Header

Såg den här bilden av #interiör.home84 som jag blev helt kär, och kunde inte låta bli att dela den med er. Hoppas att ny tycker om den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag blandade det här goda juicen till mig och min man. Det innehåller rödbeta och apelsinjuice. Vi drack innan vi tog vår kvällens promenad.

Likes

Comments

Idag har jag varit ute och ätit middag med min familj. Det fattades bara min tonårs son på grund att han inte var hemma. Vi åt på restaurang Blackstone som har jättegott mat. Sedan gick vi till hemma kväll och handlade lite godis, och sedan gick vi hem. Nu känner jag mig helt slut. Vill bara ta det lugnt resten av kvällen. Titta på någon film.

Likes

Comments

Igår blev vi överraskade med lite kräftskiva av vår dotter också, och efter det åt vi pojkarnas efterrätt som det blandat ihop tidigare, och det blev riktigt gott. Sist men inte minst gick jag och min man till bio och tittade på filmen Annabelle, som jag tyckte inte var så läskig som jag trodde. Men den var helt ok.

Likes

Comments

Vi har hunnit med mycket idag. Vi har varit på stan med yngsta sonen o vart barnbarn. Köpt lite fredagsmys till dom och varit på Hemköp och köpt ingredienser till ett recept som min son Lucas såg på youtube i veckan, och jag lovade att vi kunde göra det idag.

Likes

Comments

Idag ska Leo sova med sina morbröder i en koja som dom har byggt ikväll.

Likes

Comments

Idag hämtade jag och min man vårt barnbarn Leo på dagis, precis som vi hade lovat igår. Han blev så glad när han såg oss. Sedan spelade vi tennis tillsammans med hela familjen. Han ska sova hemma hos oss idag, så han och pojkarna ska sova i en kojan.

Likes

Comments

Vår dotter ringde till oss och frågade om hon fick ta med sina småbröder till bio. Det var perfekt, eftersom pojkarna var så rastlösa idag. Hon tog med vårt barnbarn Leo också, och lämnade vår lilla Alice hemma hos oss.

Likes

Comments