Hej vänner! hoppas att ni har haft en bra fredag, vet inte om jag kommer att ha haft det eftersom att jag skriver detta på torsdagkväll haha, men anyways...

Jag har tänkt mycket på en sak senaste som jag hade velat ta upp, det handalr om inastagram, eller media överlag. Själv håller jag på en del med instagram, kan slänga upp lite bilder här och där men min kompis krets är inte så instagalen heller vilket är skönt, tycker helt ärligt är det kan vara lite väl ytligt ibland med instagram, allt om likes och framförallt kommentarer, nej uschhhh! Jag lägger upp mellan 1-3 bilder i månaden på instagram och på en va de tre kanske jag är med på en. Kan ju bli lite mer och mindre såklart.

Som ni vet finns det många typer av konton på instagram, allt från fitspoo, food, makeup, style, de kända livsnjutarna på östermalm till de som bara använder instagram som en "memory book" (ink jag). Jag tycker att man ska få dela med sig av exakt vad man vill här på nätet men till en viss grad ofc, men vart går egentligen gränsen? Jag kan tycka att det kan bli överdrivet när folk baraaaa lägger ut på sin lättklädda kropp för att visa hur "snygga" de är, jag kan må påriktigt dåligt över att se dessa bilder i mitt flöde varjee dag, det är knappt 1% av befolkningen som har den ultimata "dröm kropen" och jag tippar mig inte som en av de. Det är många tjejer som får mycket hat för att de lägger ut på sig själva när de poserar(även kanske killar, men ni vet hur världen ser ut...) men vadå, ska man inte få visa upp sin kropp i media då eller?? Det blir ju helt fel, "man får visa upp sin kropp men bara till en viss grad så att ingen mår dåligt och det blir ett för högt ego"??? Så kan man ju inte säga. Vart går gränsen, finns det en gräns? Hörni detta tycker jag är ett så svårt ämne, dela gärna med er om vad ni tycker, kraam

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeej vänner!! Hösten är inprincip här, wohooo!! Älskar hösten (första månaden), den är rätt mysig i början tills jag blir trött på den haha.
Men detta inlägg hade jag tänkt skulle handla om en höst outfit, eller kanske ska kalla det "must haves"? Iallafall...

Jag har sedan innan tre plagg på bilden, kappan, halsduken och jeansen.


Jag älskar
kappan eftersom att det ändå är en lite mer "relaxed" för att vara en kappa, den har ju en lite mer trench coat stil vilket är skiit snyggt! Den är även väldigt varm satt den funkar perfekt till hösten och lite varmare vintertider om man har en tjockare tröja under, en väldigt bra och användbar kapps för kallare tider helt enkelt!

Mössan vill jag jätte gärna ha!! Ska absolut köpa den nu till hösten/vintern! Tycker att den sitter super snyggt på och älskar den grågröna färgen <33

Halsduken är bara helt simpel men ändå super fin! Finns att köpa lite överallt för olika priser.

Handskarna är inget speciellt så, det är mest fräscht att ha dessa när det är lite kallare och man måste bära något på händerna. Tycker det ser lite lyxigare ut med skinn handskar och dessa handskar skulle jag kalla "budget" eftersom att jag inte vill lägga alla mina pengar på ett par handskar.

Den vita tröjan är rätt basic men har ändå en "touch up" detalj med snörpningen bak i ryggen som gör den suuper fin o fräsch! Tycker det kan vara snyggt med en färg som inte är så mörk också nu i mörkare tider:)

Jeansen har jag själv och de är verkligen de perfekta mom-jeansen!! Tycker de sitter helt perfekt och brukar få många komplimanger när jag bär de haha;)


Skorna... omfg jag dööör för dessa!!! Så himla söta och snygga, eller vad tycker ni?! Har inte dessa själv tyvärr men jag har önskat mig de i födelsedagspresent satt det är därför jag inte köpt de än haha

Väskan är såå himla fin!! Den är lite inspirerad av Gucci väskan "marmont valvet" dock har de flesta inte råd att lägga så mycket pengar på en väska som jaaag så då är denna väska super!

Likes

Comments