Header

Allmänt

Godkväll på er!

För tillfället sitter jag och väntar på en försenad buss, som ska ta mig hem till svärmor.
Då har jag nu kört mitt sista praktikpass och resterande pass i vattnet är det jag som ska leda själv, med instruktör vid sidan om.

Men jag fick instruera en del idag också!
Dels så kunde inte instruktören en sång som jag kunde, så jag fick ta över och köra leda den istället.
(Nu kom bussen, 10 minuter sen.)
Sedan hjälpte jag även till under övningarna. Då jag nu gjort teorin får jag lov att svara på frågor och allmänt ge tips och råd, så det var kul att känna sig mer delaktig!

Likes

Comments

Allmänt, Freya 0-1 år

Snart är jag i mål.
Det har varit en ganka hektisk period med mycket plugg och praktik. Så roligt men samtidigt skär det i hjärtat av att behöva lämna bort Freya så ofta, då hon fortfarande är så liten. Men jag vet att det är under en mycket kort period, 2-3 veckor endast. Sedan kommer det lugna ner sig och vara på en lagom nivå.
Denna veckan, sista veckan, är den mest intensiva och jag kommer vara borta en stund nästan varje dag. Det känns jätte fel att vara borta så mycket från Freya, även om jag vet att hon är i trygga händer. Så jag tröstar mig med att det bara är denna veckan innan det lugnar ner sig. Och jag passar på att mysa och leka så mycket jag bara kan när jag är med henne. Vill vara med henne all min lediga tid!

Likes

Comments

Allmänt

Vi sov hos min mamma i natt för att underlätta lite. Skulle komma hem så himla sent om vi skulle åkt hela vägen hem. Om ca 40 minuter ska vi bege oss till svärmor som skall ha Freya medan jag har praktik. Men tills dess:
Plugg för mamman och en powernap för mini.

Likes

Comments

Allmänt

Då var det dags för praktik igen!
Denna gången med en gammal kompis till Dennis. Ska passa på att kolla vad det är för pass jag ska hålla nästa vecka och se om det är några begrepp jag inte kan än, och i så fall be D att visa mig dom idag.
Har ju bara nästa vecka kvar.. Så spännande! Imorgon är sista dagen innan jag ska leda helt själv så nu får jag plugga massa så jag kan alla begrepp och övningar. Babysimmet har jag koll på, är minisimmet jag har lote svårt för än så länge. Men det kommer.

Likes

Comments

Allmänt

Jag har länge velat donera mjölk, men kom aldrig iväg för att göra det. Och nu är Freya för gammal för att sjukhusen ska ta emot.
-Nästa barn, då ska jag! Var min tanke.

Men när en tjej i en facobookgrupp sökte bröstmjölk, antingen köper eller som donation, var jag inte sen med att skriva. Hennes barn är i samma ålder som Freya och den mjölken jag pumpar om dagarna kommer ändå inte till användning. Så dom kan lika gärna få den istället för att det bara ska slängas. Känns så bra att kunna ge dom det!

Likes

Comments

Allmänt, Freya 0-1 år

När jag slog på mobilen efter praktikem uppdaterade Dennis mig om hur det gått för dom under dagen, hur mycket Freya ätit osv. Men rätt var det var slutade Dennis att svara. Tänkte att Freya krävde uppmärksamheten och tänkte inte mer på det.
När jag kom hem möttes jag av något av det finaste en mor kan se, skulle jag tro.
Freya låg tätt intill Dennis, med ansiktet inborrat i hans bröst. Båda sov tungt ihop och man kunde riktigt känna kärleken mellan dom.

Som jag älskar dessa två!

Likes

Comments

Allmänt

Ber om ursäkt för den långa tystnaden här inne under förmiddagen!
Hann inte tidsinställa något innan praktiken och jag gick just av mitt pass, duschat av kloret och är nu på väg hem till mina älsklingar.
Det gick jätte bra idag med och jag testade att leda lite själv. Just det jag gjorde var inte alls läskigt då det var övningar jag kunde utantill. Men att leda 4 hela pass är jag nervös över.. Att få allt att gå ihop haha. Men det löser sig!

Dennis har under dagen skickat bilder till mig som jag fick se nu när jag kom upp ur vattnet, saknar min lilla huligan så!

Likes

Comments

Allmänt

Då är jag på väg till praktiken igen.
Freya vaknade när mitt larm ringde då jag glömt byta signal till någon mildare.. Så hon fick följa med mig upp och Dennis fick sova vidare. När jag var klar var det ca 30 minuter kvar innan jag skulle gå ut så vi kröp ner i sängen med daddy igen, ammade mini lite och sedan sov hon så gott igen.
När det var dags att gå sov hon tryggt och gott under pappas arm, pussade dom båda hejdå och gick ner till bussen.
Hade så gärna legat kvar och myst med dom! Men jag vet att jag kommer ha det roligt på praktiken vilket gjorde det lite lättare.
Tänk att jag snart har en till utbildning! Och ett nytt spännande jobb att se fram emot.

Såhär gott somnade en trött liten tjej på mog igår eftermiddag när mamman skulle börja med maten.

Likes

Comments

Allmänt, Freya 0-1 år

Denna dagen har gått i rasande fart!
Har inte haft en lugn stund känns det som.

Först åkte vi till babysimmet där vi dök en himla massa. Gjorde ett nytt dyk, eller ja, samma dyk som förra veckan fast från kant istället för mattan. Först förstog Freya inte riktigt varför hon satt på kanten och skulle kolla på allt utom mig. Men när vi dykt första gången fattade hon grejen och var sedan helt med på banan och lutade sig helt självmant fram för att dyka.

Eftår simmet åkte vi för att skriva på ett papper som vi missat inför flytten och fick då samtidigt tillbaka det ena kontraktet vi skrivit på. Så nu är det helt klart!

När vi kom hem var det middag som gällde, och under tiden det stog på spisen och puttrade passade jag på att göra mer fruktpure till Freya. 7 portioner! Måste beställa hem klämmisar så jag slipper alla glasburkar..

Likes

Comments