Lite blandade bilder ifrån gårkvällens event på AVAVAV x Esteriör. Älskar när det kommer så mycket folk! Och igår hade vi en så skön stämning hela kvällen vilket gjorde att det hela blev lite längre och senare ön vad vi hade tänkt oss.. men vad gör det när man har så trevlig? Samarbetet kommer vi ha i en månad då Esteriör kommer sälja lite olika handplockade möbler och andra inredningsdetaljer hos oss :)

  • Nära Regeringsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Mode

Klädd som en bannan eller som solen? Alla undrar ingen vet, men gör det när det är vår i luften! Sååå härligt.
Kom hem efter 22 igår efter en sådär 12 timmars lång arbetsdag som avslutades med event. Bilder ifrån det kommer.. Köpte med mig två lampor hem och ett sett med fina dryckesunderlägg som kommer pimpa upp min lägenhet lite till. Idag hade jag planerat åt gå med returer ifrån måndagens plåtning men eftersom att jag hade kollat delning mitt schema så får det bli imorgon istället. Idag blir det en heldag på AVAVAV.

  • Mode
  • Nära Jakobsbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Mode

Och så några bilder på mig från i måndags med :) Ikväll har vi ett jätte roligt event på AVAVAV som vi kommer hålla tillsammans med Esteriör, en vintage/secand hand butik som ligger på Söder. Under en månad så kommer dom få ha en pop up butik i vårat showroom där man kommer kunna ta del av fina secand hand möbler. Jag blev helt kär i ett par lampor och kommer slå till på dom ikväll!

  • Mode
  • Nära Högbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer