Resa

Plåtningsdag två i Lissabon var vi alla uppe med tuppen! Redan kl 07:00 hade vi lämnat hotellet för att bege oss upp till bergen där vi hade hyrt ett helt fantastiskt hus för dagen att plåta vid. Som ni ser var varken, poolen, vädret eller utsikten en besvikelse! Inte heller den fantastiska lunchen som våra driver hade fixat och lagat. En massa portugisiska delikatesser... mmm!! Vi lämnade våran villa runt kl 19 och stannade till på en riktigt ”hål i väggen” resturang på vägen hem. Så otroligt mysigt och åter igen väldigt gott.

Nu sängen!

  • Resa

Gillar

Kommentarer

Mode, Resa

Lissabon

Oj vilken fin stad! Första gången jag är här och jag älskar det! Allt är så fint och mysigt! Känns som en blandning mellan Spanien och typ San Fransisco med spårvagnarna och allt.

Idag har det gått jätte bra. Första plåtningsdagen av 4. Jag ställde klockan på 07:00 för att vara nere i good tid till Frukosten innan vi skulle åka iväg vid 08:00. Idag plåtade vi inne i Lissabon stad. Vi ville ha en ganska färgstark miljö och letade därför runt på smågränderna efter fina husvägar och annan gatukonst. Jag önska verkligen jag kunde visa en massa bilder på stylingen som blev såååå fin men det är fortfarande lite hemligt... Imorgon blir det en ännu tidigare start då vi lämnar Hotellet redan vid 07:00. Jag har precis hängt färdigt alla looks för morgon dagen, packat iordning min prepväska och är heeelt klart redo för sängen!

Gillar

Kommentarer

Mode

Hoppar lite med bilder ifrån veckan och bilder a la minut nu när jag är iväg i Lissabon, eftersom att vissa inlägg även kommer att vara tidsinställda, typ som denna!

Denna outfit bar jag på jul lunchen med Sätila i förra veckan. Kände för att vara lite julig i September så drog på mig en röd tröja för att komma in i julstämningen :)

  • Mode

Gillar

Kommentarer