Utsikten från Naturkunskapsklassrummet

Mina fina muppar <3

Osså sminket idag dåå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Oj oj oj vad jag är dålig på att vara organiserad, jag gör alltid alla uppgifter i sista minuten, jag pluggar inte till prov och jag struntar i allt typ. Mitt rum är alltid stökigt och jag hatar att städa, jag är alltså inte speciellt organiserad tyvärr. Jag önskar att jag var det men jag är verkligen inte det, vinter halvåret är värst för då tappar jag bort mig själv och jag vet inte vad jag vill heller.

Jag vet inte vad jag ska göra för att ändra på detta heller, så jag tänkte fråga. Hur gör ni? Är ni organiserade? Har ni koll på skolan? och om inte, vad gör ni för att förbättra det?Likes

Comments

Idag börjar dagen med en konsert, min klass och min parallell klass ska spela och sjunga tillsammans. Vi spelar och körar på deras låtar som de har skrivit själva!
Vi får se sen vad dagen mer har att erbjuda ;)

Likes

Comments

Mamma ringde mig när jag skulle gå från stallet och frågade om jag ville äta middag med henne ute, vilket jag såklart ville. Så vi gick till Järnet i centrum och åt hamburgare utan bröd, det var super gott och mysigt. Spontanitet är kul
Godnatt med er !

Likes

Comments

Det är något som jag ofta är väldigt dålig på, jag fokuserar alltid på saker som jag inte har och saker som är mindre bra. Jag har ett jätte bra liv, jag mår bra, jag har kompisar och familj som går att prata med om allt, jag går i skolan och jag har allt jag behöver. Men ändå så bitchar jag om att en kille inte gillar mig, att jag känner mig för tjock för vissa klädesplagg eller att det var dålig skollunch. Asså påriktigt vad spelar det för roll egentligen? Jag har hälsan och möjligheten att göra de saker som jag vill, jag har ett enormt stöd hemifrån i allt som jag vill göra så vad finns det att klaga på?

Det är ett stort problem i vårt samhälle idag att man aldrig är nöjd, du kan vara hur rik som helst och ha allt man kan tänka sig men man vill ändå ha ännu mer pengar och ännu mer saker. Man strävar alltid efter att ha saker som man inte har men man stannar aldrig upp och tänker på det man faktiskt har. Jag lovar här och nu att jag ska bli bättre på att uppskatta livet och allt som det har att erbjuda.

Jag vill tacka mamma och pappa som alltid stöttar mig och alltid finns där för mig i alla lägen, det betyder så mycket för mig att ha erat stöd. Jag älskar er <3

Likes

Comments

Jag och Frida drog en spontanare och gick och åt thai mat till lunch. Vi satt och pratade massor, det var väl behövligt och mysigt :)

Jag ska åka till stallet en snabbis sen och gå lite med hästen, mamma kunde inte så då får jag hoppa in.

Likes

Comments

Vi åt på en mysig sushi resturang i Falun innan jag skulle sätta mig på tåget. Tyckte dom la upp det väldigt estetiskt och fint !

Likes

Comments

Och jag stressade sönder precis som vanligt men mamma var bäst och kunde köra mig till tandläkaren så jag hinner med min tid.
Idag är väl planen att gå till skolan och sen ska jag och två till åka och kolla på en lokal till vår studentskiva! Det är ju mer än ett år kvar men man måste ju planera i tid liksom.

Jackan: H&M
Byxor: H&M
Halsduken: stadium
Skor: din sko
Väska: ingen aning men den e fantastisk

Likes

Comments

Hej! Jag är med och tävlar i något som kallas för selfmade (läs mer på www.goselfmade.com), för att avancera i tävlingen så behöver jag röster och visningar, hade även varit super kul om du ville dela den här med dina vänner!

Puss, ha det bäst <3

https://goselfmade.com/w/xw5ervpa4eULikes

Comments

Jag hade en jätte mysig kväll med mina kompisar, vi gjorde hamburgare och pratade massor. Morgonen va också härlig, Patricia som fyllde år har en glasverandan som vi satt i både på kvällen och morgonen, det har ju varit bra väder idag så det kändes väldigt somrigt!

Just nu sitter jag på tåget påväg hem till Stockholm, mamma och pappa hämtat nog mig på centralen så jag slipper åka hela vägen. Ha en härlig söndag och njut av de sista timmarna innan skolan börjar imorgon igen :)

Likes

Comments