I fredags var det löning och idag sitter man och betalar räkningar, snacka om kontraster ifrån fredagens aw, till en måndag morgon med pappersarbete..

Så fort jag får räkningar eller annat dylikt så vill jag alltid betala av det på sekunden. Avskyr att ligga efter med sådana saker.. Som tur är så finns det ju väldigt bra program, appar och företag som kan hjälpa en med det mesta idag, allt ifrån notiser att en faktura inte blivit betald till företag som Zmarta som hjälper till att hålla koll på dina lån samlade på ett och samma ställe. Så smart! Älskar att man enkelt kan gå in och kolla på bara ett ställe, istället för att ha det utspritt på en massa olika. Livet blir ju så mycket enklare då.

Hade ju varit väldigt skönt om flera presskontor kunde samarbetat lite mer med något liknande system när det kommer till lång och returer av kläder. Så man slapp åka runt halva stan för att besöka alla och lika så konka omkring på stora resväskor med returer över hela staden för att lämna tillbaka allt.. Nu efter NK galan blir det ganska enkelt med returerna iallafall. Allt är ju lånta ifrån NK själva eftersom att vi bara använt kläder och märken som finns inne i varuhuset under visningen. Kommer bli en lång dag idag och om inte än ännu längre kväll.. 3 visningar 17 modeller 8 dansare och 2 klättrare.. Japp ni läste rätt! Men mer än så kan jag inte säga nu, ni får hålla tillgodo och invänta lite behind the sence bilder imorgon.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229