Jag vet att sånt händer ibland, men ändå kände jag mig så skyldig! Det hade inte ens gått fem minuter på lektionen.
Men som tur var, så var den andra poolen ledig och vi kunde gå dit. Freya verkade inte påverkad alls av att ha kräkts så vi fortsatte och var glada. Resten av lektionen gick jätte bra, vi dök lite, myste lite osv.

Nu hoppas vi på att det inte blir fler kräkningar för oss eller andra barn i vattnet!

Likes

Comments

Allmänt, Freya 0-1 år

Ju större Freya blir, ju bättre blir hennes relation med Dennis. Och det har börjat att synas så tydligt!
Det är ju inte konstigt att jag är den största tryggheten, i och med amningen. Men nu när hon inte längre har samma behov av bröstet får Dennis allt mer av henne.

Igår efter att vi ätit med Emelie, hoppade vi på samma tåg som Dennis. Och Freya sken upp som en sol när hon fick syn på honom och sträckte sina små händer mot hans ansikte. Gulligaste jag sett!
Väl hemma började hon även busa lite med honom. Kröp i väg en liten bit, för att snegla bak mot Dennis. När hon såg att han kollade vred hon snabbt fram ansiktet igen och kröp vidare, som för att säga "Du kan inte ta mig!".

Likes

Comments


Better Blogging Nouw