Skulle inte säga emot att vakna upp i Dubai denna gråa morgon.. men istället vaknade jag upp i min gammal säng på Gotland. Jag flög hem med sista planet igår direkt efter jobbet och blev mottagen på flygplatsen av min syster. Vi körde raka spåret hem till farfar som bjöd på julbord! Äntligen fick man äta lite julmat haha.. Vi satt och käkade, berättade om våran resa, prata minnen och hade trevligt tills att vi insåg att klockan hade passerat midnatt.

Ikväll skall jag iväg på tjejmiddag och fira Emma som fyllde år i torsdags! Skall bli så kul att få krama om alla tjejer igen!

  • Nära Kneippbyn , Visby

Gillar

Kommentarer

Resa, videor

En lite kortare video ifrån inne i bilen när vi sandsurfade i öknen. Det var sjukt svårt att filma då man själv famlade omkring i bilen (ja vi hade säkerhetsbälten men när man är på gränsen att tippa varje gång..). Förutom att det var lika kul att åka en karusell så var utsikten helt fantastisk! Nu är ju filmen verkligen inte detsamma med tanke på kvaliteten men ja.. Här har ni något iallafall :)

  • Resa, videor
  • Nära Högbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Mode, Resa

Fullt ös medvetslös beskrev gårdagen. Förutom jobb hela dagen så lyckades jag att storhandla, träna, laga middag, packa upp min resväska och rosta en ny sats granola! Det ni.. Så ja dessvärre blev bloggen lite lidande. Men desto fler inlägg idag :)

Idag blir det precis som dom senaste dagarna jobb, men direkt när klockan slår 17:00 kommer jag dra direkt ut till flygplatsen för några dagar och nyårfirande på ön. Kommer nog bli minst lika bra som det vart förra året!

P.S... Klänningen jag har på mig kommer ifrån AVAVAV och är just nu på 50%...

  • Mode, Resa
  • Nära Högbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer