Godmorgon denna härliga Söndag!
Jag har varit lite frånvarande på bloggen under helgen, men när man har haft sin bästis på besök ända ifrån Gävle så blir det att man vill lägga mycket tid med henne istället. Men vi har gjort en massa saker som ni kommer få ta del av inom kort, det har varit allt ifrån shoppingrundor, till utekvällar och sjukhus besök.. haha more to come så att säga ;)

  • Nära Högbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Hej hej hej!

Igår han jag inte med att göra någon uppdatering då jag lämnade hemma vid 06:00 och var inte hemma igen förens 20:30.. det blev en lång dag med ny plåtning för AVAVAV. Men oj oj oj vad fint det kommer bli! Nästa kollektion som kommer ut är så fin. Vi var ute på Adelsö igår och plåtade i ett jätte fint hus. Vi plåtade både e-com och lite editorial. En lång 13 timmars dag, men vad gör det när man har så kul :)

  • Nära Högbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Mode

Idag har det varit sååå fullt upp! Och än är dagen inte slut! Efter jobbet kommer mina kollegor hit, vi skall ha en liten AW och göra schemaläggning inför nästa månad.

Idag tror jag att jag har mottagit över 50 Mail inför kommande jobb, deadlinen för det är ju redan 15 april så det är snabba puckar nu. Men det kommer bli jätte kul! Så fort jag bara fått ordning på allt så är jag på banan även med det här. Imorgon blir det upp tidigt tidigt för att plåta en ny AVAVAV kampanj, närmare 06:30.. blir en tidig AW för mig ikväll..

  • Mode
  • Nära Regeringsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer