Idag kände jag mig verkligen sååå genomförkyld! Huvudet tungt, kroppen seg och halsen kliar.. ja och ögonen vart helt glansiga. Sista timmen tappade jag räkningen på hur många gånger jag nös.. Nu har jag käkat en massa broccoli soppa som jag bombarderade med ingefära för att bosta bort denna förkylningen! Kommer gå och lägga mig tidigt ikväll så jag kan vara huvudakt pigg på morgondagens plåtning! Jag får skjuta min packning till imorgon kväll, nu säger jag tack och godnatt

Xoxo

  • Nära Högbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Mode

Saker jag hinner väldigt sällan är att få på stan, och därav även shoppa med. Men, när jag väl ser något jag älskar så slår jag till! Det senaste tillskottet hottade jag på COS rea när jag gick med returer. En overaizas stickad best som ör snyggt att bära som en tröja eller över en skjorta n nör der är lite kallare. Kanske packar med mig den till LA på lördag om temperaturen kommer att sjunka?

  • Mode
  • Nära Regeringsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Mode

Godmorgon!

Idag är jag på benen igen för att jobba på AVAVAV, halsen gör fortfarande ont och jag känner mig sådär lite allmänt trött och seg.. men men förhoppningsvis är det väll borta snart! Hoppas ni får en fin dag :)

  • Mode
  • Nära Högbergsgatan -, Stockholm

Gillar

Kommentarer