Innehåller affiliate-länkar

FREDAG

Som jag har längtat efter dig, krigat för dig och saknat dig.. Ja kärt barn har många namn men TGIF. Oj vad klyschigt detta blev, oh well. För att fira av denna favorit dag så visar jag lite bilder ifrån min, mammas och min lillasyster Vendelas pangmiddag som vi åt på Bank Hotel för ett x-antal veckor sen.. Gick igenom mina bilder i mobilen igår och insåg att jag hade massa bildmaterial som inte publicerats än. Gör er beredda på lite TB framöver. Men tills dess, Trevlig fredag :)

  • Nära Bengt Ekehjelmsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkarMode

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR //4. HÄR

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR// 4. HÄR

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

Små väskor i all ära, men ibland behöver vi en lite större och redigare väska som får plats med mer än bara det absolut nödvändigaste. Jag har granskat hur många sidor som helst för att göra ett härligt utval av 20 större väskor som får plats både med dator och lite annat smått och gott. En perfekt vardagsväska att ha med sig till både jobb och skola. Hoppas att ni hittar någon ni gillar :)

  • Mode
  • Nära Högbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

And it´s live!

För några veckor sedan fick ni se lite behinde the scene bilder på detta lilla foto jobb jag var med och gjorde för ett nytt smyckes märket 1 SÂINT AVENUE. Det var en väldigt rolig och fin plåtning med både foto och film material. Om ni vill in och kolla mer bilder eller är sugna på att shoppa lite ur kolektionen så kan ni gå in HÄR

  • Nära Bengt Ekehjelmsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer