Mat

I fredags kväll åkte jag ut till min morbror med familj (ish) för att hälsa på! Det hela började med en middag som blev en övernattning. Som blev en heldag på lördagen som blev en ny middag och en ny övernattning.

Det var sååå skönt att komma bort från stan och bara ta det lungt!
På fredagen gick vi ned till deras lokala resturang och käkade lite middag. Svag för Skagen var mitt vall lätt som en plätt.

Efter middagen gick vi tillbaka upp till deras altan för att lyssna på lite mer skön musik och äta desert, läs GLASS i stora lass! Min andra favorit!

Lördag tog vi alla sovmorgon, vi gick en härlig promenad blev super varma och bestämde oss då för att både bada i havet och sedan gå hem för att spendera resten av eftermiddagen i poolen.

Finns det något golfaren är vattenmelon och jordgubbar på sommaren? Nej ja tror inte det?

Kvällen bestod av en riktig grillkväll, forbollstittande och ännu mer solnedgångar! Jag var så bortskämt med solnedgångar när jag bodde på Gotland. Idag ser jag dom inte lika dagligen som på ön. Men jag blir alltid lika lycklig när man får se en glimt av det!

Söndag sköna söndag morgon.
Jag vaknade rätt tidigt, så jag passade på att duka fram allt jag kunde hitta i kylskåp och skafferi så det stod framme en riktig pangfrulle när alla vaknade! Väldigt uppskattat! Efter våran mys frulle tog jag och Sussi en promenad runt Dalarö innan jag hoppade på bussen och pendeln tillbaka till Stockholm.

Bu står det storstädning av lägenheten på schemat följt av att göra klart lite Credits från torsdagens plåtning!

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Kanske inte riktigt 1000 miles men nästan 20 000 steg visade mobil appen när klockan var 16:00 och jag mer eller mindre var klar med alla mina returer ifrån gårdagens plåtning! Tror jag var hemma sammanlagt 7 gånger och vände för att packa om väskan med nya påsar att lämna på presskontoren... puh!

Nu skall jag iallafall åka ut till Dalarö för att äta middag med kusinerna och njuta av lugnet och att få sitta ner!

Ha en fin helg, önskar bagladyn!

Gillar

Kommentarer

Mode

Lite bilder ifrån dagens plåtning! Jag stylade 6 stileben sidor till ICON’ kommande höstnummer som kommer ut i September. Höst? Kanske ni tänker nu, sommaren har ju inte börjar än? Ja jag vet. Mode världen ligger inte bara en utom nästan alltid två säsonger före. I augusti ex börjar fashion week för att kolla in nästa års vår och sommar mode. Bokade för övrigt biljetter till Köpenhamn fashionweek ikväll! Modeveckan där drar igång redan den 6 Augusti. Skall bli såå kul!

  • Mode

Gillar

Kommentarer