Mat

Glad Valborg! Eller säger man så? Hur som helst säger jag det nu :) Bilderna här ovan är ifrån i Lördags när vi åt middag hela familjen tillsammans med Åsa och Atte på Italienaren i Visby. Jag blev så lycklig när jag såg att dom hade tagit tillbaka sin Vongole, det är helt klart en av mina favoriter i pastaväg.

Idag skall jag göra lite små jobb innan det blir till att möta upp Denicé för att sedan fira Viktoria och Valborg! Hoppas ni får en fin dag

  • Mat
  • Nära Högbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkarMode

Jacka HÄR //Byxor gamla men liknande HÄR //Sneakers HÄR // Väska HÄR

Ja jag är högst medveten om att jag har på mig AIK’s färger idag men nej jag hejar inte på AIK. Det råkade bara bli just den färgkombon.. heh. Imorgon är det Valborg! Blir min absolut första Valborg i Stockholm och den kommer spenderas med en hel drös med tjejer på Viktorias 25 års/ Valborgsfest som börjar redan kl 13:00. Kommer bli hur kul som helst! Mindre roligt är ju att vädret verkar bli lite halv bra.. Men så är det ju alltid med Sverige och högtider.. Jag menar har man haft någon midsommar utan regn? Nej tror inte det..

Skall någon mer göra något kul? Finns det något ställe i Stockholm som brukar ha en Majbrasa? Eller är det något man inte alls gör här? Berätta :)

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Skulle absolut inte klagat på att börja morgonen som jag gjorde i fredags. Hemma på Gotland men lillebror ute i trädgården, hur mysigt?

Idag startade jag med en stadig grötfrukost i lägenheten här i Stockholm. Efter det sprang jag några ärenden innan jag gick på ett möte inför veckans jobb. Jag skall hjälpa en reklambyrå med styling inför kommande plåtningar med Apoteket. Det bästa med mitt jobb är ju variationen! Ena dagen är det mode magasin för att i. Nästa dag vara något helt annat :)

Nu skall jag fortsätta att kolla igenom lite hemsidor och skriva en lista på vad som skall köpas in till plåtningarna .

  • Nära Högbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer