Header

Allmänt

Det är på tiden att vi byter till stol 2 från babyskyddet för Freya. Hon får plats i den länge till, men hon trivs inte alls i att inte kunna se något och att halvt ligga ner. Att åka bil med henne är inte roligt!
Tror att det blir mycket bättre när vi bytt stol och hon kommer högre upp, frågan är bara vilken man ska ha. Då vi inte har någon egen bil behöver vi ha en liten med bältesknäppning, så att vi kan få in den i de olika bilar vi åker med.
Därför lutar jag mest åt en minikid, då den får plats i de flesta bilar. Men funderar även lite på maxi cosi mobi..
För att göra saken lättare ska vi på lördag åka till babyproffsen och titta på lite olika stolar, samt provsitta Freya i dom innan vi bestämmer oss. Det är ju ett väldigt stort köp så vill inte att vi ska ångra oss!

Likes

Comments

Babysimmet igår gick väll inte som väntat.
Freya fick en sådan kallsup att hon kräktes i vattnet, och poolen fick stängas av..
Jag vet att sånt händer ibland, men ändå kände jag mig så skyldig! Det hade inte ens gått fem minuter på lektionen.
Men som tur var, så var den andra poolen ledig och vi kunde gå dit. Freya verkade inte påverkad alls av att ha kräkts så vi fortsatte och var glada. Resten av lektionen gick jätte bra, vi dök lite, myste lite osv.

Nu hoppas vi på att det inte blir fler kräkningar för oss eller andra barn i vattnet!

Likes

Comments

Allmänt, Freya 0-1 år

Ju större Freya blir, ju bättre blir hennes relation med Dennis. Och det har börjat att synas så tydligt!
Det är ju inte konstigt att jag är den största tryggheten, i och med amningen. Men nu när hon inte längre har samma behov av bröstet får Dennis allt mer av henne.

Igår efter att vi ätit med Emelie, hoppade vi på samma tåg som Dennis. Och Freya sken upp som en sol när hon fick syn på honom och sträckte sina små händer mot hans ansikte. Gulligaste jag sett!
Väl hemma började hon även busa lite med honom. Kröp i väg en liten bit, för att snegla bak mot Dennis. När hon såg att han kollade vred hon snabbt fram ansiktet igen och kröp vidare, som för att säga "Du kan inte ta mig!".

Likes

Comments

Allmänt, Freya 0-1 år

Idag vaknade jag av att Freya grät i sömnen. Tog upp henne i famnen och vaggade, hon vaknade och slutade gråta, men borrade in huvudet i mitt bröst och bara myste. Gick och tog av blöjan och la oss sedan i sängen igen. Trodde det skulle bli full rulle direkt men hon somnade om på mitt bröst. Så vi låg där, hud mot hud, inte ens en blöja i vägen, och bara gosade ett bra tag. Även katten smög sig upp och kröp nära. Verkligen bästa sättet att starta morgonen på!

Idag är det dags för simning igen, men med Freya och inte som instruktör. Idag ska vi göra lite nya grejer som känns lite nervöst men roligt. Ska bli spännande att se hur Freya reagerar på det då hon kommer vara ganska snabb på att få det gjort, min lilla viking är ju inte vattenrädd direkt utan slänger sig ut i vattnet med glädje.

Likes

Comments

Alltså hur fin är inte overallen till höger?
Älskar verkligen newbie.. Längtar till att vi ska fylla på med mer kläder till Freya.

Likes

Comments

Allmänt

Då var det tisdag och jobb igen!

Idag gick det jätte bra att lämna Freya. Sist var hon inte alls på hugget men idag satt hon glatt på golvet vod vagnen och lekte lite. Vagnen är favoritplatsen, ska stå och öva balansen där hela tiden!

2,5 timma i vattnet med de allra minsta är vad som står på schemat idag. Så roligt att äntligen få ha "sina egna" barn i vattnet. Speciellt nybörjarna, att få ha dom från start är verkligen speciellt.

Efter jobbet blir det att snabba sig för att hämta Freya och sedan träffa Emelie! Blir antagligen att äta något ihop och kanske kolla lite kring området dit hon ska flytta.
Jag tror att det ligger jätte nära min pappa så det ska bli spännande att se om jag gissar rätt på vart det ligger.

Likes

Comments

Allmänt

Just nu ligger jag i sängen med en utslagen liten viking brevid mig. Hon var redo att sova redan vid 18 men jag lyckades hålla henne vaken i alla fall 30 minuter längre genom att vi båda två tog en dusch ihop. Sedan slocknade hon på en gång. Ganska skönt då jag är super trött idag. Har varit en sådan dag då man inte vill annat än att ligga i sängen med något gott att äta och bra serier på datorn. Men en sådan dag går inte med en livlig 7 månaders.

Insperationen just nu är helt död. Då vi bor som vi gör kan jag inte slappna av helt, och jag vill bara att flytten ska komma.
Kvaliten på bloggen är inte heller den bästa pga just det. Vi har inget trådlöst internet här, så ska hag sitta vid datorn kräver det att jag delar internet från mobilen, vilket inte funkar om det är molnigt för då är teckningen kass. Så just nu gör jag allt på telefonen, vilket drar ner insperationen ytterligare. Men det är inte alls långt kvar till flytten nu och då kommer det bli bättre igen på så många vis!
Nya miljöer - nytt att fota och vandra runt i.
En nyrenoverad bostad för mig att inreda - massa inredningsinlägg kan skrivas.
Närmre till Emelie - vi kan träffas oftare och då vi båda älskar att fota kan vi driva varandra. Kanske även få lite bilder på mig och Freya ihop (Inte alls en hint till dig Emelie om att du får fota oss.. Hehe).
Mer centralt - lättare att ta sig till allt!
Dennis får sitt liv tillbaka och slipper lägga sjuka timmar på att ta sig till och från jobbet, knapps hinna se sin familj alls eller ha tid för intressen. Jag saknar min man.

Likes

Comments