Header

Musik & film, Vardag

John Legend - Love me now

Travis Scott - Coordinate

Anne Marie - Alarm

Vic Mensa, Kanye West - U mad

Ariana Grande, Nicki Minaj - Side to side

The Weeknd - False alarm

Justin Bieber, Travis Scott - No sense

Travis Scott, The Weeknd - Wonderful

Partynextdoor - Don't know how

Burna Boy - Pree me


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kläder, Vardag

Gissa hur lång tid det har tagit mig att klippa ihop dessa två bilder? TRE timmar!. Jag och något annat fotoprogram än picasa/paint (som jag självklart inte har på min dator) går inte ihop. Om jag blev nöjd med detta, nja men nu får det vara så haha.

Tycker knähöga stövlar är så snyggt. Passar till vardag som fest. Provade ett par från dinsko som satt bra men dem var platta och jag kan inte bestämma mig om jag ska ha dem eller ett par med klack., så det får jag fundera lite på. Hittade några fler snygga stövlar, alla länkar är på bilden.

Likes

Comments

Musik & film

Det känns som att någon där ute har hört mina tankar och tagit ett snack med Drake för att han ska ha en Europa turné nästa år!! YAS!! Han kommer till Stockholm men snackade lite med Ida om att åka till en annan stad och se hans konsert. Det kostar typ lika mycket att åka och bo i Stockholm några dagar som en annan storstad här i Europa. Vi funderar starkt på att dra till Amsterdam. Spelar mig ingen större roll vart vi åker bara jag får gå på hans konsert!

Likes

Comments

Kläder

En utav många tjejer, som klär sig så snyggt är Sherlina Nym. Hon har snart en miljon följare på sin instagram så jag tror nog att hon inspirerar många. Hon klär sig rätt classy med en blandning utav street PLUS att mestadels utav allt hon har på sig kommer från vanliga butiker så att man kan klä sig likadant haha. Kolla in hennes instagram:Sherlinanym

Likes

Comments

Resor

Åkte till Stockholm med Myrah, Ida, Sofia, Amanda och Emma förr förra? helgen, vi åkte den 29september iallafall. Vi stannade i två nätter och tre dagar och vi åkte dit för att gå på Justin Bieber's konsert. Var på hans konsert i Stockholm förra gången han hade en konsert under believe tour så det var en självklarhet att gå på purpose tour också. Konserten var bra men den förra var bättre. Förstår att killen är trött men det kändes som att han verkligen inte brydde sig nu vilket var tråkigt. Men snygg var han och när han väl sjöng så rös jag och skrek till Ida och A,manda "Justin står där, asså han är där, vi ser han just nu". Haha lite starstruck på han är jag fortfarande.

Förutom att gå på konserten så gick vi i stan och shoppade lite, åt lunch, var ute på kvällarna på södermalm på en jätte mysig bar. Efter konserten så träffade vi även Justin's dansare Nick och resten utav gänget på en bar vid globen. Sista dagen så var alla rätt sega och alla förutom jag var typ sjuka haha så vi väntade bara ut tiden tills tåget hem gick.

Tog dessa två plus två bilder till som är jätte suddiga under hela konserten (YEY), filmade mest så detta är vad jag har att visa därifrån haha.

Baren vid globen. Dem hade haft Justin tema där under konserten så dem hade ballonger med hans namn som Ida lyckades sno med sig.

Ett ställe vi åt lunch på, Bagel street Café. Kan varmt rekomenderas, var jätte gott och bra priser!.


Likes

Comments