View tracker

Hejsan!
Förlåt för att jag inte har varit så jätte aktiv.. Ska försöka få in 2 inlägg ibland under en dag, vad tycker ni om det?

Idag har det hänt en del! Jag har varit hos tandläkaren idag under förmiddagen vilket gick bra, hade inga hål som tur var men hon sa att jag slarvar lite när jag borstar tänderna och att jag måste vara mer noggrann haha (typical me)

Jag har även varit med min kompis Ida (som känns som en syster haha) som äntligen har kommit hem ifrån Spanien, yeeeey!!
Vi var i centrum ett tag under eftermiddagen och jag hittade en super fin väska, har kollat på den ett tag och bestämde mig för att köpa den nu :)
Den var inte dyr alls, kostade 149kr inne på H&M.
Väskan hittar ni HÄR
Har varit i behov av små väskor som man kan ha när man går på stan haha, så tur att jag hittade en nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!
I förmiddags bestämde jag och mamma oss för att åka och bada med vår hund (Milton) vid hundbadet på Gömmaren, vilket var super mysigt!
Vi träffade även några andra hundar där som Milton sprang runt och lekte med. Milton badade även med oss och dom andra hundarna, vilket var kul:)

När vi hade badat klart åkte vi och åt lunch på ett café som låg precis i närheten vid badet. Vi åt pannkakor som var väldigt gott! Nu är jag mätt och belåten. Ska nog ta det lite lugnt resten av dagen, kram <3

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Idag så åt jag en super god frukost som jag tänkte dela med mig av. Jag tog mango med frysta blåbär och hallon, mums :)

Jag har verkligen kommit i ett mood för frysta bär och frukt, passa ju bra på sommaren också, kram <3

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Hoppas att ni har haft en bra dag hittills. Själv har jag haft det lite tråkigt så det var där för jag tänkte starta en blogg! Hahah ;) I denna bloggen tänkte jag skriva om kläder, min vardag och tänkte även dela med mig av åsikter ibland. Tycker ni att det verkar som en bra idé? Kmr nog hålla mig till det ämnet ett tag nu framöver :) Hoppas att ni vill hänga kvar här, kram <3

Likes

Comments