Mode

Här kommer en gäng med lite BTS ifrån gårdagens gala dygn. Det blev minst sagt en lång lång dag och kväll, men oj vad fint det blev!

Under dagen hade vi i styling teamet en Porsche med en privat chuför som tog oss runt ifall vi behövde komplettera med något eller hämta något till visningen.

Väl på plats så var det förutom vi ett helt gäng med hårstylister, makeup artister och påklädare som var med att göra galan möjlig! Vi var säkert över 50 personer som jobbade bakom scenen för att få alla fina!

Temat för glans var ju sport då NK skall nyöppnad sin portavdelning, så i alla visningar var det något sportigt instick eller hel sportigt från topp till tå!

Liten kort lunch break i 5 minuter innan det var dags att köra på igen.. vi fick både våran lunch och middag ifrån Pannini Internatzional vilket är ett ställe jag älskar! Tack för maten!

Fick en liten glimt av den fina lokalen och dukningen som gästerna senare skulle få se.

Redo för modevisning! Modellerna står uppradade utanför redo att göra entré! Vi hade 4 olika visningar vi gjorde.. varav under vissa var det ombyten bakom under själva showen. Ett ombyte fick max ta 1,5 minuter!

Trötta och glada efter finalen! Modelen Malaika var ju aningen snyggare än en själv.. haha!
Men så kul att få jobbs med några av sina favoriter igen!

  • Mode

Gillar

Kommentarer

ThereseMalmqvist
,
Så roligt att få jobb på NK galan!! 😃nouw.com/theresemalmqvist
vanessaw
,
Ja det var väldigt kul att få vara med och göra den visningen! 😊 nouw.com/vanessaw
sofiajarefeldt
,
vanessaw
,
Jätte kul! 😊 nouw.com/vanessaw
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229