Header

Jag är trött på att som tjej känna mig så jävla utsatt varje dag. Jag vill inte ha dickpics, då hade jag bett om dom. Jag vill inte att du skriker efter mig ute, jag hade svarat dig isåfall. Jag vill inte att du kallar mig för hora för att jag inte vill vara med dig, vet du ens vad ordet betyder? Jag vill inte att du går obehagligt nära mig utomhus och kallar mig "katt", hade jag vart intresserad så hade jag visat det. När jag säger nej så menar jag nej och ingenting annat, kan du förstå det?

Till dig som våldtog och misshandlade mig 2013. Du förstörde mig, du fick mig att skämmas, må dåligt, hata mig själv och jag mår dåligt över detta än idag.

Till er som tog er friheten att utnyttja mig när jag var för full för att dagen efter sprida ett rykte. Jag äcklas av det varje dag och jag har fortfarande samma rykte snart 5 år senare. Tack hörni...

Till dig som från förra året tills i år hotade med att lägga ut gamla nakenbilder på mig om jag inte låg med dig. Du satte mig i en sån jobbig situation, du plågade mig så länge och du fick mig att hata mig själv och mina gamla val.

Till alla er som tagit er friheten att ta på min röv, mina bröst, mitt underliv eller tryckt er emot mig och hållit om mig på bl.a. festivaler trots ett nej eller att jag gått därifrån och ni har följt efter, det är ni som gör att jag längre inte går på såna saker.

Till alla er som hotat att våldta mig. Jag finner inte ord för hur vidriga ni är och ni bidrar precis som alla ovanstående händelser till att jag har svårt att lita på män.

Till dig som i år på valborg på bussen på vägen hem objektifierade mig, gav komplimanger till Aleks för att min röv var fin, som frågade Aleks hur bra jag är i sängen och frågade om vi skulle ha en trekant. Du förstörde min kväll, du förstörde Aleks kväll och jag tycker synd om tjejen du var med och din kompis som fick skämmas över ditt beteende.

Det här är inte ens allt som hänt, det här är knappt en tredjedel, det här är otroligt många kvinnors vardag, det här är ett PROBLEM och till alla er som förminskar problemen, klagar på hashtagen och klandrar alla offer. Lägg den energin på någonting vettigt så kan ni verkligen komma långt eller så håller ni bara käften om saker ni uppenbarligen inte förstår.

#metoo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Följ gärna mitt och Sofie’s UF företag från start!

Likes

Comments

Uppdaterar nästan varje dag så följ mig där också @ vanjanathalie ✨

Likes

Comments

Man kan bli lyckling för att det går bra för en själv men också för folk i ens omgivning men i detta fall är jag lycklig för att min hund är go, glad & frisk.

Hans överbett är helt borta, vilket känns skönt då 2 av hans tänder förut tog i gomen. Vi kan även ställa ut honom nu så vi ska börja utställnings träna! Så spännande.

I tisdags HD och ED röntgades Diesel och tro mig vi var sjukt nervösa inför resultaten, inte för att vi gjort något fel för vi har verkligen vart försiktiga med honom när det kommer till träning och så men alltså man är ändå lite nervös.
Lördag morgon låg resultatet ute på SKK och wow jag blev så lycklig. Han har fina höfter (HD: B) och inga pålagrningar på armbågarna (ED: ua 0) och detta innebär att vi försiktigt kan börja träna bl.a. weight pulling.

I lördags genomförde vi även BPH (personligshets beskrivning hund) i Nykvarn's hundhall och även där var vi nervösa över hur omdömmet skulle bli. Diesel har varit stressad och de kom med alla hormoner men det har lagt sig lite nu som tur är men det är ändå något man tänker på men sen så när han var valp så högg ju Vimza honom ett X antal gånger och vi vet ju inte exakt hur det påverkade honom psykiskt men vi har inte märkt något konstigt, han är glad i allt och alla och aldrig visat någon ond sida men precis som med röntgen så vart man nervös. Men även BPH gick utmärkt, han fick fina omdömen! Han är inte aggressiv någonstans, han är väldigt trygg, nyfiken och energisk och det känns så j*vla bra, han är heller inte skotträdd!

Stephanie (uppfödaren) är det som har fotat alla fina bilder utöver de två första! ♡

Likes

Comments

Jag och Aleks drog ju somsagt till Farsta Centrum
igår eftersom Aleks behövde nya skor. Jag hittade ett par också som jag blev dö kär i, sen köpte jag även en topp på Gina Tricot. Shopping förbud nu.
699kr och ni finner dessa på Stadium 🌸

Likes

Comments

Fredag idag, äntligen. Älskar första helgen efter ett lov. Inte gjort speciellt mycket idag utöver skolan, jag har mejlat en förskola ang. praktik plats och sen bestämde jag och Aleks oss för att ha våran cheatday idag istället för imorgon så det blev Chop Chop till middag och en Jönssonligan film till det. Vi har precis kommit hem igen efter en kvälls runda med Diesel och nu ska vi väl krypa ner i sängen. Imorrn är planen att vi ska dra till Farsta Centrum och kolla på skor till Aleks men mer än så vet jag inte än. :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hösten är nästan här och jag älskar det! Så j*vla mysigt, fina färger och dessutom så älskar jag höst modet. Skolan har precis börjat vilket är så drygt men sista året nu så ska försöka stå ut men har tröst shoppat lite vilket jag tycker jag förtjänar när jag vart så duktig med kosten och allt! :)

Likes

Comments

Fråga:

Åh! Vilken charmig kille. Kommer du skaffa en till hund i framtiden eller "räcker" det med honom? 😁

Svar:

Tack, han är verkligen super charmig!! 💗 Jag och Aleks vill ha en till hund i framtiden när Diesel är lite äldre och mer mogen, kan tänka mig att det är någonstans mellan 2-3 års åldern, när tonåren är förbi och så men sen ska de ju finnas tid till en valp eller eventuellt en omplacerings hund (helst valp) och så måste man ha ekonomi för det eftersom hund kostar en del så vi får se helt enkelt men förhoppningsvis så skaffar vi en kompis till Diesel inom de närmsta åren! 😍 En annan dröm är ju att para Diesel och ta en valp från honom men då ska det fixas och kollas lite saker innan.

Likes

Comments

👍 Han har ett otroligt bra psyke, schysst mot alla hundar vi mött och alla människor.
👎 Han är aningen stressad p.g.a. alla hormoner som kom nu för ett tag sen.
👍 Han är lättlärd.
👎 Hopplös när det luktar löptik.
👍 Han är väldigt charmig på ett annat sätt än hur Vimza var t.ex. så hämtar han kopplet, våra skor osv när vi ska gå ut eller kommer med leksaker när han vill leka.
👎 Skit jobbig på morgonen och när man ska sova för då drar han bort täcket, naffsar på en och är en riktig retsticka.
👍 Han går rätt bra i koppel trots att vi slarvat med träningen.
👎 Han kan inte ha vanligt halsband för att han drar sig ur det.
👍👎 Han har aldrig haft problem med kloklippning, det har alltid vart hur enkelt som helst men nu helt plötsligt så går det inte överhuvudtaget så vi ska träna det igen.

14 veckor vs. 11 månader ♡

Likes

Comments

+ Jag har gått ner nästan 8kg och det känns så j*vla bra! Och snart kommer jag börja skriva lite mer om min vikt resa då jag har en lång väg kvar!

- Är otroligt trött på "vänner" som enbart hör av sig när det passar dom.

+ Snart fyller Diesel 1 år, det känns så sjukt att tiden gått så fort.

- Har ont i varenda tand på höger sida både uppe och nere då min visdomstand lever highlife därinne i munnen.

+ Snart är det höst igen och jag älskar höstens alla färger och modet!

- Igår kväll drog jag igen balkong dörren på min häl innan jag tagit in foten så kan inte gå i skor för att de gör så ont, kan inte ens nudda stället utan att skrika "AJ". Trodde de skulle gå över tills idag men icke sa nicke.

Som vanligt, lite bilder på min prins!

Likes

Comments

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM@vanjanathalie