Nancy är här igen, tågen går inte hem till henne. Så vi sitter och sjunger lite med pappa !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Frida var bäst i hela världen och fixade mitt hår, jag har ju velat ha det blondare och nu är det verkligen det!

Använde den här färgen:

Super bra var den verkligen ! Det brände ingenting och skadade inte håret speciellt mycket.

Efter det så hade vi i två omgångar silver schampoo, vanligt schampoo och sen i med det medföljande balsamet i ca 10 minuter. Det blev så bra och jag är så tacksam för att Frida orkade göra detta !

Likes

Comments

Jag bara åker och åker, jag var ju hos Nancy i märsta i går och idag ska jag till Frida i huddinge. Det är två olika delar av stan, herregud. Men det är kul och mysigt att träffa folk nu på lovet liksom.

Frida och jag ska köpa thaimat och göra mitt hår blondare ! Yeeey, asså jag är fruktansvärt taggad på det, hoppas verkligen det blir bra. Ni får såklart en före och efter bild oavsett resultat.

Likes

Comments

Men jag sitter ändå i skolan med mina kompisar. Vi spelsr musik och lite så vilket e super mysigt, när vi är klara här så åker jag hem till Nancy och sover över. Det blir super bra !

Likes

Comments

Ska alldeles strax sätta mig på bussen mot stallet, ska ut och gå lite med Dorus då han slipper stå stilla så länge. Mamma var där och red på förmiddagen nämligen.

Nancy kommer hit sen och ska sova över, vi får se vad vi hittar på för mat. Men ha det bäst så hörs vi !

Likes

Comments

Godmorgon, jag är för en gångs skull uppe i tid! Jag har sovit gott och nu är jag redo för en härlig solig dag.
Jag ska alldeles strax gå upp och ge mig ut på en gå/jogging runda. Jag har gett mig själv nått halv skevt löfte att jag ska försöka vara med och springa vårruset så konditionen måste upp nu.

Provade Wilmas keps i torsdags, vet inte riktigt om det är min stil dock...

Likes

Comments

Papaya peelingen från Maria Åkerberg är fantastisk, den luktar gott och min hud reagerar inte på den som den kan göra på andra peelings.

Sen har jag en mud mask från Kicks, den kommer i ett paket med 3 andra ansiktsmasker som också är jätte bra. Dom doftar gott och dom gör sitt jobb, jag ser verkligen skillnad på min hy efter att jag använt dom.

Jag har just nu kokosfett i mitt hår som en pre-hårinpackning. Ska tvätta håret om nån timme och schampoonera två gånger och sen ha i min redken hårinpackning för torrt hår. På våren så blir mitt hår alltid suuper torrt och skört och stråna går av till höger och vänster så jag försöker göra det jag kan för att det ska hålla sig starkt och fräscht.

Sist men inte minst, när jag kommer ut ur duschen så sätter jag alltid olja i topparna för det blir verkligen så extremt stor skilland när man borstar håret sen !

Likes

Comments