Mat

Fredags AWn intogs igår på Asian Post Office (även kallat APO) tillsamans med Dee. Jag jag var klar med allt jobb strax efter 17 så mötte upp Dee vid 18 för lite bubbel. Och som nästan alltid när man tar en AW så övergår den till en middag.. iallafall när två mat foodies möts haha!

Ni som inte ätit där förut.. spring dit! Ät popcornräkorna och ni kommer dö matdöden... Eftersom att Dee även jobbar på APO så fick vi alla desserter serverande på en bricka som priken över i:et och grädden på moset. Det satt matkoman på sin plats!

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Idag skulle jag verkligen vilja spola tillbaka tiden till denna underbara sommardag. Vi åkte på roadtrip ut till Fårö, stannade till vid några loppisar, käkade lunch, fikade, kollade på Raukar och badade i favorit kalkbrottet. Det var en så skön dag som bara bestod av att chilla och njuta.

Idag är det äntligen fredag, skall verkligen bli såå skönt med helg efter denna intensiva vecka! Jag skall försöka att inte jobba så mycket i helgen, men det är svårt att låta hjärnan vila när man har så mycket projekt på G..

Hoppas ni får en fin helg! :)

Gillar

Kommentarer

Igår kväll var jag bjuden på "en sista fika" på det anrika Winercafet som skall totalrenoveras. Det bjöds på ryckande cocktails i kaffekoppar, en blandning av supergoda snittar och DJ musik ifrån supermodelen och numera skådisen Frida Gustavsson. Inte en klassisk svens fika med andra ord.. Och det är ju det som är tanken med renoveringen. Winercafet skall nämligen byta koncept till något helt nytt.. Vad det blir återstår och se!

Gillar

Kommentarer