Kom på att jag hade denna blogg. Läste igenom de få inlägg jag lyckats skriva. Känner mig väldigt sentimental. Nu har det nio månader av 2016 gått. Och fyfan vad mycket som hänt haha. Jag tar livet lätt, engagemanget går bra, skolan går bra men lite svårt. Jag känner mig vuxen. Jag börjar inse att det finns mer i livet än att bara jobba. Att stanna upp, säga stopp. Andas. Något jag mer och mer börjar inse. Du har bara ett liv, en kropp, det måste du ta hand om väl. Även om jag fortfarande har svårt att säga nej, och i många timmar i veckan är jag stressad som bara den. Så är det ett framsteg att jag insett att stress inte är något en ska göra till en vardag i ens liv. Stress är farligt. Andas. Säg nej. Andas ut. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

livet är för kort för att spenderas med personer som inte vill en väl.

Likes

Comments

​Alla kvällar har inget lyckligt slut men det gör inget, för allt det är viktigt och det leder oss till något nytt.

Likes

Comments

Lämna allt det negativa i 2015, blicka framåt och umgås med personer och gör saker som gör dig lycklig. Gör det för dig själv, inte för någon annan. Om några timmar är det ett nytt år, låt mig bli ett ännu bättre jag.

Även om nyår är sjukt överskattat "new year, new me" så är det så symboliskt på något sätt. För varje år som går upplever en olika händelser som gör en till en starkare person. Varje händelse i ditt liv gör dig till den du är. För varje år som går bli en ännu mer sig själv. Starkare och ett jag med ännu mer livserfarenheter. Imorgon börjar 2016, ett år som kommer bli händelserikt antagligen. Ingen aning vad som kommer hända under året, hur jag kommer vara om exakt ett år. Men jag vet hur jag var för exakt år sedan, var jag var och hur jag kände. Nu ett år senare är jag en så mycket lyckligare. Tack vare varje händelse som skett under året. Så 2016 bring it on, jag kommer växa som person. New year, stronger me.

Likes

Comments

En chockas över hur enkelt det är att tappa kontakten och förlora personer ur sitt liv, så om du träffar någon du gillar och vill ha kvar i ditt liv, då så ska du göra något åt saken för att hålla kvar personen i ditt liv.

Likes

Comments

​Mitt 2015 har bestått av både lycka och ångest. Men jag skulle vilja säga att året 2015 är det året jag lärt känna mig själv allra mest. Ett år där jag insett att oavsett hur mörkt livet kan bli, så kan en med hjälp sig själv ta sig upp. Även om det inte känns som det när det är som allra mörkast.

Vinter 2015.

Bestod av mestadels panik och ångest. Vad ska jag göra till hösten, kommer jag komma in på min utbildning? Om inte, vad ska jag göra med mitt liv då?  Började ogilla att vara hemma, jag är en person som alltid älskat att vara hemma, men relationen med mina föräldrar blev bara jobbig under vintern. Tjatet om hur viktigt det är att komma någonstans med livet. Jobbade på ett jobb som fick mig att må illa, hatade att vakna upp och veta att jag skulle till min arbetsplats. I mitt undermedvetna fanns även ångesten. Ångesten över allt som hade hänt strax efter nyår. Något som jag under vintern förträngde bort och låtsades må bra.


Vår 2015.

Det började bli varmare, hade börjat på ett nytt jobb som jag älskade. Reste iväg med mina vänner på en drömresa. I mitt ideala engagemang gick det även bra. Jag var kär men så en dag bomkabom- dumpad. Det kanske inte var något jag blev jätte förkrossad över men aldrig kul att bli dumpad. Det som gjorde mig ledsen var tanken av att förlora honom som vän. 

Sommar 2015

Jobbet gick bra, engagemanget gick bra. Det var sommar, jag skulle resa.  På min första resa blev mamma dålig. Allt var kaos. Usch, På min resa till min bästa vän var allt underbart tills en kväll då jag fick reda på att min släkting hade dött. BOM Kaos. Under loppet av två månader hade så mycket hänt. Nydumpad, förälder sjuk, död släkting. Plus jag började inse hur dåligt jag mådde över grejen. Speciellt då sommaren var så aktuell. Överallt jag gick blev jag påmind om det. Det fanns i mina tankar ständigt. Så fort jag vaknade tills jag somnade. I somras insåg jag hur ledsen jag faktiskt var över allt som hänt under nyår. Kände mig så ensam om det, ville inte prata med någon vän. För ingen skulle förstå. Ville prata med mitt ex med hen ville inte prata med mig. Nä fy, händelsen fick mig att ha så mycket ångest. Usch.


Höst 2015.

Jag kommer in på universitetet. Jag flyttar, får min första egna lägenhet. Flyttar till en ny stad där jag inte känner en enda kotte. Det var seriöst det bästa jag gjort. FYFAN I FKN LOVE THIS. Visst, i början var det jobbigt när man inte hade några vänner och paniken över "kommer jag ens få någon vän" Speciellt jag som hatar förändringar. Men det gick så bra. Ny miljö fick mig även att bearbeta mina sorger och ångestklumpar. 

Summering, 

När jag tänker på det ​än idag så blir jag visserligen ledsen. Men jag vet att jag kan hantera min sorg. I somras när allt var så dystert och grått, när det kändes som att händer det något litet mer så kommer jag brista. Och sen idag sitta och vara stolt över mig själv. Jag har klarat mig, helt jävla själv. Fan vad härligt det känns. Jag läser mitt drömprogram som det går sjukt bra på. Jag har lärt känna så  många nya människor under 2015 som jag aldrig trodde jag skulle komma nära. Så många nya vänner som jag älskar men även vänner som man trodde att  man skulle ha kontakt med som man tappat under året. Visst gör det ont men det är en del av vuxenlivet, vännerna man en gång trodde skulle finnas där, slutar bara att finnas. Men som tur är lär man känna nya underbara människor som får en att inse att de som inte finns där längre för en anledning. 


Mitt år har varit sjukt kaostikt men även så jävla mycket lycka. 

"man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva"Likes

Comments