Header

För första gången sedan Freya var ca 1 månad, kunde jag idag gå ifrån henne när hon somnat. Annars har jag varit tvungen att ligga kvar med henne eller ha henne i sjalen, på dagtid då alltså. På natten har jag kunnat gå ifrån.
På dagen har hon vaknat bara jag rört lite på mig om vi legat ner, därför har jag ju haft henne i sjalen när hon sovit. Det funkar inte att ligga ner så mycket under dagen för min del.
Men med tanke på våran natt så var jag trött och tänkte vila jag med. Men behövde dricka något så chansade på att hon skulle somna om när jag kom tillbaka. Men till min förvåning så vaknade hon inte ens!
Så istället för att vila satte jag mig där nere, bara njöt av att få ha kroppen för mig själv i total tyshet, en liten stund.

Likes

Comments

Då var helgplanerna lite ändrade. Först var det tänkt att Dennis skulle jobba extra och jag skulle till min farmor under dagen innan babysimmet imorgon. Sedan skulle vi mötas hos Dennis mor där vi skulle göra oss i ordning och ha våran första egenkväll.
Men så frågade några kompisar om vi ville med ut på bio om två veckor, och jag tyckte att det kändes för tätt att lämna bort Freya. Så vi bestämde att vi skjuter upp våran egenkväll två veckor och tar det i samband med bion, och skiter i det denna helgen.

Så istället åker vi båda två hem till farmor och äter middag, sedan kommer Dennis kolla på när jag och Freya är i vattnet. Och så kommer min mamma passa Freya om två veckor när vi ska ut.

Likes

Comments

Allmänt, Foto, Freya 0-1 år

Det blev inget gym för mig igårkväll, gör ett nytt försök idag istället!
Efter middagen var Freya super trött och gnällig, så jag gick upp för att natta henne medan Dennis plockade undan.
Det tog nästan en timma innan hon kommit till ro och somnat till, har aldrig tagit så lång tid innan. Precis när jag tänkte att snart kan jag åka, då frågade Dennis om det inte började bli lite väl sent. Och självklart vaknar hon av att jag svarar, och är då as pigg. Ni kan ju gissa hur glad jag blev då..
Kunde han inte varit tyst i fem minuter till? haha!
Hon somnade tillslut i min famn strax efter 21 tror jag, och då vågade jag faktiskt inte ens lägga ifrån mig henne och åka, så jag la mig för att sova jag med. Vilket så här i efterhand var ett bra val. För runt 2 på natten tyckte Freya att vi skulle leka. Hon vaknade och var hur pigg som helst, skulle allra helst stå på min mage och hoppa.
Först försökte jag att bara mysa och få henne att somna om men det var inte lönt. Så jag lät henne hoppa lite och trötta ut sig själv, sedan när hon blev trött fick hon igen somna i min famn.
Första gången vi haft den typen av natt. Men jag är så glad att hon var pigg och go, istället för ledsen och skrikig.

Likes

Comments

Idag har Freya inte alls varit på humör. Hon har mest varit myssugen och trött.
Hon brukar vara vaken i ca två timmar innan hon ska sova igen men idag har det bara varit runt 20 minuter. Och inte har hon varit glad och sprallig då, utan mer gnällig och med ett enormt behov av närhet.

Så jag har mest bara suttit med henne i famnen idag, haft en mysdag helt enkelt.
Vi åkte även och kollade på när syster/moster Jossan ridit! Dom hoppade, och hon har blivit så duktig.
Freya verkade även gilla hästarna. Hon tittade storögt på dom och om jag vred mig så vred hon på huvudet så att hon kunde fortsätta kolla på dom inne i stallet. Väl ute i ridhuset däckade hon i min famn och sov där tills att ridlektionen var slut och vi skulle åka och hämta Dennis vid tåget.

Nu ska vi äta lite och sedan natta Freya. När hon somnat åker jag till gymmet!

Likes

Comments

Detta skögbord fick vi av Ronja då hon ska köpa nytt till baby M som fortfarande ligger i magen.
Det vi köpte var det enda som fick plats i lägenheten vi hade innan men det var verkligen uselt så detta blev mycket bättre!

Under tiden jag vek och ställde i ordning allt  igår fick Freya ligga brevid på golvet och titta på.

Likes

Comments

@Lalune


Denna bloggen drivs av 20 åriga Victoria, som är mamma till lille Jace som föddes 17 maj i år.

Tillsammans med daddy Ted bor dom i en 2a i karlskrona, men snart vankas det flytt till något större och då ska äntligen Jace få sitt (Victorias) barnrum!


Victoria och Ted även förlovade, så i sinom tid kanske vi får läsa om et bröllop? Hoppas!

Likes

Comments

Allmänt, Foto, Freya 0-1 år

Tänk att hon redan är 3 månader!
När jag sa det till Dennis igårkväll svarade han med "Och om fem år kommer vi tänka exakt likadant". Jag tycker tiden går för fort, helt klart.

Nu kan Freya:
*Dra sig upp till sittande och stående bara man håller i hennes händer.
Greppa saker ordentligt. Inte riktigt hittat rörelsen att få det till munnen ordentligt än utan hon petat sig på näsan med det hon håller i.
*Tugga på allt och alla, om hon lyckas få det till munnen vill säga.
*Greppa nappen och dra ut den ur munnen och sedan bli arg för att hon inte får tillbaka den.
*Hålla huvudet uppe under mycket längre stunder.

Här är 3 månadersbilderna jag fotade igår!
På de två övre bilderna hade hon precis tröttnat på att ligga på mage, därav den ledsna blicken. Direkt efter tog jag upp henne och vi gick in igen, lät henne inte ligga där och vara ledsen!

Likes

Comments

Allmänt

@linarebecka 
​Detta är en av mina favoritbloggar här på Nouw!

Tjejen som står bakom denna blogg heter Lina, 22 år från blekinge och är mamma till Melvin som föddes i februari. Anledningen till att jag älskar denna bloggen är dels för att Lina verkar vara så himla charmig! Och för att hon är brutalt ärlig i sina inlägg men gör det med charm.

Mammalivet i alla lägen får vi läsa om i denna blogg, alla underbara och inte alls så roliga delar av vad det innebär.

Likes

Comments

Makeup/hair

Här har vi en bild på hur håret blev!
Det behövs lite mer färg på vissa ställen, men så blir det när man slänger i det lite snabbt med en bebis som ligger bakom en på golvet och jollrar haha.

Likes

Comments