Den här sommaren har varit fylld av härligheter, jag har fyllt 18, varit på Mallorca med Frida, hälsat på Felicia i Piteå och bara umgåtts så mycket jag har kunnat med mina kompisar. Jag har inte uppdaterat här på ett tag men här kommer några bilder som jag bara behövde lägga ut för att de ska sparas och då kan de lika gärna få vara på bloggen också :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Frida var bäst i hela världen och fixade mitt hår, jag har ju velat ha det blondare och nu är det verkligen det!

Använde den här färgen:

Super bra var den verkligen ! Det brände ingenting och skadade inte håret speciellt mycket.

Efter det så hade vi i två omgångar silver schampoo, vanligt schampoo och sen i med det medföljande balsamet i ca 10 minuter. Det blev så bra och jag är så tacksam för att Frida orkade göra detta !

Likes

Comments

Jag bara åker och åker, jag var ju hos Nancy i märsta i går och idag ska jag till Frida i huddinge. Det är två olika delar av stan, herregud. Men det är kul och mysigt att träffa folk nu på lovet liksom.

Frida och jag ska köpa thaimat och göra mitt hår blondare ! Yeeey, asså jag är fruktansvärt taggad på det, hoppas verkligen det blir bra. Ni får såklart en före och efter bild oavsett resultat.

Likes

Comments

Men jag sitter ändå i skolan med mina kompisar. Vi spelsr musik och lite så vilket e super mysigt, när vi är klara här så åker jag hem till Nancy och sover över. Det blir super bra !

Likes

Comments

Ska alldeles strax sätta mig på bussen mot stallet, ska ut och gå lite med Dorus då han slipper stå stilla så länge. Mamma var där och red på förmiddagen nämligen.

Nancy kommer hit sen och ska sova över, vi får se vad vi hittar på för mat. Men ha det bäst så hörs vi !

Likes

Comments

Godmorgon, jag är för en gångs skull uppe i tid! Jag har sovit gott och nu är jag redo för en härlig solig dag.
Jag ska alldeles strax gå upp och ge mig ut på en gå/jogging runda. Jag har gett mig själv nått halv skevt löfte att jag ska försöka vara med och springa vårruset så konditionen måste upp nu.

Provade Wilmas keps i torsdags, vet inte riktigt om det är min stil dock...

Likes

Comments