Header

Igår åkte jag och Viktor in till Skövde för att jag skulle köpa lite kläder! Har verkligen totalt slut på kläder jag tycker om och kan ha på mig.

Det blev att jag köpte ett linne och shorts från BikBok, en spets-bh från hm + lösögonfransar. Fick även en strandklänning av Viktor, riktigt fin och skön att ha nu i sommar!

Linnet va ett vanligt vitt med en jättefin Hilding kedja i bak! Shortsen va bara basic svarta som man kan i till i princip allt. Och spets-bh-n från hm är en "topp" utan byglar som är hur bekväm som helst! Sjukt fin att ha till typ ett stort linne!
Och ja.. Köpte även lösögonfransar! Tycker det är så så fint! Har haft det förut men kände mig inte så bekväm i det men testar ett par nya nu och hoppas dom blir lite mer naturliga och "lättare" / Vanja

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag klarade det! Jag klarade 9 år i grundskolan.

Även fast det kanske inte är det största som har hänt världens befolkning så måste jag säga att jag är grymt stolt. Grymt stolt att över att jag har slitigt och otroligt nog kommit ur skolan med dugliga betyg. Det känns skönt. Så skönt.

Nu börjar nästa steg och det är att trippa upp till gymnasiet. Ännu tre år men tre år av något jag faktiskt har kunnat påverka vilket förmodligen kommer blir bra! Lite svårt att va 15 och bestämma vad man vill göra i framtiden, men man får göra det bästa av situationen och välja med hjärtat. För mig blir det att jag antagligen kommer in på samhäll beteende, vilket jag tycker kommer bli intressant och kul! Nytt folk och ny skola och nya inriktningar.
Är faktiskt ändå lite rädd, rätt mycket folk och att man måste ta sig in i umgängen igen. Får hoppas att det löser sig bra. / Vanja

Likes

Comments

Hejsan svejsan!
Det var väääldigt längesedan som det blev något skrivet på bloggen. Kan inte heller skylla på att jag har haft fullt upp för det har jag inte, har mest bara glömt av 😁

Men nu är det sommarlov! Känns dock inte så.. Regn och kallt överallt, är i princip höst nu. Igen.
Sommarlovet har spenderats inne med pojkvännen, eller ute och spelat volleyboll och umgåtts med fina vänner. Skönt att kunna glömma av vilken dag det är!
/ Vanja

Likes

Comments

Idag i skolan hade vi något som kallades K-dag, det var första gången vi hade det och måste säga att det var riktigt kul! Vi kom till skolan på morgonen och kollade på ett band som heter Ikaros, inte riktigt min stil på musik men dom var riktigt duktiga!
Efter det drog vi ner till Park där vi skulle välja avslutningslåt för Cabarén som är i juni, vi fick sjunga, dansa lite osv, riktigt skönt att ha lite omväxling i skolan.
Vid sju drog jag, Ebba och Alma för att kolla lite fotboll för att senare dra ner till ica och köpa munkar. Sen satt vi bara och snacka lite! Väldigt skönt att kunna va ute nu när det äntligen är vår!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova efter en väldigt hektisk dag och vila ut mig för morgondagen med Viktor. Hela 5 månader imorgon!

Likes

Comments

Väldigt dålig uppdatering på det senaste tycker jag! Det ska vi ändra på.

Hela Påsklovet har i princip vart fullt upp. På måndagen drog jag till Viktor och var där till i onsdags då vi åkte och bada på Skövdebadet! Riktigt kul och skönt faktiskt.
I torsdags var vi bara hemma hos mig och drog ut lite senare på kvällen för att träffa folk.
På lördagen drog vi till Sonny och träffade han och hans kompisar tillsammans med tjejerna! Riktigt grym kväll!

Veckan som börjar nu är det väl antagligen bara plugg som vanligt. Bara att stå ut 12 veckor till så slutar skolan!

Likes

Comments

Denna vecka har det verkligen vart fult upp hela tiden, har bara suttit och pluggat matte, skrivit klart svenskan, tränat spanska osv.. Så nu är helg verkligen välbehövligt!

Nästa vecka är det bara plugg men efter det får vi äntligen sportlov! Så himla skönt nu när det är så många studiedagar på vårterminen! 


Likes

Comments